@100R in spatele spilgames sta cu totul altceva, nu e seo, industria de jocuri se bazeaza pe alte tehnici de atragere a traficului, mult mai eficiente decat seo, nu are sens sa le detaliez aici dar da, siteurile lor sunt f.bune pe majoritatea long tailurilor, se poate sa ai dreptate in legatura cu achizitia de links, administrez niste siteuri destul de mari in domeniu si am colaborat cu ei insa astfel de propuneri nu am primit din partea lor.
@Buta nu e vorba de siteul ala si nu, nu imi dauneaza alea, penalizarile vin offsite, din pacate. Mi-am dat seama de asta atunci cand nu a reactionat la absolut nici o schimbare on site, desi au fost schimbari mari de cand am luat penalizarea, nu s-a clintit deloc.
@Tom vorbim de al doilea site ca autoritate, PR si pozitii din nisa sa, inainte de atac un singur site avea mai multe/puternice linkuri decat mine pe nisa respectiva si, implicit, pe pagina respectiva. Site-ul mai mare ca mine avea autoritate 70, eu aveam 67 si vreo 4 milioane de linkuri.