Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Nu stiu cine are dreptate sau nu.
Poate omul poate fi acuzat de imoralitate pentru ca a preluat fara sa ceara acordul Seopedia.Macar de complezenta pentru ca oricum nu conta daca i se acorda sau nu.
Eu am invatat un lucru pana acum.
Pentru orice daca nu e HARTIE SEMNATA ( eventual stampilata ) nimic nu are valoare.
Asa ca pe cale juridica cred ca cel ce a copiat nu e pasibil de nimic.
Dar vai cat te inseli. Este foarte pasibil.
Mergand mai departe, iata rezultatul situatiei (daca v-ati fi asteptat sa dau copy paste la mail-uri, nu o voi face) :
1. Am trimis mail catre detinator domeniu, am acuzat ce am avut de acuzat, inclusiv faptul ca nici macar nu s-a pus un link inapoi. Am fost neatent, mai ales ca eram nervos.
2. Mi s-a atras atentia ca s-a pus de fapt link inapoi, si ca s-au scris si cuvinte frumoase despre noi.
3. Am mentionat ca este neinteresant si tot vreau informatia scoasa.
4. A fost de acord sa scoata informatia.
5. Deja informatia este scoasa.
In continuare ma mentin pe pozitie, si o sa pun un disclaimer clar, ca TOATA informatia din aceasta comunitate apartine in totalitate celor care o posteaza, eu luptand pentru acest drept comunitar, ca administrator, in afara situatiilor in care o informatie deja are un alt copyright, diferit fata de cel al membrului care posteaza.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
1. desi in mod normal cand trimiti o scrisoare catre cineva ea apartine destinatarului (cel putin in cazul celor pe hartie) nu mi se pare prea ok ca o discutie ce se presupune a fi privata sa ajunga pe forum (exceptii pot exista);
2. procedura e simpla: ai un avocat si ii dai tema de lucru (evident ca de cele mai multe ori il si platesti pt asta);
daca totusi nu se aplica partea cu avocatul atunci cauti legea in vigoare care reglementeaza situatia data si o citesti; apoi ii explici respectivului care e situatia si ce risca in caz contrar; de cele mai multe ori ar trebui sa se rezolve prin negocieri; daca nu.. ajungi tot la avocat (daca nu renunti)
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)