@-Rares- daca e Panda , eu cred ca poate fi salvat domeniul. Incearca sa schimbi structura saitului si documenteaza un pic produsele.
Ok ms, asa am sa fac. Incep cu o deindexare rapida dupa care modific structura categoriilor si a posturilor si umblu putin la descrieri. Va comunic rezultatele in 2-3 saptamani![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Mai vine un val Panda...
https://twitter.com/#!/mattcutts/sta...80187375398912
o sa ajungem la Panda 10.2.11 pana la urma.
Probabil ca de acum incolo va fi permanent cate un val de Panda .
Partea buna e ca s-a mutat toata dsiscutia despre Page Rank catre acest algoritm.![]()
La mine dezastru, site care a urcat frumos pe toate cuvintele in top 5, s-a dus naibii pe paginile 4-5.
Problema nu ar fi faptul ca vin valuri Panda, ci faptul ca aceste valuri Panda penalizeaza si altceva decat trebuie. Banuiesc ca o sa mai dureze ceva pana cand o sa reuseasca sa faca algoritmul atat de eficient incat sa penalizeze doar site-urile care merita si nu si cele care respecta conditiile impuse de Google.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
inca o mica modificare la algoritm confirmata de Cutts
Si eu am avut niste miscari de pozitii dar nimic mai "grav"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)