am descoperit azi ca au disparut toate backlinkurile din webmaster tools care duceau catre domeniul principal. cv idei? sa modificat si pozitia in google.. deja m-am dus in jos.
am descoperit azi ca au disparut toate backlinkurile din webmaster tools care duceau catre domeniul principal. cv idei? sa modificat si pozitia in google.. deja m-am dus in jos.
eu zik ca nu ar fi o idee. e site adult.
pai.. traficul a scazut trei sferturi.. de pe locul 2 in prima pagina m-am dus pe pagina 6.. deci si serpul sta rau.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
sunt sigur ca o sa isi revina.. dar nu inteleg dc totusi face figurile astea...
PR s-a schimbat? Au disparut doar linkurile catre numele domaniului sau si cele catre paginile mai importante?
pai pru a ramas la fel.. au disparut doar catre paginile pe care bagam eu cele mai multe backlinkuri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
ai verificat daca nu cumva unele din site-urile de la care aveai backlink-uri nu a fost penalizat de google pentru ceva?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pai..nu nu am verificat. cei drept as avea foarte multe de verificat.. si nici nu as sti exact ce sa vverific.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)