@100R Nu inteleg atitudinea ta, tocmai pentru a ajunge la o concluzie ti-am demontat afirmatia, ca sa excludem din solutiile infirmate

@Rares la mine dropul a fost ieri de 30.000, sambata trecuta am avut 100.000, sambata asta doar 70.000, sambata am fost doar vreo 7 ore pe prima pagina, pe diverse pozitii.

@radu4us da, ar putea fi, la mine nu este cazul insa pentru cei care cauta acelasi lucru, da, si eu cred ca se face un profil pe fiecare nisa si se tine cont de el. La mine insa e o pagina plina cu spammeri, spammeri de cea mai joasa speta, linkuri china, ferme .edu, profile de forum, piramidale, tot felul de scheme dubioase, de asta imi e cel mai ciuda, in afara de 2 siteuri al caror owneri ii cunosc, siteurile mele sunt cele mai clean de pe cuvintele alea cheie, si tocmai pe astea sa le ia in vizor?

Intrebare: sa mai scot din linkurile puternice? credeti intr-un boost sau mai degraba intr-un nou val de caderi in serps in urma pierderii de autoritate?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@puthre ...tocmai mi-ai deschis ochii.... citeste raspunsul meu pentru radu4us ... eu chiar sunt in situatia pe care o tratezi ca pe un paradox