Probabil e legat de Smart Hosting si de :
http://www.crotal.com/magazin/index.php?language=ro
Nu stiu, zic si eu ..
Probabil e legat de Smart Hosting si de :
http://www.crotal.com/magazin/index.php?language=ro
Nu stiu, zic si eu ..
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ultima modificare făcută de metrix1977; 5th May 2007 la 16:57.
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Cum va explicati urmatoarea situatie :
- exista o duzina de site-uri inscrise in Smarty nu de proprietarii lor ci de catre ce-i care lea-u facut site-ul sau partea de SEO;
- ei bine desi acele site-uri nu se regasesc in Smarty cu nici o adresa de e-mail au primit acel mesaj;
Desi am vreo 3 site-uri inscrise in acel director, eu nu am primit acel email.
si am uitat sa mentionez ca este de-a dreptul stresant sa primesc 2 mesaje cu acelasi continut dar de la adrese de mail diferite, pe langa faptul ca nu as fi dorit sa primesc niciunul
Primul mesaj l-am primit de la Mihalcea Alexandru si al doilea de la Timofte Agripina
Ultima modificare făcută de w!ll; 25th May 2008 la 16:21. Motiv: ortografie
Asta e o veste buna... in site-urile respective exista vreo adresa de e-mail de contact publica sau folosesti formulare de contact ?
Intr-unul am un formular de contact cu protectie antispam si al doilea are un simplu formular php.
Ultima modificare făcută de w!ll; 25th May 2008 la 16:22.
Atunci teoria mea cum ca sa folosit un sphider mail pentru a scana Smarty si site-urile inscrise in el incepe sa se confirme...
ii spune e-mail spider
daca dai un simplu search pe google o sa gasesti o multime de astfel de programe, unele gratis altele cu bani
Ultima modificare făcută de w!ll; 25th May 2008 la 16:22.
Mailul respectiv a fost trimis din:_________
IP: 207.157.12.68 [ www .pike .k12 .al. us ]
Central Alabama Community College
US, United States
Alexander City, AL 35010
ISP: Alabama Supercomputer Network