Mai fratilor, eu sunt singurul care vede zilele astea rezultate cel putin ciudate in google? Sunt schimbari majore pentru cateva din cuvintele cheie care ma intereseaza... site-uri ce n-au nimic cu optimizarea sunt nr1....
Mai fratilor, eu sunt singurul care vede zilele astea rezultate cel putin ciudate in google? Sunt schimbari majore pentru cateva din cuvintele cheie care ma intereseaza... site-uri ce n-au nimic cu optimizarea sunt nr1....
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
La rezultate, eu unul n-am vazut modificari; sapta.trecuta in schimb, am obs.ciudatenii la IBL Google, ca nr.au ramas la fel dar ca si continut s-au schimbat in proportie de 50%...
CADOURI
pana acum 3 zile eram nr 1 si pe ro si pe com.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Google iz sukc.
De cateva zile e acelasi site pe primele 2 pozitii la cautarea dupa programul tv. DECE?!
Totusi, vizitatorii nu prea au scazut...
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Se intampla ceva, dar cred ca e vorba doar de niste fluxuri de date care se vor aseza in cateva zile. De exemplu, acum sunt in Titulescu si exista diferente majore fata de anumite rezultate din Baba Novac. Treaba asta tine mai mult de hardware, de propagarea datelor, si mai putin de vreo schimbare a algoritmului. Eu zic sa nu va alarmati, sa verificati si din alta locatie rezultatele si sa asteptati cateva zile pana se reaseaza apele. Cine stie ce s-a intamplat.
Lucian
Weasel, Kevinro, este exact ce-mi doream sa aud. I-am intrebat pe toti daca vad ceva ciudat si toti ma asigurau ca totul e ca ieri sau ca acum o luna...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)