Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 71

Subiect: [ LIVE ] PENGUIN UPDATE 18 octombrie

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pe zi ce trece cred ca am dreptate = a facut un DB separat unde a bagat site-urile naspa si le da valoare 0.
    Acest update a facilitat si site-uri cu spam, eu zic ca urmeaza un nou update.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Mert1504 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th October 2014
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

La inceputul update-ului am avut pozitionari pe prima pagina dupa 3 zile am ajuns pe a patra pagina ? Ciudat .

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Mert1504 Vezi Post
    La inceputul update-ului am avut pozitionari pe prima pagina dupa 3 zile am ajuns pe a patra pagina ? Ciudat .
    Eu de cand a inceput updateul sunt cand pe pagina 2, cand pe pagina 7, un adevarat haos... sper ca lozul norocs sa se opreasca si la mine

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Din cate am citit de fapt nu e Penguin 3.0 ci mai degraba 2.2
    Unul din oficialii Google au afirmat ca au facut un "refresh" denotand ca mai degraba s-a rulat inca o data algoritmul vechi.
    I-a luat gura pe dinainte ca o sa faca ceva in curand si cum poate nu era gata 3.0, daca tot au mancat un rahat au zis ca sa mai ruleze inca o data pe cel vechi sa mai dea timp de lucru echipei.
    Deci e posibil ca sa mai apara inca un update mare de tot pana la finele anului .

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Cand fac programatorii un lucru bun din prima? Las ca vede beneficiarul, vede firma de seo... Asa si la ei
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Din cate am citit de fapt nu e Penguin 3.0 ci mai degraba 2.2
    Unul din oficialii Google au afirmat ca au facut un "refresh" denotand ca mai degraba s-a rulat inca o data algoritmul vechi.
    I-a luat gura pe dinainte ca o sa faca ceva in curand si cum poate nu era gata 3.0, daca tot au mancat un rahat au zis ca sa mai ruleze inca o data pe cel vechi sa mai dea timp de lucru echipei.
    Deci e posibil ca sa mai apara inca un update mare de tot pana la finele anului .
    Daca nu apare update nou in 2 sapt, am dubii mari.

Nu cred ca se joaca cu o planeta intreaga, doar ca " i-a luat gura pe dinainte". Vb de afaceri de 10000000000000000 online, care nu stau dupa "am zis o gluma"!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Vb de afaceri de 10000000000000000 online, care nu stau dupa "am zis o gluma"!
    "Ce afaceri? Va dam Adwords, baieti "

Bhall este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    23rd May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    25
    Putere Rep
    24

Implicit

Dupa parerea mea nu o sa ramana nimic in situatia de acum, din simplul fapt ca pe nisa pe care activez totul este absolut halucinant ( si nu ma refer la site-ul meu desi si eu sar din primele pozitii pe pagina a 2-a de la o zi la alta) .

Update-ul asta imi aduce aminte de Penguin 2.0 cand la orice cautare de nume brand + cod produs in primele 3 - 4 pagini nu aparea niciun site romanesc desi locatia de cautare o vedea ca fiind bucuresti .

Partea urata este ca suntem in prag de sarbatori cand vanzarile cresc exponential si mi-e frica sa nu ma prinda prea multe zile importante pe cine stie ce pagini .

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    "Ce afaceri? Va dam Adwords, baieti "
    Nu e chiar "de joaca". Adwords fac tot cei care sunt in top 10, deci nu conteaza update de penguin pentru Google. Cine are business stie ca adwords e la fel de important ca si pozitia in SERP. Repet, nu face Google update "ca a am zis si sa nu zica x sau y ceva".

Citat Postat în original de Bhall Vezi Post
    Dupa parerea mea nu o sa ramana nimic in situatia de acum, din simplul fapt ca pe nisa pe care activez totul este absolut halucinant ( si nu ma refer la site-ul meu desi si eu sar din primele pozitii pe pagina a 2-a de la o zi la alta) .

Update-ul asta imi aduce aminte de Penguin 2.0 cand la orice cautare de nume brand + cod produs in primele 3 - 4 pagini nu aparea niciun site romanesc desi locatia de cautare o vedea ca fiind bucuresti .

Partea urata este ca suntem in prag de sarbatori cand vanzarile cresc exponential si mi-e frica sa nu ma prinda prea multe zile importante pe cine stie ce pagini .
    1. Si eu am dubii cu penalizatii care au aparut peste noapte, dar nu cred ca a fost ceva "ne-calculat", doar ca sa facem un update, ca tot "am zis". Penalizatii au aparut pe toate nisele, e posibil sa fie curati? DA. Toate site-urile cu disavow au scapat de penalizare, iar cele fara disavow inca sunt penalizate, deci update exista si este destul de ok,

2. Nume brand+produs daca include termeni generali sau engleza, e normal sa rankeze site-uri cu limba engleza, gen amazon, ebay, etc.

3. Partea urata e cand simti update, nu ca il face google. Daca il face si te misca, e o problema interna, nu e problema lui google.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fluctuatiile de pozitie vor deveni normalitate in SEO-ul de viitor. Chiar daca ai nimerit azi reteta perfecta pentru locul 1, peste cateva ore se schimba si alt site se incadreaza la reteta perfecta. Deja m-am obisnuit ca dimineata sa fiu pe un loc, la pranz pe altul si seara il alta parte. Atat timp cat fluctuatiile sunt minore (1-4 pozitii), totul e OK.

Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 166
    Ultimul Post: 23rd December 2013, 15:40
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd October 2013, 19:08
  3. Răspunsuri: 203
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:36
  4. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 13:23
  5. Google next Penguin Update will be Big