Momentan eu nu vad miscari mari....momentan ma abtind de la teorii pina nu vad ceva clar pina acuma nimic din ce ai scris nu sa adeverit din punctul meu de vedere.
Om vedea daca se adevereste vine potopu peste noi)
Momentan eu nu vad miscari mari....momentan ma abtind de la teorii pina nu vad ceva clar pina acuma nimic din ce ai scris nu sa adeverit din punctul meu de vedere.
Om vedea daca se adevereste vine potopu peste noi)
scriu gramatical prost :D:D:D:D
De cand a inceput uploadul, unul dintre site-urile mele a inebunit, e cand pe pagina 3, cand pe 4, cand pe 6... nu mai inteleg nimic![]()
Salut,
Eu am patit totusi o neplacere cu unul dintre siteuri, a disparut detot desii a fost pe prima pagina de vreo 3 anii si sincer nu am facut nici o modificare in ultimul an, posibil am cumpaeat cred ca 4 advertoriale. Continutul este unic iar nisa una care nu necesita schimbarii, avand in vedere ca este un site de prezentare pentru "hotel". Sper sa-si revina ca nu de alta dar se pierd clientii.
Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.
Cred ca nu-mi mai merge tasta dupa touch screensi am scris prea multi de i. Vorba aia sa punem punctul pe i
![]()
Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.
eu observ modificari majore dupa fix 1 sapt pe nisa care ma aflu. unul din site-urile mele care a scapat de penalizare si revenise frumos pe primele pozitii din top 10, a inceput sa piarda 3-5 pozitii. unul din competitori care se afla fara nici o explicatie in top 10 de vreo 6 luni(duplicate content pe tot site-ul,si continut copiat din alta parte, fara titluri meta si descriere etc) a pierdut cam peste 30 de pozitii pe multe cuvinte cheie urmarite.
le: pe aceeasi nisa, tocmai.ro ajunsese puternic in top 10 . acum vad ca a disparut
Ultima modificare făcută de muzica9; 25th October 2014 la 14:07.
Bine zis.
Cam asta e ideea - sa te tina in ceata. Nu mai primim keyword data, nu mai primim nicio informatie valida despre puterea unui link. Incet incet se strange surubul.
Din punctul meu de vedere SEO este "mort" deja. Cand zic asta, nu ma refer la faptul ca nu se mai face SEO sau ca nu are efect. Bineinteles ca are. Dar e ca in comunism. Toata lumea face ce i se spune sa faca, content grozav (bla bla), link-uri naturale (poti sa astepti un veac pentru linkuri naturale pe x nise), si asta pentru ca nu avem incotro.
Daca vrei sa te ridici pe o nisa concurentiala, asta nu mai este disponibil omului de rand, ci doar celor care au capabilitatile de a crea structuri multi-tier catre siturile lor. Iar asta nu stiu cat de SEO este, de fapt este o incercare "rig the game", si aici ne intrebam ce mai inseamna SEO de fapt.
Intr-un fel, am senzatia ca Google loveste tocmai in white hat cu toata povestea asta. Tehnicile black continua sa functioneze. Churn & burn, si daca-mi banezi situl peste 5 luni, ma doare la basca!
Si referitor la update:
Siturile mele au toate cresteri de trafic. Niciunul nu e penalizat.
Nu sunt cresteri imense, dar totusi un 20% este binevenit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)