Miroase a update? de cateva zile serverele nu mai raspund la queryul pentru pagerank:whistle:
Versiune printabilă
Miroase a update? de cateva zile serverele nu mai raspund la queryul pentru pagerank:whistle:
Da Doamne...ca astept de cateva luni sa vad ce zice google de site-urile mele :) si ce pr imi vor acorda :)
Pe ce site-uri verifici? Mie imi functioneaza si imi arata PR-ul care il avem de mult... Poate ca de fapt serverele alea nu mai au acces la datele necesare aflarii PR_ului.
nu are legatura cu update de PR, la mine tool-urile functioneaza f bine
In general cand faci multe request-uri de PR de pe un IP (gen SEO toolbar care face requesturi pentru cele 10 / 100 rezultate setate) Google blocheaza afisarea PR catre IP-ul respectiv. Daca incerci dupa doua ore de pauza sa verifici IP-ul unui site, o sa vezi ca iti este afisat.
Cel mai probabil e faza cu update-ul pe partea de local. Cel puțin așa văd eu problema.
umm, desi the time was right, se pare ca a fost alarma falsa. sorrryyyyy. ar cam fi timpul totusi, nu?
Eu sper sa nu-l mai updateze niciodata, ba chiar sa dispara de tot. Poate asa terminam cu discutiile interminabile despre PR.
@Nosfer n-are cum, prietene. Si eu as vrea, dar nu se poate. Pentru ca face parte din brandul Google... Si pentru ca are valoarea sa, nu neaparat in SERPs!
+1. Toti indienii de pe DP nici nu vor sa auda de un site daca nu are PR. Am gasit multe site'uri cu PR bun care stau uitate pe undeva pt. ca ownerul s'a bazat numai pe asta. E un criteriu bun, dar nu mi se pare ca ar trebui sa se dea toti cu fundu-n perete pentru el.