Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Cont adsense suspendat aparent fara motiv, ma puteti ajuta?

Afișare hibrid

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit Cont adsense suspendat aparent fara motiv, ma puteti ajuta?

Salutare tuturor !

Inainte de a incepe sa ma blamati ca nush ce am facut de mi-au banat contul si cum ca google nu baneaza degeaba va rog sa cititi cu atentie ce scriu.

Acum cateva zile Google imi trimite urmatorul mesaj:

Contul dvs. Google AdSense a fost dezactivat

REGULAMENTUL PENTRU WEBMASTERI: specialiștii noștri examinează cu regularitate site-urile din programul AdSense. Am examinat site-ul dvs., <SAMPLE_URL>, și am constatat că acesta nu este adecvat în prezent pentru programul AdSense.

Este important ca un site care afișează anunțuri AdSense să ofere o valoare semnificativă utilizatorului final prin furnizarea unui conținut unic și relevant și este important ca anunțurile să nu fie difuzate pe site-uri cu conținut original puțin sau inexistent. În plus, anunțurile Google nu pot fi plasate în pagini fără conținut.

*Nu mi-au nominalizat site-ul care "nu este adecvat"

Nu ma intelegeti gresit, nu am deschis acest topic ca sa ma plang, insa sunt un webmaster destul de vechi (5 ani) si totusi nu inteleg motivul suspendarii.

Nu am facut nimic care sa contravina politicii adsense decat poate ca am ridicat doua site-uri pe prima pagina pe nisa de insurance in US.

Totusi am facut un apel la acestia si inca nu mi-au raspuns. Eu deja nu ma mai gandesc la cont deoarece am citit foarte mult si am constatat ca sunt foarte mici sansele sa ti-l recuperezi.

Aveam reclama ads plasata pe 7 site-uri ale mele si aici va rog sa-mi spuneti daca mai pot adauga vreodata ads pe acestea. Un raspuns calificat mi-ar fi me mare ajutor.

Daca aveti cunostinta daca exista si alt mesaj cand iti baneaza contul, spre exemplu mie mi-a spus: Contul dvs. Google AdSense a fost dezactivat

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri !
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 18th April 2011 la 18:09.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

La unii dau ca motiv "REGULAMENTUL PENTRU WEBMASTERI" la altii click-uri invalide / continut nepermis, etc.

Sunt cateva motive:

- nu aveai continut original
    - aveai ads-uri pe pagini fara continut (de exemplu search), contact, etc

Partea proasta e ca daca scrii pe google "adsense TOS" iti spune doar regulile adsense.
    Se pare ca mai nou au inceput sa tina cont si de webmaster guidelines. Nu mai este voie sa se puna ads-urile prea intruziv.

eterna este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    76
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru continut duplicat nu cred ca iti baneaza contul - eventual nu-ti indexeaza paginile cu continut duplicat. O problema apare atunci cind incalci copyrightul (copyright violations) - ai avut continut care ar fi putut incalca drepturile de autor ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de eterna Vezi Post
    Pentru continut duplicat nu cred ca iti baneaza contul - eventual nu-ti indexeaza paginile cu continut duplicat. O problema apare atunci cind incalci copyrightul (copyright violations) - ai avut continut care ar fi putut incalca drepturile de autor ?
    Duplicate = incalcarea drepturilor de autor. Daca nu stergi continutul duplicate de pe site in cateva zile de la primirea plangerii, atunci se suspenda contul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ma puteti ajuta si pe mine? :D
    De [O_O]Bogdan în forumul Utile
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th February 2011, 16:28
  2. Ma puteti ajuta si pe mine? :D
    De [O_O]Bogdan în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2011, 11:50
  3. Cont suspendat motiv: load mare???
    De Popescu Marian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9