Salutare,
Incepe sa se aglomereze aici. /
De ce credeti ca ar avea forumul nevoie pentru a se imbunatati? Astept propuneri si idei. Nu fiti timizi.
Salutare,
Incepe sa se aglomereze aici. /
De ce credeti ca ar avea forumul nevoie pentru a se imbunatati? Astept propuneri si idei. Nu fiti timizi.
Cu stima,
Razvan Pop
eu cred ca ar trebui, dupa cum ziceai si tu Razvan - sa mai lucram "unpic" la pagina: http://optimizare.insoft.ro/ - la grafica si continut.
daca ai nevoie de ajutor, oricand iti intind o mana....
1. Rubrrica de resurse webmaster, cu tool-uri, PR checkers, etc.
2. Rubrica cu multe directoare web, free, reciprocal etc. Payed nu-si au rostul, pt ca suntem toti romani.
3. Cateva articole in plus, in principiu pentru incepatori.
4. Fiecare membru, inainte sa fie acceptat, sa fie obligat sa adauge un link catre acest site. Nu este o magarie, ci este un lucru foarte bun. Si cine crede ca toate sfaturile primite aici, se dau gratis , greseste.
Unii m,embri de aici au ani de zile in spate de experienta. Aceasta experienta nu se ofera prea usor nicaieri
5. Nu mai stiu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ptr. Propunerea 4: eu zic sa inchidem forumul si sa stam doar noi.
Ptr ca nu toti sint dispusi sa faca ceea ce ai zis tu. Nu te pune nimeni sa dai sfaturi. SI apoi daac stam bine sa ne gandim..nu vad ce e gresit in a indruma pe cineva. Il indrumi..nu il faci. Daca vor facut sa plateasca. Sint deacord.
Informatie mocca se gaseste pe net. NU sintem chiar singurii. Bine sint in engleza info-urile, dar sint.
-Parerea mea-
No offense.
eu as mai propune ceva:
sa adaugam o sectiune vizibila doar userilor care se implica in dezvoltarea forumului - sau sa fie pe baza de parola - acolo sa adaugam doar lucruri importante - liste de directoare la care am lucrat, linkuri interesante de la alte tool-uri, etc.
zic eu ca ar merita asa ceva
Salut,
Punctul 4 nu e bun, nu pot sa am pretentia sa puna backlink-uri. Multi dintre cei care se inscriu aici au constinte minime in SEO si probabil un site mic si inca neindexat. Nu vreau sa fie un forum exclusivist.
Ben, sectiunea de care aici exista. :-$
Cu stima,
Razvan Pop
ok :lol: - bine ca aflu si eu lucruri noi
Credeti ca e nevoie de o tema noua pentru forum? Ma refer la un nou look.
Cu stima,
Razvan Pop
In rosu, galben & albastru ... ca sambata e MARE MECI MARE!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)