salut, sunt curios daca si voi observati un google dance la anumite cautari??
la anumita cautari vad un google dance pe toata pagina 1, fiind excluse primele doua pozitii.
salut, sunt curios daca si voi observati un google dance la anumite cautari??
la anumita cautari vad un google dance pe toata pagina 1, fiind excluse primele doua pozitii.
subscriu, cu amendamentul ca am avut un site pe pozitia doi care a stat acolo 1-2 saptamani pe urma iar a inceput dansul 5-6-4...
asa-i, am observat si eu.. dar este vb doar de +/- 1-2 pozitii, cel putin la site-urile pe care le urmaresc
Signatura lipsa
Mie sincer in ultima luna mi se pare foarte straniu cum se misca.... urca site-uri aiurea fara continut adaugat de luni, etc.... foarte ciudat, eu incep sa nu prea mai inteleg multe
Plus ca nu inteleg de ce atata google dance.... poate de la update-urile lor..
Observ miscari destul de puternice in serps pe nisha de divertisment.Un site pe care-l urmaresc a avut cresteri si de 20-30 de pozitii
Acest lucru se datorează upgrade-ului penguin si al algoritmilor. Rezultate fals pozitive pe paginile 2,3,4,5 se pot obține prin repetari de keyword in metatitle si ALT-uri.
Urmaresc si eu cateva nise foarte competitive si se tot schimba pozitiile. La o nisa nu am vazut 2 zile la rand aceleasi rezultate. Se schimba si de la ora la ora cateodata.
Gestionez mai multe site-uri si am acces la WMT. Am observat niste cresteri foarte mari in paginile crawlate pe zi. Asta s-a intamplat in ultimele zile. Exista dublari chiar triplari la anumite site-uri, si nu este din cauza ca am adaugat mult content pe site sau am adus sute de linkuri. Sa vina oare un alt update?
Voi ati observat asta?
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Face parte din noul algoritm, te mai scade un pic sa vada ce reactii ai (adaugi link-uri, schimbi structura, etc), sau cresti si vede cum percepe vizitatorul (real bounce rate, time on site)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Insa acest algoritm nu este deloc benefic pentru site-uri ce se adresează clienților doar in perioada sărbătorilor (ex. Paste, Crăciun). Pentru ca nu poți verifica real bounce rate sau time on site in luna August sau luna Mai, cât timp utilizatorii nu sunt interesați sa caute astfel de produse, cadouri, in acea perioada. Insa tu, ca si proprietar de business online, lucrezi lunar la site, aduci imbunatatiri de continut, optimizezi onsite, aduci linkuri, articole, etc... astfel incat sa te pozitionezi in top pentru lunile de interes (decembrie, aprilie), in schimb alte site-uri din aceeași nisa, mai lenese, nu modifica încă nimic din conținut si totuși își păstrează pozitiile, pentru ca Google nu danseaza cu cei statici ... Ce părere aveți?
La mine azi au inceput puternic schimbarile de pozitii! Sa vedem ce o mai fi si acum, sper sa nu ne mai dea emotii ca in trecut...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)