Cum pot pune butonul like (facebook) pe apiculturavideo.blogspot.com ? Vreau sa il pun pe prima pagina..
Cum pot pune butonul like (facebook) pe apiculturavideo.blogspot.com ? Vreau sa il pun pe prima pagina..
Trebuie sa inveti sa cauti pe google. O sa fii uimit cate informatii gasesti daca stii cum sa cauti.
De exemplu, pt intrebarea ta cauti: like, blogspot
Si gasesti mintenas si raspunsul.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Na mersi fain ca mi-ai raspuns mintenassincer am cautat dar nu am gasit
![]()
Pai asta si zic, trebuie sa inveti sa cauti. Si nu te luam la misto.
Cand eram la inceputuri si puneam si eu o gramada de intrebari, mi-a raspuns Mezei la un moment dat (la nu stiu ce intrebare): nu stiu sa-ti raspund, dar stiu sa caut pe google. Si m-am invatat atunci, ca daca nu gaseam ceva, insemna ca n-am cautat cum trebuie si trebuie sa incerc si alte cuvinte pt cautare. Sau alt mod de a cauta.
Aha aici ai dreptate![]()
Eu cand o sa pot posta la job? Vreau sa prestez servicii si nu pot![]()
Cand o sa-ti transformi liniutele rosii in verzi.
Da cum sa fac asta?Mie nu imi da nimeni reputatie si etc.. Pentru ca nu sunt destul de bun in asa ceva incat sa aduc ceva ce nu stiu alti..
Pai invata si incearca sa fii mai bun decat acum. Altfel cum vrei sa prestezi servicii? Cine crezi ca te angajeaza daca nu esti destul de bun?
Nu stiu ce sa zic.. Asta ee, daca nu am de la cine invata nu pot avansa prea mult asa de unu singur..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)