Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Probleme cu PR-ul unui site care a fost infectat acum o luna - scazut de la PR2 la 0

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

@Dragos - Eu nu am asteptat niciodata saptamani... sau ma rog, 1 saptamana cam asa. Am primit un raspuns robot din pacate (apoi am mai trimis de 3 - 4 ori si la fel) si tind sa cred (cum au spus altii) ca pe .info nu prea esti bagat in seama, sper sa nu fie si cazul tau, tu nefiind pe .info. Un raspuns mai mult ca sigur primesti, dar spera sa fie "uman". Mult succes.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@Tom - hai sa fim seriosi, si cei de la engadget vand advertoriale pe bani si nu i-am vazut penalizati + mii de alte site-uri. Eu cred ca a fost o penalizare cu efect intarziat la ceea ce mi s-a intamplat acum o luna cu infectarea site-ului unde cel mai vizualizat post avea un link catre alte site-uri, pagina respectiva a fost raportata la Google. Oricum ar fi eu nu uit de site, e proiectul meu de suflet in care am investit mai mult timp decat in orice altceva, nu e un site unde scriu ca sa fie scris.
    Daca ar fi dupa Google nimeni n-ar mai trebui sa castige bani in mediul online in afara de ei iar problema cea mai mare este ca Google nu are concurenta pe anumite segemente, lucru ce duce la reguli de tot rasul gen: nu vinde link-uri sau nu vinde advertoriale!

Sunt tare curios sa vad cum se rezolva situatia mai ales ca stiu ca am site-ul destul de ok, sa spunem 8,5/10, dar fata de altii care au ferme kilometrice de link-uri si incalca cam tot ce tine de bun simt nu doar de Google.
    Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 8th March 2012 la 19:16.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Rank-ul in google a fost afectat? Simti diferente in trafic? Poate sa fie si o eroare cu afisarea PR.
    Eu am avut 3 probleme cu virusi acum mai bine de un an, si nu mi-a afectat PR, o data a stat blocat de google 1 saptamana, eram plecat in strainatate si netul mergea f prost.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @Tom - hai sa fim seriosi, si cei de la engadget vand advertoriale pe bani si nu i-am vazut penalizati + mii de alte site-uri. Eu cred ca a fost o penalizare cu efect intarziat la ceea ce mi s-a intamplat acum o luna cu infectarea site-ului unde cel mai vizualizat post avea un link catre alte site-uri, pagina respectiva a fost raportata la Google. Oricum ar fi eu nu uit de site, e proiectul meu de suflet in care am investit mai mult timp decat in orice altceva, nu e un site unde scriu ca sa fie scris.
    Daca ar fi dupa Google nimeni n-ar mai trebui sa castige bani in mediul online in afara de ei iar problema cea mai mare este ca Google nu are concurenta pe anumite segemente, lucru ce duce la reguli de tot rasul gen: nu vinde link-uri sau nu vinde advertoriale!

Sunt tare curios sa vad cum se rezolva situatia mai ales ca stiu ca am site-ul destul de ok, sa spunem 8,5/10, dar fata de altii care au ferme kilometrice de link-uri si incalca cam tot ce tine de bun simt nu doar de Google.
    Foarte multi vand linkuri, dar asta nu inseamna ca e conform regulilor. Eu am site mare penalizat, si am studiat destul de bine aspectul asta. Penalizarile in masa sunt active din iulie anul trecut, deci ajung la toti, mai devreme sau mai tarziu. La mine dupa "mail" a durat 1 luna, dar aveam de inbound, la tine 1 zi , wow, pt outbound.

Ia fa un report, sa vezi cum vine penalizarea

Subiectul cu "bani din online" si "monopol google" sunt de discutat, dar in cazul tau vb strict de penalizare. In ultimele 3 zile, am 4 amici care si-au primit penalizare, pe site-uri bune, deci au imbunatatit destul de bine altgoritmul.

Eu imi mentin parerea, ai gresit cu re-evaluarea. Daca consideri ca site-ul e ok, atunci nu e bai, dar daca nu, e nasol, pentru ca o sa trebuiasca sa scoti tot ce e link, ca sa dispara penalizarea. Aici e mai suor, dar nu vrei sa stii cum e sa incerci sa scoti linkurile catre tine
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Ar fi interesant de stiut daca cei care eu linkuri pe blogul lui sunt afectati

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Ar fi interesant de stiut daca cei care eu linkuri pe blogul lui sunt afectati
    De altgoritm NU, dar cand dispare linkul DA. In functie de autoritate se pot pierde pana la -50 pozitii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Foarte multi vand linkuri, dar asta nu inseamna ca e conform regulilor. Eu am site mare penalizat, si am studiat destul de bine aspectul asta. Penalizarile in masa sunt active din iulie anul trecut, deci ajung la toti, mai devreme sau mai tarziu. La mine dupa "mail" a durat 1 luna, dar aveam de inbound, la tine 1 zi , wow, pt outbound.

Ia fa un report, sa vezi cum vine penalizarea

Subiectul cu "bani din online" si "monopol google" sunt de discutat, dar in cazul tau vb strict de penalizare. In ultimele 3 zile, am 4 amici care si-au primit penalizare, pe site-uri bune, deci au imbunatatit destul de bine altgoritmul.

Eu imi mentin parerea, ai gresit cu re-evaluarea. Daca consideri ca site-ul e ok, atunci nu e bai, dar daca nu, e nasol, pentru ca o sa trebuiasca sa scoti tot ce e link, ca sa dispara penalizarea. Aici e mai suor, dar nu vrei sa stii cum e sa incerci sa scoti linkurile catre tine
    Tom, uite mai jos am primit si eu mesaj (linkuri care indică spre site-ul dvs.), sa inteleg ca sunt pe o lista de asteptare si urmeaza sa fiu penalizat? Mesajul l-am primit in data de 26.02.12 dar nu am observat nici o schimbare, nici la PR nici la pozitiile din Google.

Nu am trimis nici o cerere de reconsiderare deoarece pana in acest moment nu am fost penalizat.

"Notificare a Instrumentelor Google pentru webmasteri privind linkurile neobișnuite detectate pe XXXXXXXXXXXXXXXX

Stimate proprietar sau webmaster al XXXXXXXXXXXXXXXX,
    Am descoperit că este posibil ca unele dintre paginile site-ului dvs. să utilizeze tehnici interzise de Regulamentul Google pentru webmasteri.
    Mai exact, căutați eventuale linkuri artificiale sau neobișnuite care indică site-ul dvs. și care ar putea fi create pentru a manipula valoarea PageRank. Printre exemplele de conectare neobișnuită se pot număra cumpărarea de linkuri destinate să treacă de sistemul de evaluare PageRank sau participarea la schemele de linkuri.
    Vă încurajăm să modificați site-ul, astfel încât acesta să respecte regulamentele noastre privind calitatea. După ce ați efectuat modificările, trimiteți o solicitare de reevaluare a site-ului pentru a apărea în rezultatele Căutării Google.
    Dacă ați găsit linkuri neobișnuite către site-ul dvs. pe care nu le puteți controla sau elimina, introduceți aceste informații în solicitarea dvs. de reevaluare.
    Dacă aveți întrebări privind modul în care puteți rezolva această problemă, consultați pentru asistență Forumul de ajutor pentru webmasteri.
    Cu stimă,
    Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google"
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Rank-ul in google a fost afectat? Simti diferente in trafic? Poate sa fie si o eroare cu afisarea PR.
    Eu am avut 3 probleme cu virusi acum mai bine de un an, si nu mi-a afectat PR, o data a stat blocat de google 1 saptamana, eram plecat in strainatate si netul mergea f prost.
    Rank-ul in Google nu a fost afectat, traficul este acelasi (400 de unici/zi), singura chestie e legata de PR, asa scrie si in mesaj. Eu am fost infectat iar o parte din trafic era redirectionat catre terte site-uri, faza e ca pe acelasi host a mai fost infectat si alt site care nu a fost penalizat numai ca el nu a fost raportat la Google precum new-it.ro.
    Deja ma doare capul cu PR-ul lor and etc., daca nu-l reconsidera sa fie sanatosi, eu imi vad de treaba mea pe mai departe ca nu stau eu in vanzarea de link-uri sau de advertoriale pe Blogul de IT.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

saramon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th May 2011
    Locaţie
    Strejnicu, Prahova, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    69
    Putere Rep
    28

Implicit

Ciudat e că la mine lucrurile stau invers: PR-ul n-a fost afectat, dar paginile noi nu mai sunt poziționate bine, pe când cele vechi și-au păstrat pozițiile.

Dar, dacă algoritmul funcționează, asta înseamnă că pot să-mi fac câteva ferme de linkuri și să pun acolo link către toți concurenții mei și toți ajung să fie penalizați

Întortocheate mai sunt căile lui Google.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Tom, uite mai jos am primit si eu mesaj (linkuri care indică spre site-ul dvs.), sa inteleg ca sunt pe o lista de asteptare si urmeaza sa fiu penalizat? Mesajul l-am primit in data de 26.02.12 dar nu am observat nici o schimbare, nici la PR nici la pozitiile din Google.

Nu am trimis nici o cerere de reconsiderare deoarece pana in acest moment nu am fost penalizat.

"Notificare a Instrumentelor Google pentru webmasteri privind linkurile neobișnuite detectate pe XXXXXXXXXXXXXXXX

Stimate proprietar sau webmaster al XXXXXXXXXXXXXXXX,
    Am descoperit că este posibil ca unele dintre paginile site-ului dvs. să utilizeze tehnici interzise de Regulamentul Google pentru webmasteri.
    Mai exact, căutați eventuale linkuri artificiale sau neobișnuite care indică site-ul dvs. și care ar putea fi create pentru a manipula valoarea PageRank. Printre exemplele de conectare neobișnuită se pot număra cumpărarea de linkuri destinate să treacă de sistemul de evaluare PageRank sau participarea la schemele de linkuri.
    Vă încurajăm să modificați site-ul, astfel încât acesta să respecte regulamentele noastre privind calitatea. După ce ați efectuat modificările, trimiteți o solicitare de reevaluare a site-ului pentru a apărea în rezultatele Căutării Google.
    Dacă ați găsit linkuri neobișnuite către site-ul dvs. pe care nu le puteți controla sau elimina, introduceți aceste informații în solicitarea dvs. de reevaluare.
    Dacă aveți întrebări privind modul în care puteți rezolva această problemă, consultați pentru asistență Forumul de ajutor pentru webmasteri.
    Cu stimă,
    Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google"
    A venit in Romana? Sau ai tradus tu?

Tu ai varianta de cumparare de linkuri, sau spam. In 30 de zile daca nu scoti linkurile, ori le "devalorizeaza", ori iti da -50. In jur de 26 martie o sa dispara site-ul de pe pozitiile existente. Trebuie sa scoti toate linkurile catre tine, dar nu cred ca vrei sa faci asta Iti dau solutii dupa 26 martie, pana atunci doar atat poti sa faci, sa scoti linkurile, mare parte dintre ele. Nu trimite re-evalueare ca poti uita de site!

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th November 2011, 18:26
  2. Care sunt caracteristicile unui site de succes?
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 15th June 2011, 23:56
  3. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th January 2011, 11:04
  4. Site infectat
    De Cristi U în forumul Server side
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th February 2009, 15:43
  5. probleme cu site-ul unui client
    De Emil Chelariu în forumul Google
    Răspunsuri: 5