Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: iata ce am gasit : )

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit iata ce am gasit : )

citat
    "Buna, ziua. acest e-mail il primiti ca cand v-ati inregistrat la www.smarty.ro si ati facut reclama moka v-a placut nu?
    Acuma vrem si noi sa ne datiniste bani ca avem oferta speciala.
    Reclama ta poate fi aici cu doar 1,25 LEI / zi ! ( adica sus acolo ) si Reclama ta poate fi aici cu doar 0.65 LEI / zi ! ( adica acolo jos )
    in total catface .... vre-o 2 lei pentru o zi intrega de publicitate p4e site-ul nostru cu publicitate
    suntem mai tari decat google si iahu avem cel mai smecher sait din romania si vroiam ca sa va oferim oferta noastra de astazi.
    daca nu vi azi la noi pe site sa ne dai 2 lei pe zi nu iti mai tinem reclama gratuita ca sto cum e cu stomacu...
    adica moka asa nu merge non stop.
    suntem in romania si ne este foame.
    am scris si pe forumuri una si alta, mai ales zilele trecute
    ca www.smarty.ro si www.smart-hosting.ro suntem cei mai tari.
    cred ca vati dat seama ca suntem unul si doi aceiasi patron nu ? ca daca nu aveti site noi va facem la preturi bune
    ca am copiat niste saituri de pe google si le folosim la dvs ca sa va facem situ repede.
    Am rugato pe ELENA...!!!!!! sa va anunte in locul nostru da nu a vrut ca ... natia masii nu stiu nu mai vrea acuma....
    in fine, daca aveti intrebari frecvente si vreti sa vorbiti cu cineva despre cum sa va faceti saitu, noi nu va stam la dispozitie ca sunt alti fraieri.
    noi vorbim cu voi daca vreti sa ne platiti. deci ca www.smarty.ro si www.smart-hosting.ro suntem cei mai. si va asteptam sa va facem saitu DACA AVETI BANI SI ASTEPTATI DUPA NOI
    acceptam numai plata inainte
    ca asa se practica si pe ibei banii inainte si asteptati dupa noi pe urma.. ca suntem maistri.
    nu vedeti cve saite frumoase avem?
    va facem si voua dinastea ca avem contract cu firma de facere de saituri
    dar oricum noi vam contactat sa ne dati bani pe www.smarty.ro ca asta e prioritatea
    ca daca dati fiecare cate 2 lei pe zi nu muriti si facem si noi acolo de o ciorba.
    ATENTIE CARE NU DATI BANI PANA JOI NU VA MAI TINEM PUBLICITATEA LA NOI PE SITE ca suntem cel mai tare motor.
    avem aproape 30 de cai, da unu e mai bolnav un pic.
    apropo.. ca sa nu uitam... la www.smart-hosting.ro inregistram si domenii
    si gazduim saitu daca vreti
    ca avem servere IN AMERICAAAA si in romania si va punem saitu pe ce server vreti.
    mai pica netu din cand in cand da mai mult noaptea
    si avem preturi incepand de la 25 de lei pe luna....
    atentie mai putin de un leu pe zi..
    deci cu 3 lei pe zi aveti si gazduire de sait si publicitate.
    dar retineti ca este cele mai tari.
    ca altfel nu va mai contactam noi"
    Ultima modificare făcută de Krumel; 5th May 2007 la 16:27. Motiv: Citat.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

ai uitat partea de final care elucideaza misterul:

ACEST MESAJ NU ESTE SPAM.
    PRIMIT ACEST SCRSOARE CA CAND VATI INREGISTRAT LA WWW.SMARTY.RO V-ATI INREGISTRA CU EMAILU LA NOI
    oricum chiar daca nu v-ati inregistrat la noi, inregistrativa acum si contactatine ca sa va trimitem din nou acest mesaj fara sa mai fie considerant spam.
    ca avem vre-o 700 de milioane de adrese de email si nu mai stim care sunt aia care sau bagat la noi si care nu.
    oricum am trimis acum putine scrisori dinastea si o sa ne cerem scuze la aia despre care am scris zilele trecute in forumuri ca eram jelosi intradevar si eram distrati si nu ne-am dat seama ce facem.
    ca altfel daca nu ne cerem scuze ne inchid domeniul si ni-l baga in lista de cacat adica in lista aia care nu mai merge sa trimitem mailuri si pe urma inchide rnc-u domeniu pentru spam.
    daca nu rnc-u, atunci o sa trimitem si la lumea de afara vre-o cateva zeci de mii de mailuri ca poate sunt si pe acolo romani.
    daca vedem ca nu deranjeaza pe nimeni, trecem la milioane/zeci de milioane. si atunci cu siguranta ca global registration o sa ne LARGEASCA domeniul DE TOT p[entru ca ne-am luat clienti multi prin reclama asta
    CARE NU ESTE SPAM ORICUM SI AVEM SI DOVADA. CA VA INREGISTRATI ACUM LA NOI PE SAIT SI NU MAI SE CONSIDERA SPAM.

asadar doamenelor si doamnilor va asteptam acuma ca cat este valabila oferta ca altfel ma duc iar pe forumuri si vorbesc fara sa gandesc si imi spufeaza elena ip-u de la server si foloseste smtp-ul meu sa nu mai pot nega ca v-am contactat eu.
    A zis oricum ca ne invata daca nu ne pricepem.. dar noi ne pricepem la astea ca suntem cei mai tari nu ?
    Si stim si ce inseamna un numar asa mare de mailuri si tinand cont de cate reply la faild / delay s-au primit intr-un timp asa de scurt, intelegem ca 700 de milioane de mailuri se pot trimite in maxim 2 saptamani puse unde trebuie si cu o lista de 30 de smtp-uri care se cumpara cu 5$ bucata de pe mirc si se folosesc rdp-uri
    daca stim ce este alea ca daca nu stim.... plm.. invatam si noi ca am invatat si romana la scoala ca cand eram mic mergeam.

Poate pe unii o sa supere mesajul asta si o sa ii deranjeze nu e bai. ca suntem cei mai tari nu?

< AVERTISMENT - SMARTY > > >sa nu mai vorbeasca gura fara tine si sa nu incerci vre-o prostie ca te fac de boala copiilor. nu stii cu cine ai deaface si te fac de te duci si la parnaie. Asta a fost un mic avertisment ca sa nu te mai apuci sa scrii aiurea despre lume pe forumuri.
    Acest mesaj a fost trimis la 10.500 de mailuri reale plus cateva mii fake sa primesti multe re-uri dinastea. In cazul in care nu iti ceri scuze si tu si ala cu smart-hosting, sau incercati vre-o manevra v-am inchis site-urile.
    oricum m-am prins de la inceput ca este un fake, si am si verificat caci emailul nu vine de pe vreun server smarty.

Din prima l-am verificat si emailul nu vine de pe vreun server smarty.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 5th May 2007 la 16:35.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit

Mda, am primit si eu 2 emailuri din astea, fara nimic la destinatar. Astia sunt suparati rau pe smarty.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    47
    Posturi
    239
    Putere Rep
    33

Implicit

ce hazliu
    ... urmare a discutiilor in contradictoriu de pe forumuri din cate imi dau seama
    ce usor poti face rau daca vrei

metrix1977 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th September 2006
    Vârstă
    48
    Posturi
    252
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de autosos Vezi Post
    citat
    "Buna, ziua. acest e-mail il primiti ca cand v-ati inregistrat la www.smarty.ro si ati facut reclama moka v-a placut nu?
    Reclama ta poate fi aici cu doar 1,25 LEI / zi ! ( adica sus acolo ) si Reclama ta poate fi aici cu doar 0.65 LEI / zi ! ( adica acolo jos )
    in total catface .... vre-o 2 lei pentru o zi intrega de publicitate p4e site-ul nostru cu publicitate
    suntem mai tari decat google si iahu avem cel mai smecher sait din romania si vroiam ca sa va oferim oferta noastra de astazi.
    daca nu vi azi la noi pe site sa ne dai 2 lei pe zi nu iti mai tinem reclama gratuita ca sto cum e cu stomacu...
    cred ca vati dat seama ca suntem unul si doi aceiasi patron nu ? ca daca nu aveti site noi va facem la preturi bune
    ca am copiat niste saituri de pe google si le folosim la dvs ca sa va facem situ repede.
    Am rugato pe ELENA...!!!!!! sa va anunte in locul nostru da nu a vrut ca ... natia masii nu stiu nu mai vrea acuma....
    in fine, daca aveti intrebari frecvente si vreti sa vorbiti cu cineva despre cum sa va faceti saitu, noi nu va stam la dispozitie ca sunt alti fraieri.
    noi vorbim cu voi daca vreti sa ne platiti. deci ca www.smarty.ro si www.smart-hosting.ro suntem cei mai. si va asteptam sa va facem saitu DACA AVETI BANI SI ASTEPTATI DUPA NOI
    ca asa se practica si pe ibei banii inainte si asteptati dupa noi pe urma.. ca suntem maistri.
    dar oricum noi vam contactat sa ne dati bani pe www.smarty.ro ca asta e prioritatea
    ca daca dati fiecare cate 2 lei pe zi nu muriti si facem si noi acolo de o ciorba.
    ATENTIE CARE NU DATI BANI PANA JOI NU VA MAI TINEM PUBLICITATEA LA NOI PE SITE ca suntem cel mai tare motor.
    ca avem servere IN AMERICAAAA si in romania si va punem saitu pe ce server vreti.
    ca altfel nu va mai contactam noi"
    nu inteleg nimic?!?!??!!? ce lagatura este intre mine...smart-hosting.ro si smarty.ro ???
    smart hosting este pe firma Crotal srl.....la care eu sunt patron.... in rest nu stiu nimic de smarty.ro.....am primit si eu mail prin ianuarie sa imi fac reclama acolo ...dar nu am acceptat....
    cat despre Spam?!?!?! nici nu poate fi vorba....sa imi arate cineva ca a primit un singur mail de spam de la noi ..asa ceva nu exista.....
    eu am platit destule link-uri ai am ales o cale "ortodoxa" de a imi promova afacerea...
    Ultima modificare făcută de metrix1977; 5th May 2007 la 15:56.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

NU SUNT E AUTORUL ACESTOR MESAJE !!!!!!!!!

Am primit cateva telefoane de la prieteni si clienti care m-au avertizat asupra acestei monstruozitati... abia am ajuns acasa si incerc sa-mi dau seama ce se intampla... nici macar nu-mi dau seama in acest moment daca s-a folosit baza de date a directorului Smarty sau s-a trimis la gramada si unii au cazut in mijlocul listei fiind inscrisi si in smarty...

Studiez problema si va tin la curent...

A... astept netrebnicul / netrebnicii care au facut asta sa ma contacteze pe messenger daca au tupeu : dumitrupostolachi

Cine ma ajuta sa interpretez asta ?

Return-path: <webmaster@smarty.ro>
    Envelope-to: xxx
    Delivery-date: Sat, 05 May 2007 12:06:00 +0300
    Received: from [64.60.15.180] (helo=peacock2.superior-windows.com)
    by mail2.idilis.net with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256)
    (Idilis Mail 5.3)
    (envelope-from <webmaster@smarty.ro>)
    id 1HkGDH-00017u-Lj
    for xxx; Sat, 05 May 2007 12:06:00 +0300
    Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
    by peacock2.superior-windows.com (Postfix) with ESMTP id 1C075500A5;
    Sat, 5 May 2007 02:05:56 -0700 (PDT)
    Received: from peacock2.superior-windows.com ([127.0.0.1])
    by localhost (peacock2.superior-windows.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    with ESMTP id 11803-03; Sat, 5 May 2007 02:05:55 -0700 (PDT)
    Received: from User (www.pike.k12.al.us [207.157.12.68])
    by peacock2.superior-windows.com (Postfix) with ESMTP id AC9AD5009B;
    Sat, 5 May 2007 02:05:50 -0700 (PDT)
    Reply-To: <webmaster@smarty.ro>
    From: "webmaster@smarty.ro"<webmaster@smarty.ro>
    Subject: Publicitate la Smarty
    Date: Sat, 5 May 2007 04:06:02 -0500
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain;
    charset="Windows-1251"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    X-Priority: 1
    X-MSMail-Priority: High
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
    Message-Id: <20070505090550.AC9AD5009B@peacock2.superior-windows.com>
    To: undisclosed-recipients:;
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at superior-windows.com
    Ultima modificare făcută de tataraseni; 5th May 2007 la 16:25.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th September 2006
    Vârstă
    48
    Posturi
    252
    Putere Rep
    34

Implicit

mda.... ceva "dement" ce sa spun..in plus ..nu exista vreo legatura intre smarty.ro si smart-hosting.ro....

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Se pare ca cineva va "caroteaza".
    E bine sa aflati cine e...va cam stricati imaginea.
    Asteptam noutati.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu nu inteleg legatura dintre Smarty si Smart Hosting .... in alta ordine de idei webmaster@smarty.ro nu exista ca adresa de e-mail. Iar mai apoi reclama n-a fost niciodata gratuita ci s-a platit...

Mesajul complet care a fost trimis in numele lui Smarty este

Buna, ziua. acest e-mail il primiti ca cand v-ati inregistrat la www.smarty.ro si ati facut reclama moka v-a placut nu?
    ca altfel nu va mai contactam noi

ACEST MESAJ NU ESTE SPAM.
    PRIMIT ACEST SCRSOARE CA CAND VATI INREGISTRAT LA WWW.SMARTY.RO V-ATI INREGISTRA CU EMAILU LA NOI
    oricum chiar daca nu v-ati inregistrat la noi, inregistrativa acum si contactatine ca sa va trimitem din nou acest mesaj fara sa mai fie considerant spam.
    ca avem vre-o 700 de milioane de adrese de email si nu mai stim care sunt aia care sau bagat la noi si care nu.
    oricum am trimis acum putine scrisori dinastea si o sa ne cerem scuze la aia despre care am scris zilele trecute in forumuri ca eram jelosi intradevar si eram distrati si nu ne-am dat seama ce facem.
    ca altfel daca nu ne cerem scuze ne inchid domeniul si ni-l baga in lista de cacat adica in lista aia care nu mai merge sa trimitem mailuri si pe urma inchide rnc-u domeniu pentru spam.
    daca nu rnc-u, atunci o sa trimitem si la lumea de afara vre-o cateva zeci de mii de mailuri ca poate sunt si pe acolo romani.
    daca vedem ca nu deranjeaza pe nimeni, trecem la milioane/zeci de milioane. si atunci cu siguranta ca global registration o sa ne LARGEASCA domeniul DE TOT p[entru ca ne-am luat clienti multi prin reclama asta
    CARE NU ESTE SPAM ORICUM SI AVEM SI DOVADA. CA VA INREGISTRATI ACUM LA NOI PE SAIT SI NU MAI SE CONSIDERA SPAM.

asadar doamenelor si doamnilor va asteptam acuma ca cat este valabila oferta ca altfel ma duc iar pe forumuri si vorbesc fara sa gandesc si imi spufeaza elena ip-u de la server si foloseste smtp-ul meu sa nu mai pot nega ca v-am contactat eu.
    A zis oricum ca ne invata daca nu ne pricepem.. dar noi ne pricepem la astea ca suntem cei mai tari nu ?
    Si stim si ce inseamna un numar asa mare de mailuri si tinand cont de cate reply la faild / delay s-au primit intr-un timp asa de scurt, intelegem ca 700 de milioane de mailuri se pot trimite in maxim 2 saptamani puse unde trebuie si cu o lista de 30 de smtp-uri care se cumpara cu 5$ bucata de pe mirc si se folosesc rdp-uri
    daca stim ce este alea ca daca nu stim.... plm.. invatam si noi ca am invatat si romana la scoala ca cand eram mic mergeam.

Poate pe unii o sa supere mesajul asta si o sa ii deranjeze nu e bai. ca suntem cei mai tari nu?

< AVERTISMENT - SMARTY > > >sa nu mai vorbeasca gura fara tine si sa nu incerci vre-o prostie ca te fac de boala copiilor. nu stii cu cine ai deaface si te fac de te duci si la parnaie. Asta a fost un mic avertisment ca sa nu te mai apuci sa scrii aiurea despre lume pe forumuri.
    Acest mesaj a fost trimis la 10.500 de mailuri reale plus cateva mii fake sa primesti multe re-uri dinastea. In cazul in care nu iti ceri scuze si tu si ala cu smart-hosting, sau incercati vre-o manevra v-am inchis site-urile.

ca doar www.smarty.ro este cei mai tari nu?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th September 2006
    Vârstă
    48
    Posturi
    252
    Putere Rep
    34

Implicit

de ce sa imi stric imaginea??!?!? se vede clar ca nu e de la mine acel mail...
    asa ceva orice pusti poate sa faca....
    oricum daca e cineva nemultumit de ceva anume sa spuna clar....poate chiar putem sa facem ceva pentru el...

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bine v-am gasit
    De Toni.P în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th December 2009, 02:33
  2. Iata cum suntem furati cu nerusinare
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 10th April 2009, 23:39
  3. Iata ce invata profesorii pe studenti
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18