Daca v-a scazut traficul incepand cu 15 iunie, este Panda 2.2 - Has Google Started Rolling Out Panda 2.2 ? Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld
Vreau sa discutam pe tema asta. Cati ati simtit scaderi sau cresteri ?
Daca v-a scazut traficul incepand cu 15 iunie, este Panda 2.2 - Has Google Started Rolling Out Panda 2.2 ? Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld
Vreau sa discutam pe tema asta. Cati ati simtit scaderi sau cresteri ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Da eu am observat si am mai scris de unele fluctuatii .
Personal mi-a scazut traficul la unele saituri cu valori intre 20-50 %
Ideea e ca s-au mai intamplat astfel de scaderi dupa care traficul usor usor a crescut iarasi pana la valoarea de unde a scazut.
Acum nu stiu daca cicilicitatea asta se datoreaza faptului ca adaug constant continut nou care rankeaza mai bine decat cel vechi.... Si tot asa mai departe
Cresteri. Dublarea traficului pe cel mai spammy site pe care il am))))
De .com in special
Pe .ro o singura data am vazut manifestarea asta. Pe .ro in general cand pica... pica , adica nu sant semnale de genul celei enuntate mai sus care sa te anunte.
Si aici ma refer doar la saiturile ce pot fi considerate spammy si asupra carora exista asemenea suspiciuni
Este valabil pentru orice tara, orice limba. Panda nu a afectat doar site-uri in limba Engleza.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
si mie mi-a scazut traficul zilele astea. vad ca astazi si-a revenit destul de bine.
si mi-a scazut cu vreo 80% pt fix 2 zile la rand pe 17 si 18 .. acum e la fel ca inainte
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)