Bogdan, daca am gasit bine site-ul de care zici (nu cel din semnatura), problema ta cred ca tine de IBL-uri si nu de continut.. Daca vii diseara la intalnirea 2p detaliem...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Era vorba de eoferte.net (zero) și gadgetland.ro (de la 15-20 vizite din Google la 2-3 pe zi). Știu că am foarte puține linkuri, dar au scăzut foarte brusc, nu mai zic că-s aproape paralel cu obținerea linkurilor.
Aș veni diseară la întâlnirea 2parale, dar sunt din Craiova și a început și facultatea...
@Rareș: același lucru: 0. Din câte observ, Panda a lovit ca lumea în site-urile mici, cu puține linkuri (părerea unui n00b).
...Și-am plecat la facultate.
Am un blog personal nou.
@-Rares- daca e Panda , eu cred ca poate fi salvat domeniul. Incearca sa schimbi structura saitului si documenteaza un pic produsele.
Ok ms, asa am sa fac. Incep cu o deindexare rapida dupa care modific structura categoriilor si a posturilor si umblu putin la descrieri. Va comunic rezultatele in 2-3 saptamani![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Status update: Dupa deindexarea completa si o reindexare cu o alta structura a categoriilor si continut putin modificat se pare ca siteul a reinceput de ieri sa rankeze pentru aproape toate paginile si cuvintele cheie, cu exceptia index-ului... Treaba e pe jumatate rezolvata.
Are cineva sugestii?![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Exact ce spuneam si eu in acest post O veste buna (cred) in legatura cu Panda
Mai vine un val Panda...
https://twitter.com/#!/mattcutts/sta...80187375398912
o sa ajungem la Panda 10.2.11 pana la urma.
Probabil ca de acum incolo va fi permanent cate un val de Panda .
Partea buna e ca s-a mutat toata dsiscutia despre Page Rank catre acest algoritm.![]()
La mine dezastru, site care a urcat frumos pe toate cuvintele in top 5, s-a dus naibii pe paginile 4-5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)