Pai in primul rand cat ar costa ca sa invat de la un profesionist? Asa incet, incet detoate...
Prea multi bani nu pot da, ca am doar 17 ani inca depind de parinti ..
Pai in primul rand cat ar costa ca sa invat de la un profesionist? Asa incet, incet detoate...
Prea multi bani nu pot da, ca am doar 17 ani inca depind de parinti ..
Ultima modificare făcută de Aradean; 13th February 2011 la 14:17.
Pai o sa iti ceara o taxa pe ora, in functie de cat isi pretuieste el timpul sau. 5-10-20$/ora sau chiar mai mult. Cu cat e mai profesionist, cu atat iti va cere mai mult. Nu ti-as recomanda insa tie asta, pentru ca un profesionist nu o sa iti bage tie in cap cu mult mai multe decat ai fost tu in stare sa iti bagi singur citind pe aici in luna asta de cand esti membru.
Da inteleg.. Multumesc pentru raspunsuri.
Salut, daca esti in continuare interesat de cum sa-ti modifici blogul facut pe Blogger, atunci iti recomand un site cu tutoriale in limba romana: http://www.blog-help.net. Bafta!
Readuc in actualitate un topic... batran.
Desi mi-am achizitionat un domeniu.ro, am ramas gazduit de blogspot, unde imi construisem blogul.
Ieri mi-am schimbat sablonul, ocazie cu care mi-au disparut de pe blog "butonasele" de like, atat pentru site, cat si pentru fiecare articol in parte.
Daca pentru site am reusit sa-l reintroduc, pentru postari numai nu vrea sa mearga, desi am urmat mai multe cai, incepand de pe pagina facebook, pana la sfaturile de pe nu stiu cate bloguri.
Cand pun acele coduri (exemplific cu unul dintre cele folosite:
<b:if cond='data:blog.url == data:post.url'>
<div style='float:left;padding:15px 5px 5px 0;'>
<iframe allowTransparency='true' expr:src='"Facebook + data:post.url + "&layout=standard&show_faces=false&am p;width=450&action=like&font=verdana&c olorscheme=light&height=25"' frameborder='0' scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:440px; height:25px;'/>
</div>
</b:if>)
nu-mi apare nicio eroare, totul e OK, dar nici "butonasele" nu apar.
M-am gandit ca poate tema nu permite, dar am incercat pe alt blog si intampin aceeasi problema
Nu-s disperat sa le (re)pun, dar parca stateau bine acolo...
Salut,
Cred ca ar fi bine sa precizezi si ce tutorial (sfaturi) ai urmat, sa pui link spre articolul respectiv...
N-am mai umblat pe la sabloanele Blogger de cateva luni, dar din ce ai spus ma gandesc ca s-ar putea sa trebuiasca sa pui codul in alta pozitie, dupa alta linie de cod decat cea sugerata in articol, pentru ca depinde de la tema la tema...
Prin toate tutorialele (aproape identice de altfel, indiferent de sursa) era trecuta introducerea codului dupa linia " <data:post.body/>", pentru ca butonul sa apara dupa postare, respectiv inaintea acelei linii, pentru buton la inceputul articolului.
Acum am mai incercat unul de la by Oana D.: Cum sa pui buton de like la fiecare postare pe blog(spot), vad ca asta merge, dar numai la articolele pe care le scriu de acum inainte.
Din cate imi amintesc si cu siguranta nu-mi amintesc gresit, data trecuta cand am inserat codul, a aparut in absolut toate articolele.
Later edit:
de fapt la asta din urma trebuie sa merg pe fiecare articol in parte si sa schimb adresa din cod a blogului, cu adresa articolului.
Ultima modificare făcută de haiduc; 30th August 2013 la 14:38.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)