Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Iata cum suntem furati cu nerusinare

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit Iata cum suntem furati cu nerusinare

1. http://platesteonline.com/magazine-o...ta-prin-paypal

Text furat in totalitate din :
    Lista Magazinelor Romaneşti Cu Plata prin paypal

2. http://platesteonline.com/carduri-pe...l-debit-credit

Text furat in intregime din :
    Ce carduri de debit accepta PayPal pentru retrageri

I-am trimis un email, si va asigur ca acest proces va merge pana la capat.

M-am saturat de atata furt. Este un efort colectiv de a afla aceste informatii, care nu mai exista nicaieri in Romania, si vine un hot si le posteaza ca si cum el, nu voi v-ati chinuit sa aflati aceste informatii.

Deja am vorbit cu avocatul meu. Am trimis un fax la ROTLD ca sa aflu adresa si numele respectivului, ca sa ii vina cererea de prezentare la judecata in Bucuresti acasa.

Persoana este asta: http://www.google.com/search?hl=en&q...om&btnG=Search
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 29th June 2008 la 14:22.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Inteleapta decizie.

Hetzenauer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    23rd August 2007
    Locaţie
    Bristol
    Posturi
    170
    Putere Rep
    32

Implicit

nu vreau sa fiu inteles gresit, insa poti reveni cu cateva detalii mai "tehnice"? in baza carei legi il dai in judecata? pentru ca in regulament nu vad nicaieri scris ceva de genul "toate materialele sunt propiretatea seopedia", ci doar "Ceea ce fiecare utilizator scrie in forum-ul Seopedia, reprezinta responsabilitatea proprie a acestuia. Seopedia pune la dispozitie doar suportul tehnic. Prin inregistrarea unui cont in aceasta comunitate, fiecare membru isi da acordul si intelege acesti termeni." adica nu va asumati responsabilitatea pentru continut, dar e proprietatea voastra. cum vine treaba asta? care e "smecheria" aici? cred ca ar fi util de stiut pentru toata lumea in cazul in care ne vedem continutul copiat si vrem sa luam masuri. mie, personal, imi scapa detaliile.
    Stay tunned for Bristol based web design.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Poate ca vrea sa le reprezinte drepturile tuturor celor care au postat in thread-urile respective, adica insclusiv el. Insa ai dreptate totusi, nu cred ca va avea sorti de izbanda, eventual pentru copierea unui continut de pe un site detinut de "cineva". Mi se par doar niste liste adunate la un loc. Ce-ar fi daca ar fi dati in judecata cei care preiau niste topuri sau liste ?

Ca sa fie corect cred ca ar trebui ca fiecare dintre cei care au postat in respectivele thread-uri sa-l dea in judecata pe tip insa si asa se poate discuta. Dar n-ar fi rau sa-l sperie sa se invete minte cel putin. Oricum moral nu este.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

mie, personal, imi scapa detaliile.
    Chiar ai impresia ca trebuie sa scriu undeva ca un continut este al unui membru sau nu ?

Tu daca gasesti pe net o poza, trebuie sa scrie IN POZA ca este copyright-ul cuiva ? Este subinteles. Daca un continut a fost copiat, dintr-o sursa originala, care sub incidenta dreptului intelectual.

Ca sa fie corect cred ca ar trebui ca fiecare dintre cei care au postat in respectivele thread-uri sa-l dea in judecata pe tip insa si asa se poate discuta. Dar n-ar fi rau sa-l sperie sa se invete minte cel putin. Oricum moral nu este.
    SUnt convins ca voi avea suportul total al fiecarui membru care si-a scris experienta PROPRIE acolo.

Nimeni nu avea cum sa stie acele date decat prin prisma acestei comunitati. Este singurul din Romania unde vei gasi acea lista.

Eu nu lup pentru mine, ci pentru comunitate si pentru drepturile individuale ale fiecarui membru.

Asa se ridica alte site-uri .. Furand.

Iar Daniel, ce nu inteleg eu, este de ce tot ramai aici si faci parte, daca oricum vorbesti de cacat peste tot Seopedia pe forum-ul vostru majestic Punct digital sau cum ii spune ? Oare ai dreptul sa ramai ?

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Cristian, chiar nu-ti inteleg atitudinea. In primul rand nu vad legatura dintre respectivul incident de acum o luna si discutia de aici. Cat despre libera exprimare ce sa mai vorbesc. Folosesc si serviciile BCR si daca m-ar intreba cineva nu i-as lauda, insa eu in continuare am nevoie de respectivele servicii din motive persoanale. Acelasi lucru sa zicem este valabil si aici. Insa daca te deranjeaza atat de mult prezenta mea, ma poti exclude personal foarte simplu, de asta esti administrator nu?

Din nou cred ca este irelevanta precizarea numelui respectivului forum.

In alta ordine de idei, ce vrei tu sa faci, din punctul meu de vedere este imposibil, pentru ca multe lucruri s-ar intoarce cu fundul in sus, daca ar avea succes o astfel de actiune. As da si un exemplu sa nu par nebun: zeci de agentii de pariuri prezinta public niste cote zilnice, iar majoritatea acestor agentii nu au oameni specializati care sa produca efectiv acele cote. Le copiaza pur si simplu de la alte agentii sau le modifica dupa bunul plac si n-au avut de suferit din punctul asta de vedere pana acum. La fel se intampla si cu informatiile despre banci cel putin. Lucrurile alea le puteai afla daca te duceai la fiecare banca, nu erau secrete nationale. Normal ca respectivul trebuie blamat ca si le-a prezentat fara sa prezinte sursa, dar lucrul asta se intampla zilnic cu ziarele din Romania care preiau 50-60 % din stiri de pe canalele celebre.
    Cam atat am avut de spus, nu vreau sa intru in alte polemici.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Hetzenauer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    23rd August 2007
    Locaţie
    Bristol
    Posturi
    170
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Chiar ai impresia ca trebuie sa scriu undeva ca un continut este al unui membru sau nu ?

Tu daca gasesti pe net o poza, trebuie sa scrie IN POZA ca este copyright-ul cuiva ? Este subinteles. Daca un continut a fost copiat, dintr-o sursa originala, care sub incidenta dreptului intelectual.
    daca gasesc pe net un material (poza, in exemplul tau), normal ca are un copyright si mai exista si ceea ce se numeste "drept de utilizare" (sau ceva de genul asta). faptul ca nu am copyright pe un anumit material nu inseamna ca nu-l pot folosi... poate am cumparat dreptul de a folosi materialul respectiv. in alta ordine de idei, pe alte site-uri exista termeni de utilizare unde se specifica in scris ca intregul continut este proprietatea respectivului website si nu poate fi reprodus sub nici o forma (sau in anumite forme si proportii) fara acordul scris; sau se specifica anumite conditii pentru a reproduce materialele respective. daca tu nu-mi aduci la cunostinta in scris ca tot ce e aici este proprietatea seopedia, inseamna ca nu e. cam asa se pune problema in instanta din cate stiu eu, dar poate ma insel. oricum sunt extrem de curios de rezultatul actiunii tale.
    Stay tunned for Bristol based web design.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    34

Implicit

articolele respective sunt o creatie intelectuala, si, dupa cum e si normal, sunt protejate de legea copyrightului.
    si nu,nu e nevoie sa scrie in 10 locuri ca nu pot fi (pre)luate fara acordul scris, se subintelege.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Insa daca te deranjeaza atat de mult prezenta mea, ma poti exclude personal foarte simplu, de asta esti administrator nu?
    Daca vroiam asta o faceam. Ai vazut ca am fost diplomat in tot parcursul problemei. Eu puneam problema moralitatii tale. Am incheiat discutia.

... poate am cumparat dreptul de a folosi materialul respectiv.
    Tu spui sf-uri man. Ai impresia ca a cumparat cineva dreptul de a folosi informatia postata de 20 de membri ?

Tipul asta a intrat, a dat copy/paste si a pus informatia acolo. Si vai ce site are el cu informatiile furate din stanga si din dreapta, si cu un tabel tradus de la PayPal.com.

Hai sa fim seriosi.

daca tu nu-mi aduci la cunostinta in scris ca tot ce e aici este proprietatea seopedia, inseamna ca nu e
    Daca toti ar gandi ca tine s-ar duce de rapa Internetul. De-aia se lupta atatia oameni ca sa puna in miscare legea dreptului de autor. Ca sa schimbe astfel de mentalitati.

Sa te vad cum tipi daca iti copiaza cineva continutul unuia dintre website-urile tale.

PS: Eu aici lupt pentru comunitate, si continutul la comun strans de fiecare membru. Nu lup pentru mine.

Informatia mea este doar aceea din posturile mele proprii.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    37

Implicit

Se vede destul de clar ca sunt copiate de aici, nici macar ordinea magazinelor nu difera foarte mult.
    Acum sunt curios, cum o sa demonstrezi ca au fost copiate integral de aici, magazinele din ultimul mesaj de pe forum nu au fost adaugate.

Edit: acum observ ceva si mai clar, mai si specifica de unde au preluat acele informatii.
    Ultima modificare făcută de w!ll; 29th June 2008 la 17:16.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. noi suntem romani
    De ibaldazar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st May 2010, 09:53
  2. Iata ce invata profesorii pe studenti
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 14th March 2009, 14:05
  3. iata ce am gasit : )
    De autosos în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 50