Da si eu am avut o urcare de PR de la 3 la 4 si o stagnare de la 3 la 3![]()
Mie imi pare totusi o gluma proasta de inceput de aprilie.
Scaderi cu 1 punct la site-urile principale, desi numarul si calitatea link-urilor a fost imbunatatita.
Crestere cu 1 punct la site-urile de care nu m-am ocupat.
In plus nu s-a facut update de ibl inca, asa ca nu inteleg cum de au modif PR daca linkurile le vede precum inainte.
Parca s-a facut update la IBL-uri eu din ce am urmarit se facuse si chiar se discutase pe aici pe undeva ca se tot modifica si cineva chiar a zis ca urmeaza un pr update![]()
Ori nenea Google a-nnebunit ori eu nu mai înţeleg nimic.![]()
La siturile mele, cu toate eforturile, PR-urile au cam stagnat.![]()
Am însă un caz, un domeniu parcat, cu un template pus pe el, unde am ajuns scurt la PR4, si ma intreb de ce?
- SEO onpage - zero
- SEO offpage - zero
- Content zero
- nu m-am ocupat de loc de el
Ciudăţenia se numeşte www.shoptotal.ro
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Nu s-a facut nici un update de IBL, poate urmeaza acum dupa cel de PR.
Google imi arata acelasi nr de IBLs cum arata si in luna ianuarie 2010, doar la PR au umblat din pacate pt cateva siteuri la care chiar am muncit.
Iar cum zice si Hobart, se pare ca pt nea Gogu e mai de apreciat din pct. de vedere al PR un site sau domeniu de care nu te ocupi.
Avem acum si update de IBL. Daca nu vedeti nici o modificare, dati F5 pana vedeti.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu pot sa inteleg de ce ma tine la pr 0.
Aveam deja la site page rank 0, insa aveam la un domeniu de-al lui pr2 si ma asteptam sa creasca, dar mi l-a pus si pe ala la 0 acum...
Site-ul sta bine in serps momentan. Chiar am urcat cateva pozitii in urma update-ului. Are rost sa-mi fac griji ?
In schimb am primit ibl-uri multe la site-uri pentru care nu m-am chinuit sa fac mare lucru. La fel si pr+ pentru ele.
Da, intr-adevar acum seara vad modificari la IBLs, faza comica e ca imi arata inca linkuri pe un site de pe care mi-au fost scoase de vreo 2 luni, dar arata si link exchange care l-am facut de abia 2 saptamani.
Imbucurator e insa faptul ca am revenit la toate site-urile la acelasi nr. de pagini indexate cum eram in urma cu cateva luni.
Stiti ca a fost reducerea aceea de pagini indexate in cazul meu cu 90% mai la toate site-urile, ei bine azi vad ca si-a revenit.
Ultima modificare făcută de dary5ro; 3rd April 2010 la 20:43.
Am capatat si eu un PR3 la un site cu 2 sapt vechime
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)