Nu vreau sa mi-o luati nimeni in nume de rau dar un al saselea simt imi spune ca autorul mesajelor este membru al acestui forum...
Nu vreau sa mi-o luati nimeni in nume de rau dar un al saselea simt imi spune ca autorul mesajelor este membru al acestui forum...
Pai ne gandim cine de pe forumul asta locuieste, cel putin temporar, in afara granitelor Romaniei ...
Adevaratele mele abia acum incep cand oamenii s-au intors la munca si au gasit in Inbox mesajul ala tembel...
Iti recomand sa setezi la smarty.ro SPF record, si sa trimiti mail-urile doar de acolo nu de pe: adsmarty at gmail.com, tataraseni at gmail.com
alterego.services at gmail.com mihalcea.alexandru at gmail.com
Mail-uri trimise de pe alte servere decat al tau vor ajunge atunci mai greu...
Nu ma pricep la asemenea chestiuni... ca daca ma pricepeam probabil l-as fi strans deja de gat pe cel care a facut asta...
daca citesti cu atentie finalul "avertismentului >> smarty" vei realiza ca autorul este cu siguranta un membru al acestui forum pe care tu l-ai deranjat vizibil cu vre-un comentariu....asa ca pune mana si revizuieste... a fost destul de tolomac incat sa iti dea indicii despre el....
Ca sa lamurim pe toata lumea, creatori.net nu are nicio legatura cu spamul despre care se vorbeste.
Va rugam insistent sa nu ne mai acuzati de ceva fara sa aveti o proba concreta.
Verificati headerele, iar cand veti vedea in header cel mai mic indiciu care sa duca spre creatori.net abea atunci sa ne acuzati de ceva. Pana la proba contrarie, am fost si noi niste victime ca si cei de la smarty Daca unii sunt atat de deranjati de un spam, sa il reclame la autoritatile potente de a rezova acest caz.
Atata timp cat nu am suparat pe nimeni, nu inteleg de ce ne mancati rahatul?
Daca nu aveti cu cine sa va certati si cautati un razboi, ne puteti scrie la office si vom lua masurile de rigoare pentru a va calma.
Inteleg invidia unora, insa asta nu disculpa comportamentul vostru.
Care aveti ceva de comentat sau de obiectat, ne puteti scrie pe e-mail. insa nu ne mai barfiti pe la spate ca nu e frumos si va purtati exact ca niste fete de pe la shell ca sa nu zic mai urat.
Cu asta am incheiat subiectul creatori.net
Repet, 2 n 1...Nu e nici o acuza..si daca ar fi, tot nu ar trebui sa te comporti asa.
Multa inteligenta intre 2 copy/paste-uri.
E imaginea voastra in joc si ar fi bine sa va eliminati din vocabular cuvinte care nu ar trebui sa reprezinte o firma sau un reprezentant al unei firme.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)