Vad ca se lucreaza la interfata Adsense, vreau sa intru in cont si pe langa ca imi apare interfata diferita, ma tot pune sa ma loghez, dar nu pot intra in cont.
Voi puteti?
Vad ca se lucreaza la interfata Adsense, vreau sa intru in cont si pe langa ca imi apare interfata diferita, ma tot pune sa ma loghez, dar nu pot intra in cont.
Voi puteti?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Da, eu pot. Interfata arata la fel, nu vad nimic schimbat. Poate intru pe un alt datacenter. Sau intri tu pe vre-un phishing, ceva...
Later edit: M-am delogat si dupaia am dat si eu de interfata schimbata. Intradevar nu ma pot loga. Stai linistita e de la ei.
Even later edit: Cred ca au rezolvat. Vad ca lucreaza la interfata in timp real, profesionalism tipic Google.
Ultima modificare făcută de big; 4th March 2009 la 09:16.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Intre timp am facut si printscreen, ca nu vazusem decat prima ta propozitie![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Da... e si o varianta ca in print screen-ul tau dar cu casuta de login in dreapta. Aia merge.
La fel daca incerci de mai multe ori sa intri pe https://www.google.com/adsense/ cam la 2-3 incercari dai de vechea interfata, care merge si aia.
Varianta care o ai in print screen merge daca dupa ce te-ai logat te duci direct la https://www.google.com/adsense/ . Iti face redirectul catre statistici.
PS: Da, my name is Big si sunt dependent de statistici.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
eu doar interfata veche o vad si se logheaza din prima![]()
eu nu pot intra de vreo 6 lunide cand am ban
)))))))
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Eu acum (12:00) vad inca interfata veche.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Si eu tot interfata veche o vad.
Si da, ma pot loga.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)