Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si eu gestionez site pe nisa de turism, a picat acum ceva timp (pinguin) de la pr 4 la 0 pentru vanzare de linkuri (mesaj in webmaster tools, tot tacamul), am scos toate linkurile am facut cerere de reconsidere si nici la ultimul update nu si-a revenit...nu zic inapoi la 4 dar sa-i dea si lui un 2 macar...
@GeorgianBogdan, culmea este că a scăzut un site de la 5 la 0 care este actualizat zilnic, iar cele fără de conținut constant, au crescut. Google e greu de înțeles în ultima perioadă. Cel puțin din partea mea.
Da, este din ce in ce mai interesant modul de analiza de la google pentru page rank.am am un site care este pe prima pozitie, cei drept pentru cautari destul de putine.Am reusit sa il pun pe prima pozitie doar prin inscrierea in direrectoare.Prima data am luat pr 1 la urmatorul update am luat 2 dupa care mi- a scazut la 1 iar la updateul de pr de acum am ajuns din nou la 2.De cand este pe prima poz , de aproximativ 6-7 luni, nu i-am mai facut nimic, intrebarea este cum am reusit sa ajung la pr2....
Ceva noutati de la voi? ceva update de page rank?
Vestile spun ca ar trebui sa fie zilele astea un PR update
Ca zice lumea e una ca va fi e alta mancare de peste. Vezi ca mai e un topic deschis pe tema update-ului de PageRank.
Cine zice, mai exact? Eu nu cred in cei care umbla cu asemenea vesti. Imi dau ce inteles ca n-au nicio treaba cu SEO, ci doar sunt la vanat de PR pt vandut link-uri, etc. Nu cred ca ai sa vezi pe cineva care face seo asa, mai serios, si sa incerce sa prezica/estimeze/prevesteasca update-urile de PR.
Signatura lipsa
Am unit posturile. Va rog sa nu mai deschideti astfel de posturi si sa nu mai postati in acest thread pana in momentul in care nu are loc efectiv un update. Multumesc.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Din ce am citit pe extern si dupa cum au decurs lucrurile in 2012, cred ca update-ul de pr se va propaga in perioada imediat urmatoare(pana in data de 7 februarie).
Citesc mai sus ca multi n-ar trebui sa tina cont de acest update si PR-ul nu conteaza..Ei bine, dpmdv, PR-ul conteaza destul de mult. E un ranking de care se leaga si se vor lega multi dintre cei care fac seo, mai mult sau mai putin.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)