Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Facem de toate domnule ...

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit Facem de toate domnule ...

echipa formata din cativa tineri .. cu dorinta de lucru .. si cu cunostinte vaste .. vrea sa faca:
    - bannere
    - situri simple de prezentare dar cu un design care sa te impresioneze
    - situri mai complexe (magazine online, portaluri sau ce mai doriti voi)
    - scriem si traducem articole .. in principal romana engleza romana
    - optimizam situri si dam sfaturi pentru optimizare buna (am vazut situri in care s-a bagat 500E in promovare si are 80 de unici.... noi nu garantam 1000000 dar nici 80, in functie de nisa poate fi de la cateva sute la cateva 1000, optimizarea nu se face intr-o zi ci optimizare se face intr-o perioada mai lunga.)
    - oferim factura si contract

sunt de ceva timp pe acest forum si nu imi aduc aminte sa fi dat vre-o teapa, deci astept oferte serioase.

* AVEM PRETURI DE CRIZA
    * AVEM PORTOFOLIU SARACUT, DAR DE LA JUMATATEA LUNII IUNIE INCEPUTUL LUI IULIE O SA AVEM UN PORTOFOLIU CAT DE CAT.
    Ultima modificare făcută de Shumy; 16th May 2009 la 11:02.

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    30

Implicit

E bine. Lucrati ca de jos incepem toti.
    Cel mai bine e ca fiecare dintre voi sa aiba departamentul lui ca sa exersati cat mai mult pe acel lucru. SEO / DESIGN /PROGRAMARE / etc..
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

avem preturi cu mult sub nivelul pietii ... pentru ca nu prea avem portofoliu. dar garantez ca daca ne bagam intr-un proiect il ducem la bun sfarsit.
    la proiecte se poate face o intalnire, un contract ... ne putem ocupa si de administrare ...

*vladgidea
    pai cam asa e ... unu cu seo altu cu design .. altu cu programare .. mai sunt vre-o 3 cu articole, la traducere avem pe cineva care a terminat facultate cu specifica engleza .. dar nu ma intreba ce facultate ca nu stiu .. oricum preda engleza la un liceu.
    deci eu zic ca ne descurcam. INCERCATI SI NU VETI REGRETA.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

nu vrea sa par prea rau dar cam multe greseli gramaticale mai sus...

din ce imi amintesc de tine...nu ai nici 18 ani

daca tot nu aveti portofoliu si sunteti capabili sa ridicati siteuri de ce nu faceti ptr voi si dupa traiti din ele?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

gin .. imi cer scuze postul a fost scris dupa o noapte nedormita in care am lucrat la un proiect. echipa e formata din tineri ce au intre 17 si 30 de ani

* crezi ca as fi facut acest post doar sa ma aflu in treaba? conteaza varsta? conteaza ce ai in cap ... de geaba alegi unu cu sute de facultati care nu stie sa scrie o cifra. Imi pare rau sa iti zic dar ai o gandire proasta.

VA ROG ... FARA OFF TOPIC
    Ultima modificare făcută de Shumy; 16th May 2009 la 20:41.

eNoston este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    44
    Posturi
    52
    Putere Rep
    30

Implicit

eu inca astept un raspuns pt bannere/headere ! ai vb cu omu ? pot sa vad si ce a mai lucrat ?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

virusel, 5-10 euro/articol e un pret enorm pentru calitatea pe care cred ca o oferi. Sper ca nu toate preturile sunt la fel de piperate si calitatea e la acelasi nivel. Sunt curios si eu de un portofoliu cu webdesign si ceva promovare sa vedem rankings reale pentru care ai rezultate deja.

VuePixel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    23rd June 2008
    Locaţie
    Corabia
    Posturi
    82
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post

daca tot nu aveti portofoliu si sunteti capabili sa ridicati siteuri de ce nu faceti ptr voi si dupa traiti din ele?

OFF: Te contrazic, Gin! Si eu am 16 ani, dar am un portofoliu decent.

ON: virusel, incearca sa faci un portofoliu cat de cat decent. In caz ca nu ai proiecte de facut, fa pentru tine, pentru portofoliul tau sa ai ce arata. Bafta

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post

1. de acord; n-as avea incredere sa cumpar o traducere dupa un asa anunt
    2. teoretic varsta poate sa nu conteze daca sunt aduse alte elemente cu greutate in sprijinul ofertei (de ex. portofoliu); in cazul asta.. prezentarea ofertei nu m-ar fi facut sa trec la o analiza a ei (deci nici nu mi-as fi pus problema de varsta / experienta / seriozitate);
    3. ca sa faci bani (in general, dar valabil si pt siteuri) trebuie sa investesti bani;
    cu cat mai multi poti sa investesti cu atat mai multi ai sansa sa scoti; poate oferta de mai sus e tot ce au putut sa faca dupa bugetul lor;

extra: o oferta se adreseaza de obicei unui potential cumparator; daca vrei ca oferta sa fie eficienta trebuie sa stii cine este acel cumparator si ce asteapta el de la tine; primul pas in orice vanzare e sa comunici mesajul;
    in situatia de fata nu cred ca e prea clar nici cine e destinatarul mesajului si nici care e mesajul (facem de toate.. spune.. nimic);

stiu ca toti incepem de undeva; dar acest undeva de obicei difera de punctul in care vrem sa ajungem.. deci de la inceput si pana la destinatie e un drum de parcurs; incercati sa faceti cat mai multi pasi spre destinatie si rezultatele or sa apara pana la urma;

bafta,

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

deci .. hai sa vedem .. multe comentarii offtopic. am zis ca suntem o echipa. eu ma ocup pe partea de seo mai mult, de articole se ocupa 2 colegi care garantez ca le scriu 100% corect gramatical.
    legat de webdesign ... putem face si un test ceva ... la fel si la articole.
    Nu am spus ca nu avem portofoliu. Dar portofoliu nostru e saracut ... adica nu e de nota 10, dar e acceptabil.
    La inceputul lunei iulie o sa avem un portofoliu mai maricel si atragator.
    nu luam 10E pe articole. pretul se negocieaza in functie de numarul de articole. daca cumperi 100 e un pret .. daca cumperi 1 e alt pret. Poate sa fie si 2E un articol.
    AVEM PRETURI MICI.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre Breadcrumbs - Cum facem sa avem si noi ?
    De BabBarDeL în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 16th February 2010, 12:08
  2. Sa facem prezenta
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 30th September 2009, 18:48
  3. Cum sa facem un forum mai bun?
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 50
    Ultimul Post: 10th April 2009, 23:53
  4. Hai sa facem pe cineva fericit