Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Butonul Like de la Facebook pentru blogspot

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai in primul rand cat ar costa ca sa invat de la un profesionist? Asa incet, incet detoate...
    Prea multi bani nu pot da, ca am doar 17 ani inca depind de parinti ..
    Ultima modificare făcută de Aradean; 13th February 2011 la 14:17.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai o sa iti ceara o taxa pe ora, in functie de cat isi pretuieste el timpul sau. 5-10-20$/ora sau chiar mai mult. Cu cat e mai profesionist, cu atat iti va cere mai mult. Nu ti-as recomanda insa tie asta, pentru ca un profesionist nu o sa iti bage tie in cap cu mult mai multe decat ai fost tu in stare sa iti bagi singur citind pe aici in luna asta de cand esti membru.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Da inteleg.. Multumesc pentru raspunsuri.

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut, daca esti in continuare interesat de cum sa-ti modifici blogul facut pe Blogger, atunci iti recomand un site cu tutoriale in limba romana: http://www.blog-help.net. Bafta!

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

Readuc in actualitate un topic... batran.
    Desi mi-am achizitionat un domeniu.ro, am ramas gazduit de blogspot, unde imi construisem blogul.
    Ieri mi-am schimbat sablonul, ocazie cu care mi-au disparut de pe blog "butonasele" de like, atat pentru site, cat si pentru fiecare articol in parte.
    Daca pentru site am reusit sa-l reintroduc, pentru postari numai nu vrea sa mearga, desi am urmat mai multe cai, incepand de pe pagina facebook, pana la sfaturile de pe nu stiu cate bloguri.
    Cand pun acele coduri (exemplific cu unul dintre cele folosite:
    <b:if cond='data:blog.url == data:post.url'>
    <div style='float:left;padding:15px 5px 5px 0;'>
    <iframe allowTransparency='true' expr:src='&quot;Facebook + data:post.url + &quot;&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&am p;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;c olorscheme=light&amp;height=25&quot;' frameborder='0' scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:440px; height:25px;'/>
    </div>
    </b:if>)
    nu-mi apare nicio eroare, totul e OK, dar nici "butonasele" nu apar.
    M-am gandit ca poate tema nu permite, dar am incercat pe alt blog si intampin aceeasi problema
    Nu-s disperat sa le (re)pun, dar parca stateau bine acolo...

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut,

Cred ca ar fi bine sa precizezi si ce tutorial (sfaturi) ai urmat, sa pui link spre articolul respectiv...

N-am mai umblat pe la sabloanele Blogger de cateva luni, dar din ce ai spus ma gandesc ca s-ar putea sa trebuiasca sa pui codul in alta pozitie, dupa alta linie de cod decat cea sugerata in articol, pentru ca depinde de la tema la tema...

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

Prin toate tutorialele (aproape identice de altfel, indiferent de sursa) era trecuta introducerea codului dupa linia " <data:post.body/>", pentru ca butonul sa apara dupa postare, respectiv inaintea acelei linii, pentru buton la inceputul articolului.
    Acum am mai incercat unul de la by Oana D.: Cum sa pui buton de like la fiecare postare pe blog(spot), vad ca asta merge, dar numai la articolele pe care le scriu de acum inainte.
    Din cate imi amintesc si cu siguranta nu-mi amintesc gresit, data trecuta cand am inserat codul, a aparut in absolut toate articolele.

Later edit:
    de fapt la asta din urma trebuie sa merg pe fiecare articol in parte si sa schimb adresa din cod a blogului, cu adresa articolului.
    Ultima modificare făcută de haiduc; 30th August 2013 la 14:38.

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de haiduc Vezi Post
    Prin toate tutorialele (aproape identice de altfel, indiferent de sursa) era trecuta introducerea codului dupa linia " <data:post.body/>", pentru ca butonul sa apara dupa postare, respectiv inaintea acelei linii, pentru buton la inceputul articolului.
    Acum am mai incercat unul de la by Oana D.: Cum sa pui buton de like la fiecare postare pe blog(spot), vad ca asta merge, dar numai la articolele pe care le scriu de acum inainte.
    Din cate imi amintesc si cu siguranta nu-mi amintesc gresit, data trecuta cand am inserat codul, a aparut in absolut toate articolele.

Later edit:
    de fapt la asta din urma trebuie sa merg pe fiecare articol in parte si sa schimb adresa din cod a blogului, cu adresa articolului.
    Daca nu ai reusit inca, iti sugerez sa incerci sa pui codul inainte de <div class='post-header-line-1'/>

Si iti amintesti bine, butonul Like ar trebui sa apara in toate articolele...daca nici asa nu-ti apare, nu mai am alta idee

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •