Creca imi sterg toate site-urile si le las pagina goale Non Post Poate google ma urca si pe mine numaru 1.Daca nu sterg si non post ca sa mediteze lumea pe site-urile mele
Creca imi sterg toate site-urile si le las pagina goale Non Post Poate google ma urca si pe mine numaru 1.Daca nu sterg si non post ca sa mediteze lumea pe site-urile mele
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 25th April 2012 la 12:02.
Incredibil... un site a ajuns pe prima pagina de aseara cand era pe ultimul loc de pe pagina 2.. a urcat credca 1 loc la 1 oraiar altele dispar din cautari... nu am facut infarct pentru ca google ma aranjat acum o luna si site-urile nu sunt monetizate, norocul meu e ca m-am reprofilat de pe atunci
.
Penibil dar anunțat. Se tot strigă despre schimbările din google com și se pare că au ajuns și pe ro. Să sperăm că nu rămâne așa. Altfel mergem la "Românii au talent" și strigăm în cor "....deci să trecem la treabă" .
S-au mentinut nu siteurile cu un profil al backlinkurilor curat, cat cele cu un profil care pare mai natural. Actualizarea asta e impotriva optimizarii, atat cat automat poate fi detectata, nu cred ca e pentru cresterea calitatii rezultatelor. Noul val de actualizari anuntat pentru zilele viitoare, anti-spam poate fi extrem de distrugator, prin care vor sa penalizeze linkurile de pe pagini care nu au nicio legatura cu tematica siteului. Actualizarile Google incep sa devina devastatoare pentru off-site seo. Algoritmul detecteaza mai bine ce e natural si ce nu. O parere.
Ultima modificare făcută de 100R; 25th April 2012 la 12:17.
Si eu de pe pagina 1 m-a aruncat pe 10, sunt modificari masive in cautari, incepe sa se planga mai multa lume, unu din site-urile din semnatura daca ai cauti texte din index pe google nu mai scoate in cautare indexul, ciudate modificari. Se plange lumea si pe com de modificari Google Updates and SERP Changes - Apr 2012 Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld Kidu, facem lant de covrigarie? eu vreau exclusivitate pe Baiamare![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
@100R am acelasi sentiment ca au fost devalorizate anumite linkuri ( s-ar putea sa nu mai conteze linkurile din directoare )
Te pot contrazice, la 3 site-uri care au fost recent inscrise in directoare si doar in directoare fara alte linkuri au crescut in cautari la cuvinte cheie mari, restul care am adus backlinkuri de pe alte site-uri din aceeasi nisa au disparut din cautari.@100R am acelasi sentiment ca au fost devalorizate anumite linkuri ( s-ar putea sa nu mai conteze linkurile din directoare )
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)