Dupa cum bine cred ca stiti Google a introdus acest buton ca si o replica la butonul de "like" Facebook. Ce parere aveti ar trebui introdus si acest buton pe site, e posibil sa influenteze rezultatele in google?!
Dupa cum bine cred ca stiti Google a introdus acest buton ca si o replica la butonul de "like" Facebook. Ce parere aveti ar trebui introdus si acest buton pe site, e posibil sa influenteze rezultatele in google?!
Cred ca ar trebuie sa ramana deschis acest subiect si sa discutam aici despre butonul +1 de la google.
Eu l-am pus astazi pe 2 site-uri, unul in romana si altul in engleza si am adaugat un cod in pagina pentru a urmari activitatea in analytics (mai multe info aici Tracking Google +1 button Interaction in Google Analytics - Yoast )
Din cate am citit o sa influenteze rezultatele in SERP si in mod sigur influenteaza atunci cand esti logat + ca probabil o sa avem mai multe date in Webmasters.
Pot sa dea +1 si utilizatorii ce nu sunt logati pe google?
Mie mi-a aparut recomandarea si in contul de Adsense. Ceea ce e ciudat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Azi am primit si eu mail pentru a prelua codul si sa il pun pe siteurile mele, sper sa dea roade.
Si eu tot in adsense am vazut anuntul doar ca nu imi merge linkul de acolo ca sa imi generez butonul. Asa ca mi l-am generat de la aceasta adresa:
google.com/webmasters/+1/button/index.html
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Din cate pot sa observ mie butonul nu imi functioneaza cum trebuie. Acel contor de "like-uri" nu se modifica. Daca eu dau +1 celorlalti vizitatori tot 0 le va aparea.
Nici la mine nu functioneaza linkul din adsense zice ca prea multe redirectionari si nu se incarca pagina. Din cate am vazut ar fi valabil numai pentru cautarile in engleza pe google.com Google +1 Button
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)