am avut oferta si de 5000 euro, probabil era si un logan cadou, dar eu sunt fan toyota si nu am vrut
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
mie mi-a scazut traficul la unele siteuri - 50%
Ultima modificare făcută de avram; 19th December 2013 la 19:03.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Sigur a fost un update destul de ciudat la prima vedere si acesta s-a manifestat astazi pe ro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Google, ne oboseste cu schimbarile lui. Nimeni nu spune ca nu sunt bune insa, afecteaza si site-uri care sunt la locul lor. Poate in viitorul apropiat vom avea o cadere Google, prea toacă Internetul!
E totusi o munca mare sa programezi robotii de indexare. Inevitabil apar erori care trebuie remediate, remedierea lor duc la alte erori... Au ceva de lucru si oamenii de la google![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco, corect ce spui. In orice companie se lucreaza dar cand gresesti, in general platesti. La Google, nu se pune problema, ei sunt imuni, nu au constiinta. Eu vad in Internet, foarte multe companii care au trimis angajatii acasa din cauza unor greseli sau "erori de roboti". Eu spre exemplu depind de Internet, asta este meseria mea, asta fac si daca Google, accidenteaza 2-3 site-uri, sunt la gara, nu mai lucrez. De 2 ani incoace, tot construiesc la site-uri pentru compania mea care sa tina 2-3 servicii online, sa pot supravietui.
Erorile Google, actualmente sunt prea mari insa nu ai la ce poarta sa bati. Pai vad un WordPress, instalat si lasat asa, din cutie, gol golutz, cu Page Rank 8? Unde prastie citeste crawler-ul ala? Mai vad ca persoana care are astfel de blog, mai cere si 500 de euro, pe un link si ma intreb - ce bleg cumpara asa ceva? Eu si multi alti ca mine, depind de Internet si in special de Google. Nu este posibil ca astfel de "erori", sa existe 70%, numai in tzarisoara noastra, eu asta vad si am testat suficient de mult.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)