Eu sunt destul de sigur ca o sa scoata PR-ul de tot :)
Versiune printabilă
Eu sunt destul de sigur ca o sa scoata PR-ul de tot :)
Daca nu ma insel anul acesta nu a fost nici un update, sau cel putin de la inceputul verii incoace. Tot cam pe atunci incepusera iarasi sa apara zvonuri ca google va renunta la pr. Cred si eu ca e foarte posibil sa nu mai vina un urmator update, insa nu imi pare foarte bine de decizia pe care au luat-o pentru ca unii se vor adapta foarte greu, mai exact.
- unii cand cumpara linkuri cer un pr minim, daca nu ai pr-ul ala atunci nu mai vor, chiar daca siteul e de calitate
- eu cand vedeam un site vechi, cu trafic si fara pr imi puneam intrebarea daca nu cumva e ceva in neregula cu el si daca nu cumva a fost penalizat
Ca sa nu punem la calcul ca daca la siteurile care au acum pr va ramane asa si restul care nu au apucat sa prinda vor avea 0, se va crea un intreg haos. (nu fac schimb de linkuri cu tine ca ai pr0 si eu 4, sau discutii de genul). Ar trebui scoasa de tot functia si gata balciul.
Ma gandesc ca de Halloween ar putea face si ei un update de pr (cum au facut pe 1 aprilie a.c.), si daca ar fi conform sarbatorii, adica sa ne bage putin in sperieti, dar macar sa vedem ca major update-ul nu a murit de tot.:goth:
Deci nu are nimeni idee cand si daca va mai fi un nou update de PR ???
who cares?
Pai scria cineva mai sus de unii care vand si cumpara link-uri doar daca au PR! Insa majoritatea stim ca PR are valoare cam 0 :)!