Originally posted by andypopa
[b]Eu recomand mxhost.ro... Il cunosc de-acolo pe Adi (the big boss) (I think) si am vreo 4 domenii cumparate si 2 site-uri hostate... Super tare: ii dau telefon omului, ii zic ca am comandat hosting sau domeniu, in juma' de ora e gata frate. Up 'n' running perfectly.
Hahahahahahhahaha asta cea mai mare aberatie care am auzit-o vreodata!!!
Ma... acuma doua zile ma uitam pe webhostingtalk, am ales o oferta din zecile de mii, am intrat pe site, am scris datele de inregistrare si nr. cardului, am primit email-ul cu confirmarea comenzii si la doua minute am primit email-ul cu datele de acces la whm, cpanel, ftp si celelalte. Si totul la 5$... o gramada de chestii nelimitate, 750 de mega storage si 20 gb trafic. Asta se numeste INSTANT si asa se fac cumparaturile si afacerile in general.
Chestia cu juma' de ora... cred ca as innebuni sa astept atata, iar unora li se pare un rai pe pamant... In Europa/SUA ai da faliment cu jumatea' ta ora!!! Si sa-l mai si sun pe ala??? AAAAAAAAA...
Mai deschideti ochii si la ce se intampla in afara, altfel ramaneti in urma... Chiar daca nu cumparati, macar sa stiti si voi "cum se face" - varianta normala, nu cea romaneasca.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD