Da softpedia.COM a scazut la 0, in schimb softpedia.RO are PR7 in contnuare, dar nu'l vede nimeni din cauza redirectului.Softpedia de la PR7 la 0
Care e faza, de ce a scazut? Din cauza redirectului?
Da softpedia.COM a scazut la 0, in schimb softpedia.RO are PR7 in contnuare, dar nu'l vede nimeni din cauza redirectului.Softpedia de la PR7 la 0
Care e faza, de ce a scazut? Din cauza redirectului?
Si la mine un site a picat de la PR 5 la PR 0, ciudat oricum...
In schimb uitati-va aici schimbare de la 299 BL la peste 1.000 BL.
... se pare ca google inca lucreaza la capitolul update... vom vedea in final rezultatele![]()
tataraseni, eu vad chiar 1380![]()
Picatul ala de PR e ceva temporar, inseamna ca google lucreaza la el, ca daca verificati PR din timp in timp o sa vedeti ca se tot modifica. La fel si IBL-urile. Asa ca pana nu se stabilizeaza, eu zic sa nu ne speriem.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
www.linkvendor.com folosesc eu si imi arata exact 1.000 BL si mai degraba ma iau dupa asta ca pe google am vazut fluctuatii de la o zi la alta si chiar la jumate de zi
Deci nu este Update de PR.
Este update de backlinks.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Daca paginile interne si-au modificat PR-ul nu inseamna ca e update de PR.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dar totusi este si update la PR. Am un site pe care am stat cu ochii de cand a inceput update-ul. Am vazut cum s-a modificat de la 0 la 3 pe toate serverele google. Acum imi apare 3 peste tot![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)