Vicentiu, tipicul tau e aici. Hai sa discutam clar despre penalizare, nu pe baza de beri. In plus, nu cred ca e ok sa sutinem site-uri de filme online...
lovelife, acum compara cu ce se intampla in .ro![]()
Se pare ca s-a gasit si raspunsul acestor penalizari... Panda! Google panda update 3.2
Pai stiam ca e panda, ne interesa sa vedem de cand a inceput si ce remediu are... e doar o confirmare ca e si pe .ro
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Spuneam anterior ca isi revine site-ul respectiv de afiliere inapoi incet incet.. insa astazi surpriza (aseara la ora 0.30 era pe prima pagina respectiv a-2a pentru ~ toate keywordurile): penalizat pentru toate keyword-urile. Nu am modificat nimic intre timp.
Is curios daca isi mai revine. Este vorba de cel din semnatura.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
@love
"Am gasit specificat acum un an undeva parca pe bogul google ca google nu considera duplicat descrierea de produse din magazine online si comparatoare de preturi"
Cum ii spui/declari lui google ca e vorba de un magazin sau comparator de preturi?
@Krumel
Neavand site-uri cu probleme, nu mi-am batut prea mult capul cu asta. De regula (vechile reguli), scaderi drastice de trafic aveau loc in momentul in care erau penalizate site-urile principale de unde isi trageau linkurile.
Acolo trebuie verificat mai mult.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Le pot scadea din valoare, dar nu le pot ignora. Link farmurile sint ele insesi penalizate, nu si site-urile care luau link.
Evident, daca acele site-uri aveau ca unica sursa de link building link farmurile, site-ul pierdea sustinerea acelor link-uri si iesea de la cautari. Dar nu e vorba de penalizare, ci doar de efect negativ datorat devalorizarii surselor de link-uri.
Nu cred ca e acelasi lucru.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Este cum spun eu, testat de mai multe ori cu acelasi rezultat cu variatie de link-uri dar si aprox 30 de link-uri din link farm, dar este penalizata pagina doar la cautarile care au incorporata ancora nu complet. Vezi cazul cand cosmin ambru a pus link-uri catre zosoEvident, daca acele site-uri aveau ca unica sursa de link building link farmurile, site-ul pierdea sustinerea acelor link-uri si iesea de la cautari. Dar nu e vorba de penalizare, ci doar de efect negativ datorat devalorizarii surselor de link-uri.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)