Pagina 11 din 17 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 167

Subiect: Penguin 2.1 update - vineri 4 octombrie 2013

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    hummingbird este engine = motorul unei masini.

Penguin este update pentru seo spam = anvelope de iarna (pe care le schimbi periodic)

Vineri a fost penguin = seo spam. Tu observi modificarile de spam si e foarte probabil sa observi si modificari de hummingbird, dar aici discutam de penguin.

Esti ok cu site-ul? Daca da, hai sa discutam de "hummingbird" in postul acesta: Google Hummingbird

off: te duci la doctor sa-l intrebi ce parere are despre ce fel de laptop sa-ti cumperi?

Vb de penguin pe un post despre penguin, vindem link-uri in marketplace, barfim pe cancan, citim stiri sportive pe ziarele de sport, etc.
    Da despre penguin vorbim si am vrut sa intreb daca voi credeti ca este ok cum sunt afisate domeniile in acest moment pe google pentru ca dupa parerea mea ultimul update a dat mai degraba totul peste cap. Pe de alta parta, exista o sansa ca lucrurile sa schimbe dupa un timp (se vorbea ca intr-o luna se mai schimba lucrurile si sa nu ne facem prea mari griji daca am cazut in serp). Ziceam si mai sus un pic, cand caut ceva pe google e ciudat ce imi apare si nu inteleg de lui big g i se pare asta relevant (cum ar fi un blog in care este scris un articol cu google translate)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post
    Da despre penguin vorbim si am vrut sa intreb daca voi credeti ca este ok cum sunt afisate domeniile in acest moment pe google pentru ca dupa parerea mea ultimul update a dat mai degraba totul peste cap. Pe de alta parta, exista o sansa ca lucrurile sa schimbe dupa un timp (se vorbea ca intr-o luna se mai schimba lucrurile si sa nu ne facem prea mari griji daca am cazut in serp). Ziceam si mai sus un pic, cand caut ceva pe google e ciudat ce imi apare si nu inteleg de lui big g i se pare asta relevant (cum ar fi un blog in care este scris un articol cu google translate)
    Ca de ex?

Unde crezi tu ca nu sunt rezultate ok pentru user?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ca de ex?

Unde crezi tu ca nu sunt rezultate ok pentru user?
    tocmai ce am spus un pic mai sus cand afirmam ca apar si domenii wordpress in care se foloseste un text cu google translate. e ok asa? consider ca nu dar asta zic eu.

ideea era daca aceste lucruri se vor schimba in urmatoarea perioada, pe mine asta ma intereseaza, parerea voastra a celor care faceti seo cu adevarat

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    345
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe mine ma intriga urmatoarea chestie la afisarea rezultatelor:
    Luam exemplu o cautare simpla, cu conotatii atat in romana cat si engleza: SEO.
    Rezultatele afisate sunt in proportie de 80% in engleza, chiar daca eu am cautat din Romania, pe google.ro. Nu ar trebui sa imi afiseze rezultate in romana? Sau are relevanta faptul ca citesc foarte multe site-uri in engleza?
    Ofer servicii de content writing !

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    29

Implicit

nu stiu cum e la voi ... dar la mine inca e o fluctuatie majora.
    un exemplu recent vineri eram pe pagina 17, sambata pe 4, duminica iar 16 - 17 ... pana in update siteul statea pe pagina 4 si nu avea fluctuatii mari, doar 1-2 pozitii ... eventual mai trecea pe pagina 5 .. acum e extrem schimbul de pozitii ..

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Sper sa nu ramana asa Din pozitia 8 imi afiseaza in pozitia 106 o pagina interna acum
    Update azi:
    De pe 106 a sarit pe 75: big problem: cu alta pagina interioara. Inca testeaza.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu i-am vazut in acest post sa scrie si pe cei care au cresteri, ma refer la site-uri care au cresteri semnificative, eu unul pe site-ul principal, am depasit recordul de unici/zi (record vechi de peste un an) de cateva ori in ultima saptamana, si azi, pana la ora asta am depasit deja ultimul record. Si nu sunt experimentat in seo.

Din ce imi dau seama, regula e aceasi: ce trafic pierd unii se transfera la altii (ca la bursa de actiuni, unde pierderea cuiva se traduce intotdeauna in castigul altcuiva)

Daca vrem sa ajutam comunitatea seopedia, trebuie sa venim si cu ce merge, ca altfel incep din ce in ce mai multi sa se victimizeze.. cand de fapt, doar nu au modele bune.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Inca danseaza si nu e recomandat sa se aplice modificari. Mai ales ca la ficare site difera si metodele de promovare. La mine cele mai stabile sunt cele cu erori zero in google si bing webmaster tools, atat acum cat si de la primul pinguin, panda si alte oratanii.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Daniel Stroe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th September 2013
    Locaţie
    CALARASI
    Vârstă
    38
    Posturi
    126
    Putere Rep
    24

Implicit

credeti ca mai au relevanta tagurile, sau le-a scazut valoarea dupa acest update ?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de ender Vezi Post
    Nu i-am vazut in acest post sa scrie si pe cei care au cresteri, ma refer la site-uri care au cresteri semnificative, eu unul pe site-ul principal, am depasit recordul de unici/zi (record vechi de peste un an) de cateva ori in ultima saptamana, si azi, pana la ora asta am depasit deja ultimul record. Si nu sunt experimentat in seo.

Din ce imi dau seama, regula e aceasi: ce trafic pierd unii se transfera la altii (ca la bursa de actiuni, unde pierderea cuiva se traduce intotdeauna in castigul altcuiva)

Daca vrem sa ajutam comunitatea seopedia, trebuie sa venim si cu ce merge, ca altfel incep din ce in ce mai multi sa se victimizeze.. cand de fapt, doar nu au modele bune.
    Suntem pe un forum cu si despre seo. Scopul final este sa ne aducem site-urile in primele pozitii.

Cum ar arata forumul, daca toti am scrie: mi-a urcat site-ul 3 locuri, mi-a crescut traficul cu 1000%? Nu sunt banalitati?

Cand este un update de discuta despre probleme si solutii. Cei care stau in Bucuresti nu vorbesc despre inundatiile din Galati. Dar cei din Galati isi "bat capul" sa treaca peste ele.

Got it?

Citat Postat în original de Xidex Vezi Post
    credeti ca mai au relevanta tagurile, sau le-a scazut valoarea dupa acest update ?
    Se poate mai explicit? La ce te referi? Ce taguri erau ok inainte de 4 octombrie si astazi e posibil sa nu mai aibe valoare?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 11 din 17 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 13:23
  2. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 08:40
  3. Răspunsuri: 43
    Ultimul Post: 14th December 2010, 07:32
  4. Intalnire SEOpedia Cluj (4-5 octombrie)
    De crash în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 6th October 2008, 19:51
  5. Nou IBL update?
    De too_night în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2007, 22:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii