Dar forma actuala ce are?
Nu prea inteleg faza asta.
Dar forma actuala ce are?
Nu prea inteleg faza asta.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
seo-mania.roOriginally posted by Razvan Pop
[b]Cam pompos.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Well, se pare ca intr-adevar ar trebui schimbata forma forumului.
Faceti propuneri de orice fel. Discutam si luam o hotarare.
Fiecare aport e bine venit.
Va multumesc in numele celor care incearca sa faca un forum de optimizare si promovare românesc, mai bun.
Bafta.
:lol: seoutopia
am vazut ca exista un topic
HTML, CSS si Javascript
dar de ce nu am face ceva de genul un topic pentru pentru webmasteri si acolo sa exista separat:
HTML, CSS, javascript, webdesign, Programare web, Feedback!
Ce parere ai razvan? io cred ca se merita sa existe si asa ceva chiar daca subiectul principal e SEO!
Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
Stiri IT, calculatoare, telefoane
Parerea mea e ca nu sunt destule articole pentru incepatori....majoritatea celor care se inscriu o fac in special pt a se sfatui cu cei cu mai multa experienta decat ei....si in plus..in ultima vreme,cele mai multe discutii pe acest forum sunt de genul: ce doriti sa fie adaugat pe acest forum; incotro SeoPedia s.a.
Cristian, administratorul, da foarte rar pe aici, avand in vedere ca este foarte respectat de cei "mai mici" care sunt flamanzi dupa cateva sfaturi de la cineva ca el. Sau ma rog, nu ca da rar, dar nu am vazut sa se mai implice asa in discutii, poate cum o facea acum 3 ani sau stiu eu.
CONTEAZA foarte mult parerea unuia ca el... poate si de aia se da asa mult offtopic pentru ca sa vazut ca este tolerat, dai odata, dai de 2 ori vezi ca iti merge ii dai inainte.
Ce sa zic, ca o parere de a mea si numai a mea, daca Cristian sa'r implica mai mult, eu zic ca si mai bine ar fi. A trecut ceva timp de cand nu am mai vazut un tutorial interesant pe aici, sau vreun soft ceva elaborat de comunitate.
Merge TheMarketPlace, asta n-am ce sa zic, ah, si viewers la topicul Google, in rest, linkexchange, reclame mascate, etc
Cei drept, foarte multi vin numa sa citeasca si sa mai dea cate un sfat pe ici pe colo, daca se pricep oamenii, dar avand in vedere ca exista si cativa experti pe aici, cum ar fi Cristian, eu cred ca astfel de topic-uri sa'r rezolva intr-o clipita daca el ar spune EXACT ce sa faca, nu sa'r mai continua cu atata offtop acolo. SI poate, de ce nu, subiect inchis atunci cand sa rezolvat.
PS: nu m-am gandit deloc la viata lui personala cand am scris acest topic ! is rau azi![]()
I don't know much...
Dupa parerea mea ar treui scoasa limita de 10 posturi pentru a vedea fisierele atasate.Chiar daca nu este o limita mare acest lucru obliga utilizatorii noi sa posteze de dragul de a posta pentru a atinge limita de 10 posturi.
De exemplu eu urmaresc de vreo 3 luni forumul dar m-am inregistrat azi deoarece am considerat ca forumul este destul de complet si nu am simtit nevoia sa postez.Astazi vreau sa iau lista cu directoarele web dar deocamdata nu pot pentru ca nu am 10 posturi.Nu este greu sa fac 10 posturi ca doar pot sa iau 10 topicuri la rand si sa postez cate ceva care nu este nici sfat si nici continut nu are , in sensul ca pot posta " da , asa e " si alte lucruri.Ati inteles voi ideea
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)