1 noiembrie: Iar a dat drumul la animale.
1 noiembrie: Iar a dat drumul la animale.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Lupii BĂĂĂ! Am fugit cu un magazin online pe keyword-ul principal de pe locul 4, surprinzător chiar, pe:
În rest cel puțin la mine nu văd modificări, +1 pe câteva site-uri în perioada 18-20 Octombrie.
Tare piesa, nu o stiam, dar cred ca se pot cumpara drepturi de autor pentru seopedia. Asa avem si noi un imn national!
Eu am vazut niste +57, -40, etc pe cateva nise, iar asta inseamna ori update de penguin, ori alt tip de update. Sau, e foarte posibil sa fie tot penguin din 18, care INCA se mai propaga!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am sesizat modificari destul de mari ( de luni ) la site-uri, fata de prima " avalansa " cand mentionam ca am cazut cateva pozitii ( + 20 % trafic ) . Site-urile au urcat la loc, iar pe multe dintre kw se pozitioneaza mai bine ca inainte .
Sa speram ca ramane totul in formula asta![]()
Am si eu o intrebare pt cine are o idee.
Site-urile de genul metacautare.ro care folosesc google dupa ce criterii ordoneaza?
Le ordoneaza google-ul nu ?
Ce e ciudat am un site care e penalizat pe google dar pe site-urile alea sta pe prima pagina si nu imi dau seama care e faza.
La mine site-urile au explodat. Urcari de cate 30-40-50-70 de locuri. Au fost zdruncinate la precedentul Penguin, acum isi revin. Interesant.
Aseara au fost miscari masive. Am un site pe Spania care pana aseara aveam 3000 de vizite /zi acum a ajuns la 500 plus ca pe am disparut in cautari pe keyword-uri. Tare sunt curios sa vedem ce se intampla.
Foarte interesant ce face Google acum, dar oare, nu si-a ales rau momentul? In fierberea dinaintea sarbatorilor...
Ba eu cred ca si-a ales foarte bine momentul. In prag de sarbatori toti stim ca se vinde mai bine asa ca vom plati la adwords ca sa vindem si noi ceva. Bulversand rankingul organic incurajeaza cheltuieli suplimentare pe adwords, deci e foarte bine pentru google![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)