Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 71

Subiect: [ LIVE ] PENGUIN UPDATE 18 octombrie

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu stiu ce sa zic. Stiu ca am bagat si eu o lista disavow dar la vrajeala. Stiam ca nu s-a intamplat mai nimic. Eu la site-ul vechi penalizat i-am dat redirect. Avea 800 de viz, cam atatea are si acum, spre 1000 de cateva zile. Chestia e ca nu m-am mai ocupat de el si a ramas constant in vizite. Cel nou de care m-am ocupat intens a scazut, face pana in 1500. Apar la unele cuvinte cheie dar nu am mizat pe asta si nu stiu sa zic daca o fii lovit..probabil cred ca e Aveam peste 2000 constant

Ce am uitat sa precizez e ca in ultima perioada ba ii ia linkurile alea scurte cand scri numesite.ro in google, pe urma iar i le da

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu confirm pentru un site care a fost bagat masiv in directoare inainte.
    Am facut disavow combinat cu aducere linkuri noi, iar acum a trecut pe 3, pe kw principal de pe 110-120.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    E live!

Observatii rapide: au disparut penalizarile, site-urile penalizate si-au revenit. Unde avem disavow, e live, si-au revenit binisor. Unde nu, voi stiti.

Se pare ca a eliminat toate penalizarile, sunt si site-uri fara disavow care isi revin, fara disavow.
    Nu stiu daca se respecta petternul, dar pentru unii poate fi vorba de The Misleading Sinister Surge in Traffic Before Google Panda & Penguin Struck. In cazul meu, am observat acest efect de fiecare data cand a fost un animal.

For most webmasters without a solid understanding of SEO, that surge seems like Google is rewarding them for doing the right things. When in reality, the surge is the data that Google needs to collect in order make a decision (algorithmically).

bodolik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th April 2013
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    38
    Posturi
    53
    Putere Rep
    25

Implicit

In ultima perioada nu am efectuat schimbari majore in ceea ce priveste linkbuilding-ul dar cu toate acestea, am urcat cate 3-4 pozitii pe cuvintele principale. Aici ma refer, bineinteles, la prima pagina.

bass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th July 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    51
    Posturi
    63
    Putere Rep
    24

Implicit

Google Dance?

eterna este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    76
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de bodolik Vezi Post
    In ultima perioada nu am efectuat schimbari majore in ceea ce priveste linkbuilding-ul dar cu toate acestea, am urcat cate 3-4 pozitii pe cuvintele principale. Aici ma refer, bineinteles, la prima pagina.
    Tocmai de aceea poate

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    E live!

Observatii rapide: au disparut penalizarile, site-urile penalizate si-au revenit. Unde avem disavow, e live, si-au revenit binisor. Unde nu, voi stiti.

Cei care au fost penalizati si nu au facut nimic, cum stau?

Nu e inca propagat complet, sunt multe nise fara miscari, dar unde vedeti +10, +30, -100, e activ!

-----

Se pare ca a eliminat toate penalizarile, sunt si site-uri fara disavow care isi revin, fara disavow.
    Cu dedicatie pentru Tom! ))

Cod:
    http://www.extreamcs.com/forum/discutii-generale/penguin-update-octombrie-t266090.html
    Haioase si comentariile!

muzica9 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

da, se pare ca au disparut penalizarile primite la ultimul update din 2013. cel putin pentru site-urile care au facut dezavuare. oare este o masura definitiva sau temporara?

le: dezavuare fara link-uri noi in aceasta perioada
    Ultima modificare făcută de muzica9; 20th October 2014 la 12:04.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Am scadere de trafic general.Nu vad modificari in top 10 la nici un cuvant.....Si oare care e rostu la acest update?Sa creasca again vanzarile pe adwords,cum sa intamplat ultima data.Au crescurt in ultima perioada toate brandurile pe seo..cei mici culeg doar firmiturile lasate de brandurile mari.Este adevarat ca tot ce aveam mai prost dintre site-uri au urcat halal update si calitate...Om vedea e doar inceput in maxim2 luni se aseaza toate,vedem atunci pe cine va afecta.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ia să vă căutați produsele.
    Toate lumea se focusează pe efectele Penguin, dar nimeni nu discută despre noile products thumbs & links care apar în sidebar pe pagina de căutare, dacă efectuați o căutare de produs.
    Am văzut multe site-uri neortodoxe (junk inbound links) păstrându-și poziția.
    Așa că...
    Am impresia că avem parte și de o mică diversiune. Cred că scopul a fost introducerea acestor reclame, atât de vizibile că sunt greu de ignorat pentru un online buyer. Acum, dacă nu ești nr.1, este greu să vinzi ceva, dacă vrei să te găsească careva cu numele produsului. Aproape imposibil să mai iei ceva din căutările organice. Practic, pagina cu rezultate poate să devină o mare reclamă care începe să pună în umbră rezultatele REALE, ORGANICE. Reclamele apar în special pe .com, la multe produse, însă nu la toate produsele, ci doar la unele cu target cuvântul în sine. Când o să se prindă advertiserii... Adwords o să pună în umbră tot.

Exemplu.
    Ultima modificare făcută de designarti; 20th October 2014 la 12:47.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 166
    Ultimul Post: 23rd December 2013, 15:40
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd October 2013, 19:08
  3. Răspunsuri: 203
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:36
  4. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 13:23
  5. Google next Penguin Update will be Big