Rezultate 1 la 10 din 71

Subiect: [ LIVE ] PENGUIN UPDATE 18 octombrie

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Dar mai exact ce a penalizat pinguinul acuma?
    A penalizat ce era de penalizat.

Pe zi ce trece cred ca am dreptate = a facut un DB separat unde a bagat site-urile naspa si le da valoare 0.

Asa ca, nu stii daca link-urile tale mai au valoare sau nu, nu stii ce sa cumperi, free-urile dispar, nu poti face negative seo, etc

Daca au facut asta, au rezolvat problemele cu spam-ul. Iar daca nu, urmeaza!

---------------------
    Ex: eu cu puthre facem disavow la site-ul lui scoopo (scoopo.ro ), site-ul intra la review manual si automat in db separat = valoare 0. Toate site-urile care aveau link in scoopo.ro au acum valoare 0 la acele linkuri.

Google decide ca blogspot.com/ro sa primeasca valoare 0. Toate site-urile care au link acolo, primesc valoare 0.

Google decide ca FB sa primeasca valoare 0, seopedia, 2parale, amazon, yelp etc. Orice vrea el, intra in db separat = valoare 0. Asa scapa de spam, de afiliere, de retele si de negative seo, etc.

Noi? Nu intelegem ce se intampla. Site-urile scad in pozitii, altele urca, dar noi am adus links noi, "de calitate"

Am cumparat 100 de advertoriale, nu misc 1 loc. Am cumparat 50 de link-uri, nu se intampla nimic! Ce are?

Nu am adus un link, dar scad in serp, ce are?

Ceata totala! Iar google isi rezolva problemele "clasice" cu seo.

Nu se supara nimeni ca are valoare 0, pentru ca NU stie! Iar daca stie, tot degeaba, Google considera ca merita valoare 0. Tot asa decide ca fara PR e mai bine. Nu stii PR, nu stii daca are link-ul valoare sau nu, nu stii ce rankeaza, nu mai stii nimic = revenim la "natural".

Orice tool nu mai conteaza. PA? Pe ce baza? DA? pe ca baza? Toate se calculeaza pe baza de links, dar nimeni nu stie daca eu am din 1000 de links, 900 cu valoare 0, sau 999 disavow!
    Ultima modificare făcută de Tom; 21st October 2014 la 19:32.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 166
    Ultimul Post: 23rd December 2013, 15:40
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd October 2013, 19:08
  3. Răspunsuri: 203
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:36
  4. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 13:23
  5. Google next Penguin Update will be Big