Salutare tuturor !
Inainte de a incepe sa ma blamati ca nush ce am facut de mi-au banat contul si cum ca google nu baneaza degeaba va rog sa cititi cu atentie ce scriu.
Acum cateva zile Google imi trimite urmatorul mesaj:
Contul dvs. Google AdSense a fost dezactivat
REGULAMENTUL PENTRU WEBMASTERI: specialiștii noștri examinează cu regularitate site-urile din programul AdSense. Am examinat site-ul dvs., <SAMPLE_URL>, și am constatat că acesta nu este adecvat în prezent pentru programul AdSense.
Este important ca un site care afișează anunțuri AdSense să ofere o valoare semnificativă utilizatorului final prin furnizarea unui conținut unic și relevant și este important ca anunțurile să nu fie difuzate pe site-uri cu conținut original puțin sau inexistent. În plus, anunțurile Google nu pot fi plasate în pagini fără conținut.
*Nu mi-au nominalizat site-ul care "nu este adecvat"
Nu ma intelegeti gresit, nu am deschis acest topic ca sa ma plang, insa sunt un webmaster destul de vechi (5 ani) si totusi nu inteleg motivul suspendarii.
Nu am facut nimic care sa contravina politicii adsense decat poate ca am ridicat doua site-uri pe prima pagina pe nisa de insurance in US.
Totusi am facut un apel la acestia si inca nu mi-au raspuns. Eu deja nu ma mai gandesc la cont deoarece am citit foarte mult si am constatat ca sunt foarte mici sansele sa ti-l recuperezi.
Aveam reclama ads plasata pe 7 site-uri ale mele si aici va rog sa-mi spuneti daca mai pot adauga vreodata ads pe acestea. Un raspuns calificat mi-ar fi me mare ajutor.
Daca aveti cunostinta daca exista si alt mesaj cand iti baneaza contul, spre exemplu mie mi-a spus: Contul dvs. Google AdSense a fost dezactivat
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri !

Răspunde cu citat