Pagina 6 din 14 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 134

Subiect: Atentionare Unnatural Links

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

@100R in spatele spilgames sta cu totul altceva, nu e seo, industria de jocuri se bazeaza pe alte tehnici de atragere a traficului, mult mai eficiente decat seo, nu are sens sa le detaliez aici dar da, siteurile lor sunt f.bune pe majoritatea long tailurilor, se poate sa ai dreptate in legatura cu achizitia de links, administrez niste siteuri destul de mari in domeniu si am colaborat cu ei insa astfel de propuneri nu am primit din partea lor.

@Buta nu e vorba de siteul ala si nu, nu imi dauneaza alea, penalizarile vin offsite, din pacate. Mi-am dat seama de asta atunci cand nu a reactionat la absolut nici o schimbare on site, desi au fost schimbari mari de cand am luat penalizarea, nu s-a clintit deloc.

@Tom vorbim de al doilea site ca autoritate, PR si pozitii din nisa sa, inainte de atac un singur site avea mai multe/puternice linkuri decat mine pe nisa respectiva si, implicit, pe pagina respectiva. Site-ul mai mare ca mine avea autoritate 70, eu aveam 67 si vreo 4 milioane de linkuri.
    Ultima modificare făcută de Marylina; 21st March 2012 la 01:19.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    Eu stiu care sunt linkurile care mi-au facut probleme dar mi-e frica sa le scot asa brusc, sa nu pic mai rau.
    Daca spui ca stii cam ce linkuri crezi ca iti dauneaza, sunt de parere ca ar fi bine sa renunti brusc la ele. Nu cred ca ai cum sa pici mai rau daca elimini cauza acestor neplaceri, dimpotriva.
    Vei vedea rezultate in maxim 10 zile, chiar si fara reconsiderare, pentru ca sunt de parere ca ai fost depistata automat. Practic, ramai fara niste linkuri care au fost clasificate ca "unnatural" si deja nu-ti mai sunt de folos, nu te mai ajuta, nu mai exista pentru tine. Nu stiu ce ar putea sa doara mai rau decat o cadere in serps si stirbirea autoritatii, datorate acelor linkuri.
    Daca site-ul penalizat este cel pe care il banuiesc eu, sitewide-ul de pe newschannel este un doar un exemplu clar de bad link.
    Ultima modificare făcută de Maskatu; 21st March 2012 la 01:33.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

@Maskatu da, banuiesti bine, e o intreaga schema pe care a depistat-o, din care face parte si site-ul de care zici tu, trebuie sa le scot pe toate, vad ca am primit mai multe recomandari sa le scot brusc, cred ca asta voi face, iti multumesc pentru parere

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Paul Buta si lovelife, poate va linistiti. Am dezaprobat posturile voastre. Daca vreti facem un topic de fight..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

HighPRVault a fost inchis temporar iar siteuri folosind BlogBlueprint depistate, adica alte doua retele care se ocupau cu vanzarea de linkuri cu PR, vorbeste lumea.

Nici SpilGames nu poate in zilele noastre fara seo, acum 2 ani era cineva care posta comentarii pe bloguri, cel putin pentru siteul spaniol, si eu ii urmaream sa postez si eu in speranta ca fac ceva, da de unde, erau comentarii ok, nu cred ca era cineva rau intentionat. Altfel greu de crezut ca ar putea avea cate 2-3 siteuri pe prima pagina pentru "games" si "juegos". Aveau 3 din 10 pe prima pagina pentru "juegos" la un moment dat.
    Ultima modificare făcută de 100R; 21st March 2012 la 13:42.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

100R, un link catre o sursa?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Gasit.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    100R, un link catre o sursa?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Gasit.
    BuildMyRank.com – Link Building Service Featuring High Quality One-Way Backlinks » It’s Been a Great Run!!

Why High PR Networks Are Getting Murdered by Google
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

E clar... se pun pe noi.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Nu se pun pe noi, pentru ca nu au cum.
    Daca ai un site de jocuri, el va fi clasat si incadrat in site-urile de profil.

Indicatorii pentru un astfel de site nu sunt "continutul text", pentru ca expresia "content is king" nu se refera strict la text, ci la continutul media (poze, filme si jocuri).
    Asadar, daca ai continut de calitate, nu ai de ce sa iti faci griji. Ganditi-va la ce indicatori ar putea avea un algoritm asupra calitatii unui site de jocuri de exemplu. De cate ori este jucat un joc? Timpul petrecut pe pagina, descrierea si resursele suplimentare relevante?

In plus, Google insista pe faptul ca un site nu trebuie facut DOAR pentru a castiga bani din el. Sau cel putin sa nu fie evident, pentru ca nu pot fi toate ONG-uri.

Inca mai cred ca Google nu vrea sa ne "arda" ci vrea sa dea rezultate mai relevante pentru cei care cauta. Daca cineva cauta "jocuri cu pinguini", care este cel mai relevant site pentru el? Probabil unul care are o lista lunga de jocuri cu pinguini, ordonata frumos, astfel incat algoritmul sa inteleaga despre ce este vorba?
    -------

Sa luam alt exemplu. Un site care vinde pantofi. Cum isi da seama Google care site de pantofi este cel mai relevant pentru clienti? Asta nu poate fi incadrat la categoria bloguri, deci nu trebuie sa aiba continut proaspat de 10 ori pe zi. Nu apar modele noi asa de des. Indicatorii asupra calitatii in acest caz ar putea fi procentul de comenzi (G poate identifica "add to cart" si pagina de comanda in cazul in care exista analytics pe site sau clientul foloseste Chrome). De asemena, alt indicator ar putea fi numarul de produse si recomandarile de pe blogurile de moda. Fotografiile produselor care apar prima data pe un astfel de site si apoi pe multe bloguri ar putea fi un indicator. etc etc etc

----

Auzeam ca link-buildingul o sa moara. Nu o sa moara, ci o sa mearga pana la punctul in care Google intelege despre ce este vorba in site-ul tau. Daca ai link-uri pe site-uri care vorbesc despre jocuri, o sa inteleaga ca site-ul tau este despre jocuri. Numarul linkurilor va fi ignorat DUPA ce intelege. Va urma o clasificare in functie de potentialul site-ului. Se vedea asta de mult, dar voi o denumeati "google dance". Adica un site nou era urcat intr-o pozitie buna (exact pentru ca algoritmul sa ii testeze potentialul) apoi era pus jos in cautari. Era pus jos in cautari DACA acel site nu atragea atentia prin ceva - bounce rate, timpul petrecut pe site etc. Indicatorul cel mai puternic pana acum era numarul si valoarea linkurilor. De acum o sa conteze mai putin asta si mai mult "like"-urile, activitatea adiacenta de promovare, numarul celor care introduc adresa direct in bara si numarul celor care scriu direct numele site-ului in google.
    (dar asta e doar o teorie )
    Ultima modificare făcută de Dan; 21st March 2012 la 16:37.
    Trust, but verify.

Pagina 6 din 14 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentionare catre posesorii de site-uri arcade
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 17:37
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 14:11
  3. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 10:27
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 13:26
  5. Atentionare ! cei cu forumuri phpbb
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...