Tom, uite mai jos am primit si eu mesaj (linkuri care indică spre site-ul dvs.), sa inteleg ca sunt pe o lista de asteptare si urmeaza sa fiu penalizat? Mesajul l-am primit in data de 26.02.12 dar nu am observat nici o schimbare, nici la
PR nici la pozitiile din Google.
Nu am trimis nici o cerere de reconsiderare deoarece pana in acest moment nu am fost penalizat.
"Notificare a Instrumentelor Google pentru webmasteri privind linkurile neobișnuite detectate pe XXXXXXXXXXXXXXXX
Stimate proprietar sau webmaster al XXXXXXXXXXXXXXXX,
Am descoperit că este posibil ca unele dintre paginile site-ului dvs. să utilizeze tehnici interzise de Regulamentul Google pentru webmasteri.
Mai exact, căutați eventuale linkuri artificiale sau neobișnuite care indică site-ul dvs. și care ar putea fi create pentru a manipula valoarea PageRank. Printre exemplele de conectare neobișnuită se pot număra cumpărarea de linkuri destinate să treacă de sistemul de evaluare PageRank sau participarea la schemele de linkuri.
Vă încurajăm să modificați site-ul, astfel încât acesta să respecte regulamentele noastre privind calitatea. După ce ați efectuat modificările, trimiteți o solicitare de reevaluare a site-ului pentru a apărea în rezultatele Căutării Google.
Dacă ați găsit linkuri neobișnuite către site-ul dvs. pe care nu le puteți controla sau elimina, introduceți aceste informații în solicitarea dvs. de reevaluare.
Dacă aveți întrebări privind modul în care puteți rezolva această problemă, consultați pentru asistență Forumul de ajutor pentru webmasteri.
Cu stimă,
Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google"