Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Cum sa iti revii dupa o penalizare Panda?

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Ramona, daca este vorba de tigara electronica, posibil sa fi pierdut din rankinguri datorita faptului ca ai pierdut foarte multe linkuri. Observ de exemplu faptul ca cei de la comunicatedepresa.ro au renuntat la a mai afisa linkuri sitewide, pastrandu-le doar pe prima pagina in sidebar. Ai compensat cumva pierderea acestor zeci, daca nu sute de mii de linkuri care iti proveneau sitewide de acolo? Daca nu, parerea mea este ca nu te-a lovit nici Panda si nici Pinguinul. Daca te atingeau aceste doua updateuri, crede-ma, declasarea era muuult mai crancena.
    Parerea mea.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Ramona, daca este vorba de tigara electronica, posibil sa fi pierdut din rankinguri datorita faptului ca ai pierdut foarte multe linkuri. Observ de exemplu faptul ca cei de la comunicatedepresa.ro au renuntat la a mai afisa linkuri sitewide, pastrandu-le doar pe prima pagina in sidebar. Ai compensat cumva pierderea acestor zeci, daca nu sute de mii de linkuri care iti proveneau sitewide de acolo? Daca nu, parerea mea este ca nu te-a lovit nici Panda si nici Pinguinul. Daca te atingeau aceste doua updateuri, crede-ma, declasarea era muuult mai crancena.
    Parerea mea.
    Robyroy eu oricum nu aveam link decat pe prima pagina doar ca era pozitionat in footer.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Vezi daca au aparut concurenti noi. Cam de 4 saptamani fac inscrieri in directoare web la greu si am cam vazut site-uri noi aprobate de pe nisa ta.
    1nesco crede-ma ca am concurenta decand lumea care nu face altceva decat sa imi copieze articolele. Cat despre inscrieri in directoare pe domeniul asta nu sunt suficiente.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Nimeni din competitia mea nu are linkuri mai puternice si mai relevante iti garantez

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Ramonel Vezi Post
    Nimeni din competitia mea nu are linkuri mai puternice si mai relevante iti garantez
    M-am uitat putin in OSE si am vazut 843 Root Domains, 218K linkuri

LRD's : 38% linkuri vin dupa .com, 32% vin din ro si restul altele. Site-ul tau este .ro si normal si natural ar fi sa ai 70-80% din root domains venite din .ro

Anchor Text : tigara electronica 172 LRD's 139,302 Links, tigari electronice 48LRD's 58,860Links, aici ma mir ca nu te-a lovit Pinguinul, pentru ca nu sunt naturale deloc. Restul de ancore contint doar aceste cuvinte tigara electronica si tigari electronice.

Am vazut la tine in site ca ai si pagini separate (Canibalizari) pentru /tigara-electronica.html si pentru /tigari-electronice.html. Iti iese homepage-ul pe aceste cuvinte pentru ca ai mult mai multe linkuri catre el cu aceste acnore. La aceste pagini ai adus si linkuri externe cu aceleasi ancore. La home page ai adus ancore tot cu aceste cuvinte.

Anchor text tigara electronica/tigari electronice -> homepage -> aceleasi ancore le dai catre acele pagini. Este foarte posibil ca si de aici sa fi pierdut din pozitii si relevanta.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Identificare motiv penalizare dupa ultimul update
    De edy12006 în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st May 2012, 14:23
  2. Domenii recuperate dupa o penalizare
    De 100R în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 18:10
  3. Video Panda Update
    De felix în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0