Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Seo natural

r3ticul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    "articolul unui simplu blogger care nu are habar de seo"
    Oricine poate simula asta
    Cred ca defapt google se referea la articolul BUN al unui simplu blogger. Adicatelea un nene care scrie bine, dar nu stie SEO sa rankeze la fel de bine (sau mai bine) cu unul care scrie mediocru si face SEO la greu. Dilema este "cum are de gand sa stabileasca google ca un articol e foarte bun?".

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Google vrea din ce in ce mai mult sa se puna in postura unui utilizator. Toate modificarile/update-urile care s-au facut in ultima vreme cam asta au avut in vedere. Acolo sunt cele mai luminate minti care pun la cale niste algoritmi foarte complecsi, care invata pe masura ce gasesc cate ceva care le convine sau nu. Vor din ce in ce mai mult sa combata si spamul care se face la greu peste tot. Acum daca tu ai cel mai de calitate site, dar joci murdar, nu prea e ok sa stai in fata altora.

Sunt 100% convins ca un articol scris bine pentru utilizatori poate fi scris bine si pentru Google, ca sa te pozitionezi si tu pe niste cuvinte cheie si sa mai iei si un tweet, doua.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Dilema este "cum are de gand sa stabileasca google ca un articol e foarte bun?"
    Nu are cum
    Chiar si eu am cateva articole dubios de bune pe tema nutritiei, mancare sanatoasa. Nimeni nu le va da like, share chit ca orice nutritionist le-ar acorda nota 10+.
    Similar: pot scrie un articol superb din care sa rezulte ca anul asta se poarta pantalonii verzi, amintind si niste creatori celebrii (branduri). O sa stea cineva sa verifice cand si ce au afirmat oamenii? Mai rau: nici macar utilizatorii. Dar daca le place cum suna, sunt sanse mari sa dea like
    Mai mult chiar: nici macar concurenta Crezi ca un concurent va scrie email la google cu tema "Draga google, vezi ca pagina aia unde zice minciuna x,y,z e falsa ca am gasit eu ca anul asta se poarta roz"?

Si invers:

Zilnic vad sute de articole, pagini... de nota 20. Maxim daca dau like/share la 1% pentru simplul motiv ca am cautat informatia aia ca sa ma folosesc de ea, nu sa-mi zapacesc prietenii (pestriti de altfel) cu sharing la domenii pe care sigur nu-i intereseaza.
    Concluzionand: Imposibil sa vada robotul o pagina web ca "informatie buna".
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 2nd July 2012 la 16:23.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Toate astea se intampla pe Ro. Nimeni nu da link/share/+1/tweet/Digg/Cirip.ro/Bookmark sau mai stiu eu ce alte butoane de share pe Social. Nici macar comentarii la articole nu primesti, chiar daca sunt foarte bune. Sunt foarte multi care nu au alte conturi in afara de Fb (unde stau mai mult sa dea Check In prin nu stiu ce cluburi sau alte fite), cei peste 35-40 de ani poate ca nici nu stiu ca pot face asta, sau chiar nu stiu sa foloseasca Fb.

Romanii nu prea sunt prezenti pe Social. Lucru bun/rau, nu stiu. Cert e ca pe noi ne afecteaza intr-un mod sau altul.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. sitemap.xml vs indexare naturală
    De vladimir în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th July 2009, 19:05
  2. Cum e mai bine ? SEO fortat sau natural ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 14th February 2008, 17:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •