Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 51

Subiect: Cum sa facem un forum mai bun?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Dar forma actuala ce are?
    Nu prea inteleg faza asta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Originally posted by Razvan Pop
    [b]Cam pompos.
    seo-mania.ro
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Well, se pare ca intr-adevar ar trebui schimbata forma forumului.
    Faceti propuneri de orice fel. Discutam si luam o hotarare.
    Fiecare aport e bine venit.
    Va multumesc in numele celor care incearca sa faca un forum de optimizare si promovare românesc, mai bun.
    Bafta.

geosoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th October 2004
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    266
    Putere Rep
    40

Implicit

:lol: seoutopia

dexter este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th April 2005
    Vârstă
    41
    Posturi
    213
    Putere Rep
    38

Implicit

am vazut ca exista un topic
    HTML, CSS si Javascript

dar de ce nu am face ceva de genul un topic pentru pentru webmasteri si acolo sa exista separat:
    HTML, CSS, javascript, webdesign, Programare web, Feedback!

Ce parere ai razvan? io cred ca se merita sa existe si asa ceva chiar daca subiectul principal e SEO!
    Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
    Stiri IT, calculatoare, telefoane

M1ke_Thanat0s este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd February 2008
    Locaţie
    Rm. Valcea
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea e ca nu sunt destule articole pentru incepatori....majoritatea celor care se inscriu o fac in special pt a se sfatui cu cei cu mai multa experienta decat ei....si in plus..in ultima vreme,cele mai multe discutii pe acest forum sunt de genul: ce doriti sa fie adaugat pe acest forum; incotro SeoPedia s.a.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de M1ke_Thanat0s Vezi Post
    Parerea mea e ca nu sunt destule articole pentru incepatori....majoritatea celor care se inscriu o fac in special pt a se sfatui cu cei cu mai multa experienta decat ei....si in plus..in ultima vreme,cele mai multe discutii pe acest forum sunt de genul: ce doriti sa fie adaugat pe acest forum; incotro SeoPedia s.a.
    poate acum 3 ani nu erau destule articole pt incepatori , iar in ultima vreme apar tot mai multe mesaje off-topic si poate asta e motivul pentru care se discuta despre directia in care merge forumul (discutia de aici nu e noua, ultimul mesaj fiind din 2005)

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Cristian, administratorul, da foarte rar pe aici, avand in vedere ca este foarte respectat de cei "mai mici" care sunt flamanzi dupa cateva sfaturi de la cineva ca el. Sau ma rog, nu ca da rar, dar nu am vazut sa se mai implice asa in discutii, poate cum o facea acum 3 ani sau stiu eu.
    CONTEAZA foarte mult parerea unuia ca el... poate si de aia se da asa mult offtopic pentru ca sa vazut ca este tolerat, dai odata, dai de 2 ori vezi ca iti merge ii dai inainte.

Ce sa zic, ca o parere de a mea si numai a mea, daca Cristian sa'r implica mai mult, eu zic ca si mai bine ar fi. A trecut ceva timp de cand nu am mai vazut un tutorial interesant pe aici, sau vreun soft ceva elaborat de comunitate.
    Merge TheMarketPlace, asta n-am ce sa zic, ah, si viewers la topicul Google, in rest, linkexchange, reclame mascate, etc
    Cei drept, foarte multi vin numa sa citeasca si sa mai dea cate un sfat pe ici pe colo, daca se pricep oamenii, dar avand in vedere ca exista si cativa experti pe aici, cum ar fi Cristian, eu cred ca astfel de topic-uri sa'r rezolva intr-o clipita daca el ar spune EXACT ce sa faca, nu sa'r mai continua cu atata offtop acolo. SI poate, de ce nu, subiect inchis atunci cand sa rezolvat.

PS: nu m-am gandit deloc la viata lui personala cand am scris acest topic ! is rau azi
    I don't know much...

dudu_tux este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Dupa parerea mea ar treui scoasa limita de 10 posturi pentru a vedea fisierele atasate.Chiar daca nu este o limita mare acest lucru obliga utilizatorii noi sa posteze de dragul de a posta pentru a atinge limita de 10 posturi.
    De exemplu eu urmaresc de vreo 3 luni forumul dar m-am inregistrat azi deoarece am considerat ca forumul este destul de complet si nu am simtit nevoia sa postez.Astazi vreau sa iau lista cu directoarele web dar deocamdata nu pot pentru ca nu am 10 posturi.Nu este greu sa fac 10 posturi ca doar pot sa iau 10 topicuri la rand si sa postez cate ceva care nu este nici sfat si nici continut nu are , in sensul ca pot posta " da , asa e " si alte lucruri.Ati inteles voi ideea

iuliradu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de dudu_tux Vezi Post
    Dupa parerea mea ar treui scoasa limita de 10 posturi pentru a vedea fisierele atasate.Chiar daca nu este o limita mare acest lucru obliga utilizatorii noi sa posteze de dragul de a posta pentru a atinge limita de 10 posturi.
    De exemplu eu urmaresc de vreo 3 luni forumul dar m-am inregistrat azi deoarece am considerat ca forumul este destul de complet si nu am simtit nevoia sa postez.Astazi vreau sa iau lista cu directoarele web dar deocamdata nu pot pentru ca nu am 10 posturi.Nu este greu sa fac 10 posturi ca doar pot sa iau 10 topicuri la rand si sa postez cate ceva care nu este nici sfat si nici continut nu are , in sensul ca pot posta " da , asa e " si alte lucruri.Ati inteles voi ideea
    de aceiasi problema m-am lovit si eu, citesc forumul zilnic, dar nu am postat niciodata, iar prin aceasta limita vor aparea cu siguranta posturi de calitate slaba

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sa facem prezenta
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 30th September 2009, 19:48
  2. Facem de toate domnule ...
    De Shumy în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 25th June 2009, 17:27
  3. listafirme.ro ne sugereaza sa facem spam
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 6