Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Iata cum suntem furati cu nerusinare

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    Se vede destul de clar ca sunt copiate de aici, nici macar ordinea magazinelor nu difera foarte mult.
    Acum sunt curios, cum o sa demonstrezi ca au fost copiate integral de aici, magazinele din ultimul mesaj de pe forum nu au fost adaugate.

Edit: acum observ ceva si mai clar, mai si specifica de unde au preluat acele informatii.
    Sunt informatii care nu exista nicaieri in Romania, decat in SeoPedia.

Faptul ca a pus un link nu il scuza de nimic. Unele informatii pur si simplu nu trebuiesc preluate fara notificare. Putea sa-si faca un cont si sa intrebe ca omul.

Sunt cel putin 5 conturi aprobate de mine personal, cu persoane care fie au vrut sa intrebe intai pe un membru daca pot prelua o informatie, fie sa raspunda la anumtie acuzatii.

Deci se poate.

Insa e mai usor sa furi informatia.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    33

Implicit

bine ca a lasat macar link catre subiectul de unde a imprumutat informatia. insa din cate stiu eu, se intreaba chiar si atunci cand vrei sa preiei continut/imagini chiar daca intentionezi sa precizezi sursa. poate unii oameni chiar nu sunt de acord ca tu sa-ti ridici un site pe munca lor.

cristi, iti doresc mult succes si te rog sa ne tii la curent cu ce se va intampla. pe mine ma intereseaza foarte tare acest subiect intrucat am un articol copiat de revista atac de cateva luni bune, i-am sunat, le-am scris mail si nu vor sa-l stearga sub nici o forma.

din cate am inteles eu, cea mai buna modalitate de a dovedi in instanta ca un articol iti apartine, este sa-l listezi la data publicarii, sa-l bagi intr-un plic autoadresat, sa-l pui la posta si dupa ce-ti vine acasa, sa-l pastrezi sigilat si sa astepti sa ti-l copieze cineva
    Ultima modificare făcută de crash; 29th June 2008 la 20:40.
    keep dreaming...

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu am timp acum, ca trebuie sa ies cu copilul afara, dar diseara o sa public rezultatul comunicarilor pe email cu cel care detine website-ul.

A fost de acord sa le stearga. Asta am si vrut, ca sa nu ajung la judecata. As fi facut-o oricum, cu mare placere, ca nu e timpul meu, e cel al avocatului.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de crash Vezi Post
    din cate am inteles eu, cea mai buna modalitate de a dovedi in instanta ca un articol iti apartine, este sa-l listezi la data publicarii, sa-l bagi intr-un plic autoadresat, sa-l pui la posta si dupa ce-ti vine acasa, sa-l pastrezi sigilat si sa astepti sa ti-l copieze cineva
    Cam costisitoare metoda si destul de migaloasa !
    Iti dai seama ca toata ziua ar trebui ca cineva sa se ocupe numai de asta ?

IonutA este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    9th October 2007
    Locaţie
    Cleveland, OH
    Posturi
    58
    Putere Rep
    32

Implicit

Cu nerusinare? Au pus link de unde au preluat informatiile, nu a copiat un how-to, nu a copiat un film sau o carte, e o lista cu url-uri.

Ziarele si site-urile de stiri fac lucruri mult mai rele si nu patesc nimic.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Cristi, din cate stiu eu legea nu acorda drepturi de copyright topurilor sau listelor. Creativitatea este protejata de copyright, iar threadurile respective nu reprezinta creativitate.

Nu incerc sa-ti pun bete-n roate, nici nu sunt de partea celui care a furat, dar asta imi amintesc eu din legea copyright-ului.

Dupa parerea mea, ai dreptate si sunt de partea ta.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Cristi, ai dreptate sa fii revoltat insa nu cred ca ai sanse in instanta cu aceasta problema. Oricum, cine vede lista acolo vede si linkul si va prefera sa mearga direct la sursa pentru a vedea ultimele actualizari.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Sandossu Vezi Post
    Cristi, din cate stiu eu legea nu acorda drepturi de copyright topurilor sau listelor. Creativitatea este protejata de copyright, iar threadurile respective nu reprezinta creativitate.

Nu incerc sa-ti pun bete-n roate, nici nu sunt de partea celui care a furat, dar asta imi amintesc eu din legea copyright-ului.

Dupa parerea mea, ai dreptate si sunt de partea ta.
    informatia in sine nu face obiectul dreptului de autor, insa orice aport personal (fie ca este vb de un comentariu, de o culegere a datelor - ca si aici - sau de o metoda de aranjare) este protejat de lege si nu poate fi repordus fara acord, protectia fiind implicita, fara sa fie nevoie sa scrie altundeva in afara de lege asta;

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de domenii Vezi Post
    si nu,nu e nevoie sa scrie in 10 locuri ca nu pot fi (pre)luate fara acordul scris, se subintelege.
    Exact. In lege scrie clar ca daca nu este specificat altfel, orice creatie prezentata in orice forma (digitala, palpabila, etc) este proprietatea intelectuala a celui care a creat-o si autorul este sigura persoana care are drept total de folosinta si de a transmite dreptul de folosinta si/sau proprietate altcuiva.

Si pana la urma, voi cu cine tineti? Cu noi, mai exact cu voi, sau cu unul care fura cu nerusinare?

In fiecare zi apareti cate unul cu cate un thread in sectiunea forumului dedicata furtului... "Ala mi-a furat nu stiu ce...", "ala mi-a copiat aia si aia..." ... Si acum cand se descopera ca unul a furat din ceea ce voi ati realizat - aceasta comunitate este realizata de voi, nu de mine, nu de cristi, nu de altii, de voi si de noi toti la gramada! - incepeti sa aruncati cu : aia nu e scrisa in regulament, etc...

Hai sa judecam la rece, chiar daca afara sunt 45 de grade...

Nici eu nu as merge pana la proces, insa cumva trebuie sa inteleaga lumea ca aici nu e codru...
    Ultima modificare făcută de Toto; 30th June 2008 la 18:13.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Si pana la urma, voi cu cine tineti? Cu noi, mai exact cu voi, sau cu unul care fura cu nerusinare?
    My point too, dar nu am mai zis nimic. De parca nu tot pentru voi as face atata tam-tam. Daca era pentru sufletelul meu intelegeam.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. noi suntem romani
    De ibaldazar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st May 2010, 09:53
  2. Iata ce invata profesorii pe studenti
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 14th March 2009, 14:05
  3. iata ce am gasit : )
    De autosos în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 50