Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 51

Subiect: iata ce am gasit : )

Zero este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th November 2006
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    La fel de interesant e daca vreaucredit sau altii au mai dat in judecata pe cineva pentru spam.
    Nu, dar o vor face fara nici cea mai mica ezitare asa cum n-au ezitat sa demareze procedurile de actionare in judecata pentru plagiat. Se pare ca metoda functioneaza si are sanse reale de reusita in Romania (inca din faza de preaviz / somatie) daca exista suficienta determinare.

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Zero Vezi Post
    Nu, dar o vor face fara nici cea mai mica ezitare asa cum n-au ezitat sa demareze procedurile de actionare in judecata pentru plagiat. Se pare ca metoda functioneaza si are sanse reale de reusita in Romania (inca din faza de preaviz / somatie) daca exista suficienta determinare.
    Huh. vreaucredit lupta de partea binelui, "We will fight and we will win the War on Terror", "Use the force, Luke", "sistemul ticalosit", "jos mafia sus patria" si alte citate memorabile. Vedeti si postul acesta de anul trecut:

Doorway sau continut nou?
    S-a schimbat ceva de cand am semnalat acolo manevra "dibace" a lor? NU!

Am si eu cateva citate proprii:
    "Ciocu' mic", "Hotul striga cel mai tare hotii", Sa arunce cu piatra cel care nu face spam, "Hotul neprins e negustor cinstit", Coada ursului, etc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th November 2006
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

ai citit macar raspunsul ? am spus ca ne vom ocupa de ele odata si-odata si o s-o facem cand le va veni timpul. daca chiar crezi ca in acea "manevra dibace" sta totul inseamna ca n-ai urmarit activitatea / evolutia / parteneriatele / etc. si nici nu ma asteptam s-o faci. curios mod de a monitoriza concurenta

nu ne caracterizeaza niciunul dintre citatele amintite de tine ci mai degraba propria scara de valori / apararea propriilor convingeri. se pare insa ca unii au prea mult timp liber la dispozitie si gandesc in locul altora...

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

Hotul striga cel mai tare "hotii!". Nu am ce activitate sa urmaresc si nici nu ma intereseaza. In schimb, ma amuza ipocrizia, dublele valori, etc. Propria scara de valori probabil include sa va ofuscati cand vedeti ca voi nu sunteti singurii care folosesc metode necinstite. Macar putin bun-simt: daca o comiteti in fiecare zi, nu va mai si dati mari aparatori ai legii.
    Ultima modificare făcută de BladHaund; 14th May 2007 la 21:00.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th November 2006
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

"hotii", "aparatori ai legii", "ipocrizie", "obfuscare", "duble valori" ?! ma abtin si incerc sa mentin discutia in termeni rezonabili fara a devia si mai mult de la subiectul threadului curent insa inclin sa cred ca un rol important in comportamentul tau il are caldura din aceasta perioada. altfel nu-mi explic de unde pana unde atata inversunare fara argumente.

am spus ca ma abtin in primul rand pentru ca (citez) "nu te intereseaza" si e de inteles atata timp cat exista oameni in Romania care nu fac altceva decat sa arunce cu noroi indiferent de situatie si in al doilea rand pentru ca refuz sa discut cu oameni care nu pot depasi granitele limbajului de cartier ("daca o comiteti in fiecare zi")

totusi, in incheierea scurtei noastre "dispute" ai cuvantul meu ca in cel mult 2 luni situatia va fi remediata.

cheers !

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

din dexonline:
    COMÍTE1, comít, vb. III. Tranz. A face, a înfăptui, a săvârşi (o faptă rea). – Din lat. committere.
    (sublinierea imi apartine)

Yep. Dureaza doua luni sa stergi doua pagini gazduite gratuit. Sau dureaza doua luni pana ii dati in judecata pe aia care v-au trimis spam ?

Ideea e ca... in threadul pe care l-am amintit mai sus, si ceilalti au fost de acord ca site-urile acelea sunt spam (alt tip de spam, dar stii cum se spune, intentia conteaza...).
    Ultima modificare făcută de BladHaund; 14th May 2007 la 23:54.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th November 2006
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

stii foarte bine ce tenta avea expresia anterioara

daca am revenit la un nivel la care putem discuta, nu se doreste stergerea unor pagini. dupa cum am spus si pe threadul respectiv, vrem sa adaugam continut propriu (mai exact articole, sfaturi, etc) specific fiecarui segment in parte. nu am luat nici o masura pana acum pentru ca au intervenit 2 proiecte externe, trebuie schimbat sediul si alte chestiuni administrative, pregatim lansarea altor proiecte interne, etc. insa in special se datoreaza faptului ca partenerii mei nu au selectionat inca un om de media (vezi anunturile de angajari). e greu sa faci fata tuturor solicitarilor insa incercam sa facem tot posibilul.

la o simpla analiza a programelor de externalizare incheiate cu partenrii nostri vei intelege de ce nu am considerat justificata inversunarea si acuzatiile tale anterioare pe tonul respectiv. de asemenea, daca ai observat, intre timp a aparut (decembrie 2006) si vreaucard pentru care abia acum am inceput o promovare cat de cat si asta din aceleasi motive mentionate anterior.

cheers !

// nu stiu cat dureaza actionarea in judecata pentru ca nu ma ocup de aspectele juridice insa te asigur ca nu toleram spamul si plagiatul

jpedia Guest

Implicit

Header-ul meu mai spune niste chestii importante, care nu au fost amintite in mesajele anterioare:

Cod:
    Authentication-Results: mta293.mail.re4.yahoo.com  from=smarty.ro; domainkeys=neutral (no sig)

X-AntiAbuse: Sender Address Domain - smarty.ro (nota: acest text putea fi, intr-adevar, suprascris)
    Si mai are o adresa de IP din Romania, in mod sigur de la hoster - care nu are nici o legatura cu SPAM-ul trimis.

Am googleit dupa "Authentication-Results" sa vad daca pot fi suprascrise. Nu am gasit, si nu cunosc prea bine sistemul de trimitere a mesajelor, dar am impresia ca "Authentication-Results" e un rezultat generat automat in momentul autentificarii pe server-ul de email de unde se trimite mesajul. Stie cineva? Iar daca "Authentication-Results" din header nu poate fi suprascris, atunci "from=smarty.ro" denota faptul ca mesajul a fost trimis de la un cont de email @smarty.ro? (e intrebare, nu afirmatie...)

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit Ecouri vis-a-vis de mesajul care ne discrediteaza...

Santaj online zic unii : http://www.ne-cenzurat.ro/html/nr09_scandalos.html

D'ale Internetului romanesc zic altii : http://www.link2ec.ro/index.php?id=31&art=112

Plus inca cateva forumuri care au pus in discutie acest mesaj neplacut...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

E grav.
    Ar trebui sa iti faci o campanie pe net, sa iti "reabilitezi" numele. Nu ca fata de unii ai avea un handcap, dar altii s-ar putea sa creada tot ce e acolo.
    Asa cum si unii de pe aici au avut tendinta sa o faca.
    Spor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bine v-am gasit
    De Toni.P în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th December 2009, 01:33
  2. Iata cum suntem furati cu nerusinare
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 10th April 2009, 22:39
  3. Iata ce invata profesorii pe studenti
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18