Pagina 7 din 14 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 134

Subiect: Atentionare Unnatural Links

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@Dan vreau sa iti dau un +1, dar sistemul spune ca am dat prea multe astazi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

@Dan tu vorbesti despre un ideal care din pacate nu este conform cu realitatea, asta as vrea si eu, sa ia in considerare faptul ca am bounce rate mic, ca am ctr mai mare de pe locul 9 decat ala de pe locul 5, ca am cautari direct pe brand si 100% ctr pe ele, ca ofer informatii despre cum se joaca prin imagini ca sa fie pe intelesul copiilor, ca aduc cele mai noi jocuri din topurile straine si ca producatori straini din profil au linkuri si au scris despre mine si despre jocurile produse de noi, dar nu este asa. Degeaba suntem unul dintre cele mai cunoscute siteuri de jocuri daca avem 5 linkuri chinezesti puse de altii si e lesne de inteles ca nu ne-am pus singuri linkuri cu ancora de pastile, ne-a dat jos. Asta este google, nu inteligenta suprema care "stie el" despre ce e vorba.

Eu sunt sigura ca nu vrea sa ne arda, dar momentan la cautarile de pe nisa jocuri algoritmul a dat-o in bara.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    Eu sunt sigura ca nu vrea sa ne arda, dar momentan la cautarile de pe nisa jocuri algoritmul a dat-o in bara.
    @Marylina, atata vreme cat a detectat linkurile cumparate puse de tine, nu cred ca a dat-o in bara. Ca inca nu i-a detectat pe concurentii tai, e alta treaba.

E clar ca strategia cu jdemii de linkuri in footere nu o sa mai tina mult.

PS. Acum am vazut. Ai acelasi cont de Adsense pe site-urile de jocuri din semnatura. Linkurile pleaca de la unul din ele pentru a-l ridica pe celalalt. Bineinteles, servere diferite. Tu ce zici, Google e idiot ?

Degeaba ai folosit coduri analytics diferite, codul adsense e acelasi.

PS 2. M-am uitat mai atent intre timp. Servere din aceeasi clasa C bonus si site-urile linkuite intre ele. Good job !
    Ultima modificare făcută de Nichita; 21st March 2012 la 18:43.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Degeaba ai folosit coduri analytics diferite, codul adsense e acelasi.
    PS 2. M-am uitat mai atent intre timp. Servere din aceeasi clasa C bonus si site-urile linkuite intre ele. Good job !
    Problema nu cred ca este de la faptul ca are mai multe site-uri link-uite intre ele, si ca este proprietar. Problema a fost link-urile cumparate si detectate de google.
    Google are suficiente modalitati pentru a te identifica ca proprietar al site-urilor, pe langa analytics, adsense, WMT, in mod sigur ai cont google si te loghezi pe ambele site-uri din acelasi browserm ip, apoi email, nume de la registrar, eu cred ca Google are acces si la datele personale de la rotld, chiar daca ele par a fi private.
    Modalitatea prin care construiesti link-urile, pentru ca am observat ca noi avem prostul obicei sa avem acelasi comportament in construire link-uri la mai toate site-urile din portofoliu, creem un patern prin care putem fi identificati de cine are acces la asa multe informatii precum google
    Nu prea este usor sa te
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@ DAN. Un magaizn de pantofi = magazin. Produse = pantofi. Produsul are descriere, categoria are descriere = continut. Nr de produse dintr-un magazin conteaza. Poti sa ai 10 produse, sa te numesti Botezatu, si sa vinzi bine, dar nu poti cere lui google sa te puna in fata altora cu mii de pantofi. Tu stai pe cautare de brand bine, dar pe nisa pantofi, stau cei cu continut = text, poze, video, review.....

La jocuri e la fel. De ce jocul trebuie sa fie doar un flash, sau orice script? De ce nu explicatii = text, descriere = text.....

Linkurile cumparate sunt "uz de fals", cei care le vand comit " fals in acte", ambele sunt interezise, si de de 8 luni penalizate, de judecatorul Google. Toti am cumparat linkuri, si o parte dintre noi sunt penalizati. E corect? Da.
    Ce nu ne place e faptul ca avem concurenta care sta bine-merci, fara stress, si ar fi trebuit penalizata.

Dar daca proiectul e de viitor, nu conteaza 3-5 luni de penalizare, ci ceea ce facem pentru viitor, astfel incat orice modificare sa nu ne afecteze!

Pe mine ma doare panalizarea financiar, dar in acelasi timp m-a ajutat mult sa-mi schimb perceptia despre seo si strategia pe termen lung. Intr-o zi o sa dispara si penalizarea! Pentru mine conteaza ce fac dupa anularea penalizarii, mai mult decat cele 3 luni de penalizare.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Problema nu cred ca este de la faptul ca are mai multe site-uri link-uite intre ele, si ca este proprietar. Problema a fost link-urile cumparate si detectate de google.
    @lovelife, daca pana acum a mers treaba cu 100 de site-uri pe acelasi server linkuite intre ele, se pare ca treaba incepe sa se schimbe. Nu te penalizeaza nimeni daca ai rel="nofollow" pe linkurile catre propriile site-uri.

Asta este clar o retea de linkuri menita sa ridice unul dintre site-uri si incalca in mod evident regula "Don't participate in link schemes designed to increase your site's ranking or PageRank.". In scurt timp probabil ca intreaga retea va fi afectata.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Modalitatea prin care construiesti link-urile, pentru ca am observat ca noi avem prostul obicei sa avem acelasi comportament in construire link-uri la mai toate site-urile din portofoliu, creem un patern prin care putem fi identificati de cine are acces la asa multe informatii precum google
    De aia incurajez eu marketplace-ul si cumpararea de servicii de la diversi. Pentru ca rupi patternul.
    Trust, but verify.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Aici e si explicatia de ce spamul nu e pedepsit in modul care asteapta unii, sunt linkuri multe, mii dar nofollow. Daca Google ar trata nofollow ca si dofollow multi cu white pur putem zice ca nici nu ar mai prinde primele pagini.

De ce sa pedepseasca Google ceva ce sustine ca nici nu ia in considerare? cam asa se pune problema
    Ultima modificare făcută de 100R; 21st March 2012 la 20:09.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Am vazut cateva redirecturi catre site-ul in cauza. Coincidenta sau nu, am avut de curand (2-3 luni) doua site-uri personale penalizate (scaderi pe root / categorii) dupa ce am redirectat niste domenii catre ele.

Totusi site-urile penalizate au avut si linkuri cumparate, asa ca nu cred neaparat ca penalizarile au fost determinate de redirecturi in cazul meu. Pana in momentul de fata nu si-au revenit.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Continui cu filmul meu, inventia nofollow - dofollow se dovedeste foarte utila atat in prevenirea atacurilor cat si in ingreunarea misiunii de manipulare. Stiti (da, stiti) cat costa cateva zeci de mii de trackbacks pe siteuri cu spam sa le arunci pe un competitor, 5 - 10 dolari, poti umple un site cu spam, dar sunt nofollow, atacul nu are eficacitatea preconizata de atacator. Cei care incearca sa puna un link pe ici pe colo stiu cat e de greu sa faci rost de ceva dofollow cu ancora. E o paralela dar mi se pare interesanta de asta am si adus in discutie spamul nofollow.

Asta trebuie sa aduca un nou mod de abordare a linkurilor cand ne raportam la competitie si cat de curati sunt unii sau altii.

Pagina 7 din 14 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentionare catre posesorii de site-uri arcade
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 17:37
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 14:11
  3. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 10:27
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 13:26
  5. Atentionare ! cei cu forumuri phpbb
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...