Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Seo natural

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

ziarele romanesti, un site cu retele culinare facut de o femeie pe blogspot
    un ziar romanesc fara link-uri de start artificiale nu are nici o sansa, doar daca are si o versiune tiparita de succes prin care se promoveaza si site-ul, femeia cu retete culinare a publicat retele cu link pe toate forumurile de femei, si apoi alte femei au preluat link-ul, dar nu prea are link-uri naturale din alte bloguri
    Wikipedia a avut o altfel de sustinere, care costa foarte mult bani pentru tine cu un site obisnuit.
    Si google poti sa spui ca are link-uri naturale

PS: google isi promoveaza propriile site-uri cu link-uri dofollow, noi nu avem voie ca suntem penalizati, pentru ca vrem sa manipulam PR
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    Acum sa ne gandim logic de ce ar scrie cineva pe blogul personal un text ancora ca "predeal cazare". M-ai degraba ar scrie ceva mai "romanesc" in ancora gen cazare in Predeal in hotelul x trimitand link catre locatia la care s-a cazat si care i-a placut foarte mult ori link catre site-ul unde a gasit cazarea intr-o poveste despre extraordinara lui vacanta. Nici tu nu cred ca ai pune text ancora predeal cazare pe blogul personal. La momentul acesta site-urile fara continut sau care au un continut sarac, duplicat etc. nu se pot baza decat pe tehnici de link building. Intrebarea este cat timp vor mai dura aceste tehnici.
    Simplu: numarul de cautari important pentru predeal cazare. Pana ma ridic pe cazare predeal, mai usor ajung pe expresia a doua, care totusi are cautari mult mai mari decat cazare in predeal sau cazare la predeal.

Fara anchor nu ai cum sa ajungi. Normal, poti spera ca google sa aprecieze existenta celor doua cuvinte in url, dar nu e destul
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

SEO nu se face in procente, trebuie sa te adaptezi concurentilor si greutatii cuvintelor cheie ptr care vrei sa urci.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

SEO natural ? nu cred ca exista ..... eventual e valabil doar pentru siteurile mari cu autoritate si cu continut bun.

Am renuntat de mult la cumpararea de linkuri, ma axez total pe articole.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Aseara poate ca nu am dat exemple cele mai concludende pentru ca eram foarte obosit.
    Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    un ziar romanesc fara link-uri de start artificiale nu are nici o sansa, doar daca are si o versiune tiparita de succes prin care se promoveaza si site-ul, femeia cu retete culinare a publicat retele cu link pe toate forumurile de femei, si apoi alte femei au preluat link-ul, dar nu prea are link-uri naturale din alte bloguri
    Wikipedia a avut o altfel de sustinere, care costa foarte mult bani pentru tine cu un site obisnuit.
    Si google poti sa spui ca are link-uri naturale

PS: google isi promoveaza propriile site-uri cu link-uri dofollow, noi nu avem voie ca suntem penalizati, pentru ca vrem sa manipulam PR

Citat Postat în original de Noje Iulia Vezi Post
    SEO natural ? nu cred ca exista ..... eventual e valabil doar pentru siteurile mari cu autoritate si cu continut bun.

Am renuntat de mult la cumpararea de linkuri, ma axez total pe articole.
    Haideti sa luam un exemplu.
    Conștiința Unui Liberal de Stânga

Excluzand link-urile recomandate sa ne uitam la modul in care trimite link.

articolul

Conștiința Unui Liberal de Stânga: băsescu a mai câștigat o victorie!

texte ancora - tabăra cealaltă îl mânjește cu rahat – realitatea
    interviu - ASC-UB - Asociația Studenților Chimiști a Universității din București
    sunt două catastrofe –
    si daca va veti uita in blogul lui vor aparea multe alte link-uri cu texte ancora care mai de care mai bizarre, texte ce contin cuvinte cheie sau nu contin decat porcarii, link-uri catre ziare, bloguri etc.

Doar nu credeti ca toti cei care au un blog in tara asta au habar de seo sau ii intereseaza vreun pic. Luati toateblogurile.ro unde veti gasi mii de bloguri unde proprietarii lor trimit link din varii motive printre care recomandari, articole care le-au placut, site-uri care le-au placut, trimit link-uri in articole personale in care vor sa prezinte cititorilor lor locuri pe care le-au vizitat, ce au facut ieri, alarteri si tot asa.

Exemplele sunt cu miile. uni trimit link cu texte ancora ce contin cuvinte cheie pretioase, alti trimit asa cum ii taie capul , alti folosesc nofollow s.a.m.d. De aceea cred ca nu putem sa ne bazam pe anumite procentaje si sa generalizam la intrg sistemul.

Acum de ce ar trimite un astfel de om un link catre un site care nu are continut, care este plin de spam, care nu este interesant, nu aduce informatii noi, nu il poate ajuta in crearea unui articol pentru vizitatorii sai.

Acum sa luam un articol de calitate. Pasarea Maiastra a Gorjului - Maria Lataretu - Societate - Numarul 930 - Anul 2010 - Arhiva - Formula AS - un articol pe care l-am gasit intamplator si care mi-a placut foarte foarte mult. Cel mai mult m-a impresionat pierderea celor 6 copii(mai mai sa plang dupa ce am mai ascultat si Lie Ciocarlie). Articolul l-am gasit intamplator prezentat de un blogger pe blogul sau personal. Credeti ca daca as avea un blog personal nu as scrie si nu as trimite link catre acest articol care m-a impresionat?

Un alt exemplu de data aceasta la baiatul lui felix motanul Copilul traieste daca dati bani | Mircea Badea sau articolele in care trimite link catre cei pe care ii injura sau de care vrea sa isi bata joc. Credeti ca il intereseaza pe nea' Badea sa faca seo.

Exemplele si situatiile pot continua la infinit. Puteti observa singuri analizand bloguri facute ce dei care nu sunt interesati de seo si alte chestii de genul.

* Sa nu fiu inteles gresit. Nu spun ca nu mai trebuie sa facem linkbuilding si sa stam cu mainile in san. Ce spun eu este ca nu poti pretinde ca vei primi link-uri in mod natural daca nu ai continut care sa aduca un plus, sa fie interesant etc; ca nu exista o formula exacta prin care se poate calcula procentajul de text ancora si alte chestii de genul pentru ca oamenii obisnuiti sunt imprevizibili iar fregventa backlink-urilor nu poate fi cuantificata.

*Parere personala. Puteti sa o luati sau nu in considerare. La fel de bine puteti sa ma injurati si sa imi dati reputatie negativa . Consider ca astfel de discutii fie ele si contradictorii sunt benefice pentru ca ofera idei, te face sa iti pui intrebari, te ajuta sa progresezi.
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 2nd July 2012 la 12:09.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    SEO nu se face in procente, trebuie sa te adaptezi concurentilor si greutatii cuvintelor cheie ptr care vrei sa urci.
    Cred si eu ca google are niste formule de calcul, ce analizeaza statistici ce pot fi traduse prin procente, presupun ca analizand milioane de site-uri poate trage cateva concluzii de genul la o pagina ce primeste sub 20 de link-uri poate sa fie 90% aceeasi ancora, o pagina ce primeste 200 de link-uri procentul sa fie sub 20% si una de peste 1000 de link-uri procentul sa fie sub 10%, de asemenea si procentul de link pe nume domeniu, brand , cuvinte generaliste (click aici, acest, aici)
    Presupun ca google lucreaza la realizarea unei "amprente" de natural links din ce in ce mai fina

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu cred altceva. Google se foloseste de spam cand isi calculeaza algoritmi. De ce cred asta? pentru ca update-urile asta au urmarit si pentru ca lui Google i-ar fi imposibil sa faca un algoritm care sa se bazeze pe natural. Omul este imprevizibil.

S-a exagerat cu schimburile de link-uri google le-a scazut valoarea. Idem pentru directoare, directoare de articole etc.

Apoi dupa cum au si anuntat vor sa isi imbunatateasca algoritmi astfel incat si articolul unui simplu blogger care nu are habar de seo sa poata sa se pozitioneze bine in cautari. Si cum ar fi cel mai usor?
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

"articolul unui simplu blogger care nu are habar de seo"
    Oricine poate simula asta
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cred si eu ca google are niste formule de calcul, ce analizeaza statistici ce pot fi traduse prin procente, presupun ca analizand milioane de site-uri poate trage cateva concluzii de genul la o pagina ce primeste sub 20 de link-uri poate sa fie 90% aceeasi ancora, o pagina ce primeste 200 de link-uri procentul sa fie sub 20% si una de peste 1000 de link-uri procentul sa fie sub 10%, de asemenea si procentul de link pe nume domeniu, brand , cuvinte generaliste (click aici, acest, aici)
    Presupun ca google lucreaza la realizarea unei "amprente" de natural links din ce in ce mai fina
    Da, face asta. Dar procentele difera de la cuvant cheie la cuvant cheie, de la concurenta la concurenta. Nu sint standarde. Apoi, noi nu evaluam site-urile asa cum o face Google, deci e cam gresit sa credem ca ce fac ei putem face si noi.

Era un standard candva legat de densitatea de cuvinte cheie. Niciodata nu a fost corect acel procent mai ales daca te comparai cu un alt concurent care avea densitate mai mica sau mai mare si era totusi pe primul loc.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Presupun ca are niste limite intr-o matrice complexa, pe care o cizeleaza in timp

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. sitemap.xml vs indexare naturală
    De vladimir în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th July 2009, 19:05
  2. Cum e mai bine ? SEO fortat sau natural ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 14th February 2008, 17:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •