Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 71

Subiect: [ LIVE ] PENGUIN UPDATE 18 octombrie

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    31

Implicit

Momentan eu nu vad miscari mari....momentan ma abtind de la teorii pina nu vad ceva clar pina acuma nimic din ce ai scris nu sa adeverit din punctul meu de vedere.
    Om vedea daca se adevereste vine potopu peste noi )
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

De cand a inceput uploadul, unul dintre site-urile mele a inebunit, e cand pe pagina 3, cand pe 4, cand pe 6... nu mai inteleg nimic

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    262
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    De cand a inceput uploadul, unul dintre site-urile mele a inebunit, e cand pe pagina 3, cand pe 4, cand pe 6... nu mai inteleg nimic
    Mai asteapta vreo 2 saptamani sa se finalizeze propagarea update-ului.

EmilF este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    42
    Posturi
    73
    Putere Rep
    24

Implicit

Salut,
    Eu am patit totusi o neplacere cu unul dintre siteuri, a disparut detot desii a fost pe prima pagina de vreo 3 anii si sincer nu am facut nici o modificare in ultimul an, posibil am cumpaeat cred ca 4 advertoriale. Continutul este unic iar nisa una care nu necesita schimbarii, avand in vedere ca este un site de prezentare pentru "hotel". Sper sa-si revina ca nu de alta dar se pierd clientii.
    Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de EmilF Vezi Post
    Salut,
    Eu am patit totusi o neplacere cu unul dintre siteuri, a disparut detot desii a fost pe prima pagina de vreo 3 anii si sincer nu am facut nici o modificare in ultimul an, posibil am cumpaeat cred ca 4 advertoriale. Continutul este unic iar nisa una care nu necesita schimbarii, avand in vedere ca este un site de prezentare pentru "hotel". Sper sa-si revina ca nu de alta dar se pierd clientii.
    Emile ai un fetis cu "i"-urii aia?

- 3 anii
    - schimbarii
    - pensiunii

EmilF este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    42
    Posturi
    73
    Putere Rep
    24

Implicit

Cred ca nu-mi mai merge tasta dupa touch screen si am scris prea multi de i. Vorba aia sa punem punctul pe i
    Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de EmilF Vezi Post
    Cred ca nu-mi mai merge tasta dupa touch screen si am scris prea multi de i. Vorba aia sa punem punctul pe i

muzica9 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

eu observ modificari majore dupa fix 1 sapt pe nisa care ma aflu. unul din site-urile mele care a scapat de penalizare si revenise frumos pe primele pozitii din top 10, a inceput sa piarda 3-5 pozitii. unul din competitori care se afla fara nici o explicatie in top 10 de vreo 6 luni(duplicate content pe tot site-ul,si continut copiat din alta parte, fara titluri meta si descriere etc) a pierdut cam peste 30 de pozitii pe multe cuvinte cheie urmarite.

le: pe aceeasi nisa, tocmai.ro ajunsese puternic in top 10 . acum vad ca a disparut
    Ultima modificare făcută de muzica9; 25th October 2014 la 14:07.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    57
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    57

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Google decide ca blogspot.com/ro sa primeasca valoare 0. Toate site-urile care au link acolo, primesc valoare 0.

Google decide ca FB sa primeasca valoare 0, seopedia, 2parale, amazon, yelp etc. Orice vrea el, intra in db separat = valoare 0. Asa scapa de spam, de afiliere, de retele si de negative seo, etc.

Noi? Nu intelegem ce se intampla. Site-urile scad in pozitii, altele urca, dar noi am adus links noi, "de calitate"

Am cumparat 100 de advertoriale, nu misc 1 loc. Am cumparat 50 de link-uri, nu se intampla nimic! Ce are?

Nu am adus un link, dar scad in serp, ce are?

Ceata totala! Iar google isi rezolva problemele "clasice" cu seo.

Nu se supara nimeni ca are valoare 0, pentru ca NU stie! Iar daca stie, tot degeaba, Google considera ca merita valoare 0. Tot asa decide ca fara PR e mai bine. Nu stii PR, nu stii daca are link-ul valoare sau nu, nu stii ce rankeaza, nu mai stii nimic = revenim la "natural".

Orice tool nu mai conteaza. PA? Pe ce baza? DA? pe ca baza? Toate se calculeaza pe baza de links, dar nimeni nu stie daca eu am din 1000 de links, 900 cu valoare 0, sau 999 disavow!
    Bine zis.

Cam asta e ideea - sa te tina in ceata. Nu mai primim keyword data, nu mai primim nicio informatie valida despre puterea unui link. Incet incet se strange surubul.

Din punctul meu de vedere SEO este "mort" deja. Cand zic asta, nu ma refer la faptul ca nu se mai face SEO sau ca nu are efect. Bineinteles ca are. Dar e ca in comunism. Toata lumea face ce i se spune sa faca, content grozav (bla bla), link-uri naturale (poti sa astepti un veac pentru linkuri naturale pe x nise), si asta pentru ca nu avem incotro.

Daca vrei sa te ridici pe o nisa concurentiala, asta nu mai este disponibil omului de rand, ci doar celor care au capabilitatile de a crea structuri multi-tier catre siturile lor. Iar asta nu stiu cat de SEO este, de fapt este o incercare "rig the game", si aici ne intrebam ce mai inseamna SEO de fapt.

Intr-un fel, am senzatia ca Google loveste tocmai in white hat cu toata povestea asta. Tehnicile black continua sa functioneze. Churn & burn, si daca-mi banezi situl peste 5 luni, ma doare la basca!

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    57
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    57

Implicit

Si referitor la update:

Siturile mele au toate cresteri de trafic. Niciunul nu e penalizat.
    Nu sunt cresteri imense, dar totusi un 20% este binevenit.

Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 166
    Ultimul Post: 23rd December 2013, 16:40
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd October 2013, 20:08
  3. Răspunsuri: 203
    Ultimul Post: 1st July 2013, 18:36
  4. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 14:23
  5. Google next Penguin Update will be Big