Din ce vad, absolut toate site-urile cu PR mare reduse brusc la 0 si-au revenit. Intr-adevar, a fost joaca.
...si totusi vad alte site-uri, mai din aria PR 4-5, care continua sa aiba 0 pe pagina de index... Ciudat.
Din ce vad, absolut toate site-urile cu PR mare reduse brusc la 0 si-au revenit. Intr-adevar, a fost joaca.
...si totusi vad alte site-uri, mai din aria PR 4-5, care continua sa aiba 0 pe pagina de index... Ciudat.
Ultima modificare făcută de kevinro; 12th January 2007 la 08:42. Motiv: si totusi...
Lucian
Cred ca e "on" update-ul. Vad un PR 4 si vreo 309 IBL-uri, ptr un site care are 3 luni.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Sper ca s-a stabilizat. Am PR2 pentru un site de 3 luni cu 1500 pagini si content slab, PR0 pentru un site de 2 luni cu 25 de pagini content,de asemenea,slab .
La mine site-ul picat de la PR 5 la PR 0 si-a revenit... are tot PR 5 in schimb a pierdut vreo 300 BL (multumesc celor care au scos link-ul de pe site-ul lor)
PR2 pentru un site care nu are nici o luna, destul de bine. In schimb, am un mic forum, vechi de 6 luni, 5200 backlinks, 1600+ pagini indexate in google si a ramas tot la PR0, I don't get it..![]()
Se pare ca este update de PR in curs, de ex. un site cunoscut mie a urcat de la PR 5 la PR 6 la index.
Acum de abia 2 zile au aparut modificari la 2 ale mele. Totusi urcarea vertiginoasa in topul cuvintelor cheie a unuia din ele a fost cam de la sfarsitul lui decembrie, desi mi se indica tot PR0.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 14th January 2007 la 17:19.
eu am pr0 pe root si pe pagini interne am pr2 si pr3.. strange.
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Mie la smart-lotto com mi-a dat PR 3 doar la 3 din 10 pagini interne care aveau PR 0, restul au ramas la 0![]()
Din cate stiu eu, chiar acest forum avea rank 5, acum are 4. In general nu am observat decat penalizari nu si urcari in rank.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)