Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Posibila penalizare?

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

Implicit Posibila penalizare?

Buna ziua tuturor, de la jumatatea lunii februarie am o scadere constanta de trafic pe site-ul www. migliorifilm .net (nu stiu daca pot posta link, asa ca am introdus 2 spatii in adresa).
    Practic de la circa 10.000-11.500 unici cu circa 60.000-70.000 pagini vizitate pe zi am ajuns la doar 2.000-2.500 unici cu circa 13.000-15.000 pagini vizitate pe zi.
    In WMT nu am primit nici un mesaj pentru acest site, nu am facut modificari in ultimul an, nu am cumparat/vandut link-uri, nu fac schimb de link. In octombrie anul trecut am schimbat serverul, dar nu cred sa fie asta problema ptr ca dupa cum am spus scaderea de trafic o am doar de circa o luna si mai am si alte site-uri cu trafic destul de mare care nu au suferit nici o schimbare in ceea ce priveste traficul.
    Este posibl sa fie penalizat site-ul? Cum pot afla cauza?
    Este foarte demoralizant si frustrant sa vad aceasta scadere de trafic constanta, ca sa nu mai vorbesc de adsense, de la peste 2000€ din decembrie sau ianuarie luna asta nu cred ca voi depasi 500€ cu acest site.
    Rog pe cei mai experti decat mine sa imi dea o sugestie despre ce as putea sa fac... eu chiar nu am nici o idee...
    Multmesc.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Continutul este copiat la trailere sau este unic?

Se pare ca este duplicat content.

Conform politicii adsense trebuia sa fi banat demult nu doar sa-ti scada veniturile. Oricum asteapta-te ca venitul sa tinda spre 0.

Copyrighted material
    AdSense publishers may not display Google ads on webpages with content protected by copyright law unless they have the necessary legal rights to display that content. Please see our DMCA policy for more information.
    Cunoesc pe cineva care are un site identic pe ro si a primit nu stiu cate avertismente de la G sa scoata adsensul alftel il baneaza.

Nu te poti folosi de de materiale care au copyright ca sa genereze venituri din adsense + ca nu ai adus nici-o valoare, ai dat numai copy-paste.
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 23rd March 2013 la 16:23.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

Implicit

Buna, multumesc de raspuns, continutul nu este copy/paste, dar este foarte asemanator cu continuturi existente pe alte zeci de site-uri... actorii, regizorul, scenograful, etc. nu pot sa ii schimb, aia sunt, deci este normal ca textul scris de mine sa fie asemanator cu texte prezente pe alte site-uri. Nu am avut nici o problema pana acum si banuiesc ca Google m-a controlat de multe ori pana acum (am 2 site-uri cu avertizare pentru continut neadecvat, adica niste foto cu fete in lenjerie mai sumara).
    Cand iese un nou trailer la un film nu stiu cum sa redactez altfel textul... este normal sa folosesc cuvintele: "A fost publicat un nou trailer pentru filmul xyz, care are ca si regizor xyz si protagonist xyz" .... aceste cuvinte sunt folosite pe mai toate site-urile care se ocupa de news cinema... si nu am ce sa fac...
    Repet, nu am avut probleme de trafic pana acum, de 3 ani de cand am acest site traficul a crescut constant ajungand pana la 300.000 unici cu aproape 2.000.000 pagini vizitate in ianuarie 2013 , singura problema cu acest site a fost CTR-ul foarte mic la adsense si am rezolvat prin schimbarea temei, dar asta a facut-o acum un an jumate.
    Ce am observat de cand mi-a scazut traficul este ca imi indexeaza cu mare intarziere noile articole, inainte in cateva secunde max cateva minute imi indexa articolele si ajungeam mai tot timpul in primele 10-15 rezultate. Acum imi indexeaza Google noile articole si dupa 4-6 zile.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Asta e cauza. Indexarea tarzie a articolelor. Problema pe care o avem mai multi.
    Observ ca la mine si-a mai revenit putin.

@karismasand ...sunt mii de site-uri asemanatoare si n-au avut probleme.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc de raspuns, deci practic sunt la mila lui Google...
    @karismasand ... de multe ori sunt contactat de cei care produc filme low budget ca sa le public trailerul si sinopsis-ul oficial pe site......
    Ultima modificare făcută de lecktronix; 23rd March 2013 la 17:09.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Site-ul tau nu aduce nimic valoros, nimic nou. Doar reclame imprastiate in jurul unui content care mai exista pe 'nspe siteuri. Panda penalizeaza tocmai acest tip de content.

In plus, popupurile alea care se deschid nonstop, sunt f deranjante. Unele din ele se deschid / inchid dupa o fractiune de secunda. Livrezi cookies pe sest, fara stiinta vizitatorului?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Da, ai o penalizare destul de urata care are legatura atat cu linkurile [sitewide dofollow - 3,299] cat si cu continutul [este normal ca G sa atribuie valoarea site-urilor care lanseaza trailerele oficial si au parteneriate cu detinatorii de copyright].

Aceasta situatie este cauzata si de faptul ca penalizarea ti-a afectat rata de indexare - aici ai pierdut o mare parte din acei vizitatori + decaderea alotor pagini.

Nu stiu daca este Panda sau alta penalizare algoritmica.

Ma repet, incalci regulamentul adsense [mai devreme sau mai tarziu te vor notifica].

Legat de ce sa faci sa elimini penalizarea eu zic sa ceri o reconsiderare de control in GWT, vezi ce iti raspund [le explici de la cat la cat ai cazut, samd].

Succes!

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu livrez nimic pe sest... ca site-ul nu aduce nimic nou se poate spune despre 99% din site-uri, bineinteles ca nu ma compar cu site-urile mari de acest gen, dar asta nu inseamna ca nu pot sa exist. Dupa cum spui ar trebui sa existe doar un site de news cinema, exemplu comingsoon, iar restul sunt inutile ptr ca au acelesi news? Si apoi ce mai este original in ziua de azi? Sa nu imi spuneti ca pe site-uri aveti doar articole cu subiect unic, ca nu v-ati inspirat de subiect de pe alte surse si apoi sa publicati un articol redactat in alt mod dar practic cu acelasi subiect....

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

@lecktronix - Noi incercam sa te ajutam [pierdem gratuit timpul cu tine] si observ ca sari la gatul nostru. Ai negativ de la mine pentru asta.

Daca tu crezi ca suntem cu totii ipocriti nu mai posta aici, plateste o firma de seo sa-ti identifice problema.

Succes cu site-ul!
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 23rd March 2013 la 17:50.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    Nu livrez nimic pe sest... ca site-ul nu aduce nimic nou se poate spune despre 99% din site-uri, bineinteles ca nu ma compar cu site-urile mari de acest gen, dar asta nu inseamna ca nu pot sa exist. Dupa cum spui ar trebui sa existe doar un site de news cinema, exemplu comingsoon, iar restul sunt inutile ptr ca au acelesi news? Si apoi ce mai este original in ziua de azi? Sa nu imi spuneti ca pe site-uri aveti doar articole cu subiect unic, ca nu v-ati inspirat de subiect de pe alte surse si apoi sa publicati un articol redactat in alt mod dar practic cu acelasi subiect....
    Site-ul tau nu e unul de news. Confunzi copiat cu inspirat. Zi merci ca faci 500 de euro pe luna cu site-ul.

Tot nu ne-ai explicat care e faza cu popupurile alea dubioase.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Teme Q & A - Posibila penalizare ?
    De MaXz în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th February 2012, 11:05
  2. Posibila alternativa la afiliere
    De emm în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th February 2012, 21:15
  3. O parere despre o posibila colaborare
    De imagini în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 13