7 out of 7 members found this post helpful.
Seo natural
Salutare,
Dupa ce pinguin a lovit site-uri cu multe link-uri cu aceeasi ancora, au aparut chiar si pe forum diverse sugestii , multe dintre ele cu alternati ancorele, fara sidewide etc, asa ca hai sa va spun si eu parerea mea dupa ce am analizat 10 site-uri mari cu linkbuilding 100% natural .
Vorbesc despre link-urile de pe domeniile unice, adica daca sunt 1000 de link-uri de la un singur site, se considera 1 link .
1. 90% sunt dofollow
2.10-15% pe imagine
3.aprox 50% vin catre homepage chiar daca sunt site-uri uriase
4.Aprox 25% - 50% din ancore au ca si ancora numele domeniului ( domeniu.com , Domeniu.com , Domeniu.com )
5.Pentru o pagina interna cu 30 de backlink-uri nu sunt mai mult de 3 cu aceeasi ancora , 40% contin brand-ul, numele site-ului in ele , 15% sunt de genul click aici .
Asadar nu este suficient sa alternati ancorele, adica daca vrei sa pui pentru costume de baie sa imparti in : costume de baie, costume ieftine, costume de baie 2012, costume de baie ieftine .
Iar diversitatea ajuta, link-urile sitewide sunt si ele bune , dar ar trebui sa fie in cele mai multe cazuri cu ancora site.com , sau site, daca e un brand .
BONUS pentru cei cu mesaje in GWT : Google: Webmaster Tools Notification Means Manual Action Taken
*Pareri personale