Si eu am un site inscris la smarty, dar n-am primit mail'u asta.
Si eu am un site inscris la smarty, dar n-am primit mail'u asta.
se pare ca i-am dat de capat !!! cititi va rog .....
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Interesant ..
Ar fi frumos sa spuna 2-3 cuvinte aceasta persoana aici.
Are idee ca poate fi condamnat la minim 2 ani de inchisoare pentru ce a facut ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Numai daca ai ceva probleme la "cutia ucraineana" poti crede ceva din mail-ul acela![]()
Pe server e totul OK insa pe plan credibilitate pe unii inscrisi in Smarty iau pus pe ganduri. Iata ce feed-back-uri primesc de la unele site-uri care au fost inscrise :
Dar ceva e cusut cu ata alba : site-ul mentionat nu e inscris de proprietar ci de un editor. Ba mai mult daca va uitati pe site-ul respectiv are 4 adrese de e-mail in partea de jos... asta a colectat toate adresele de mail gasite. Si partea urata e faptul ca acesti oameni nu au primit din partea mea nimic care sa le explice ca a fost o cacialma.Avand in vedere cele 4 solicitari anterioare de a sterge adresa de e-mail / contul curent, urmatorul SPAM primit din partea smarty.ro pe adresa vreaucredit.ro va avea ca raspuns o citatie din partea firmei noastre de avocatura.
Va multumesc pentru atentie.
Exact, cel putin la mine, nu am primit nici unul din emailurile de care spui iar beneficiarii pt care am inscris sunt obisnuiti sa ignore mesajele de acest gen, uneori chiar si pe cele utile.
La fel de interesant e daca vreaucredit sau altii au mai dat in judecata pe cineva pentru spam.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)