Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
Man, fara suparare dar ai vb mult si prost... Iar in legatura cu cresterea aia de 12 pozitii de pe pagina 3 pe 2, conteaza mult de nisa si de concurenta. Pe o nisa slaba, poti creste 3 pagini, nu 12 pozitii cu un link pe acest thread...
PR-ul te ajuta sa faci PR si cam atat. In SHERP e cu totul si cu totul alta treaba. Acea crestere o faceai si daca siteul respectiv avea pr 0. Iti arat sute de siteuri cu pr infim care rankeaza excelent, in fata siteurilor cu pr 4, 5, 6.
nisa e web design

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
@attagency, ce zici tu nu este gresit. Problema se pune intre PR-ul afisat (cel care e updatat o data la cine stie cate luni si tot asa ramane) si un PR real care se modifica in fiecare zi in functie de cum evolueaza linkurile catre site-ul tau (si alti indici care mai sunt pentru stabilirea lui).

Diferenta dintre acest PR afisat si PR-ul real poate fi enorma. Uneori, pentru a te opri sa vinzi linkuri, tu poti sa pierzi de tot Pr-ul afisat, dar asta nu inseamna ca site-ul tau nu mai da in continuare acelasi link juice (sau cine stie...cum se comporta penalizarea).

De asta se spune ca Pr-ul e irelevant. N-as vrea acuma sa se duca si threadul asta spre o discutie despre PR si importanta lui. Tocmai de asta am intervenit prin postul meu anterior. Sa ramana aici doar aia care chiar sunt interesati de PR si PR Update...
Ok, nu trebuia sa ma bag.