Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 51

Subiect: Achizitionare domeniu .com

danic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2004
    Locaţie
    Timisoara, Timis
    Vârstă
    44
    Posturi
    255
    Putere Rep
    0

Implicit

Originally posted by lixor
    [b]preturile de la etp mi se par f. mari, sa fim seriosi 7 dolari/luna ca sa am si eu o baza de date mysql. cu 11 $/luna pot sa am cont de reseller in datacenter-ul de la GTS Telecom. probabil ca o sa-mi si iau
    Preturile din Romania sunt mari in general. Nu conteaza ca e ETP, Rohost, HostAge, sau oricare alta (nu ma refer aici la firmele de scara blocului - se face "copilu'" reseller si are "servăr"). In momentul in care vor apare inca 5 firme serioase care sa se "dueleze" in oferte si care sa ofere seriozitate si promptitudine, probabil ca preturile vor scadea.

Numai bine!

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    48
    Posturi
    415
    Putere Rep
    40

Implicit

cristian bineinteles ca nu stiu toate astea altfel nu as fi mai vorbit fara rost. plateste tu 7 dolari suma minima ca sa ai o baza de date la etp.
    preturile incep de la 50 centi pe luna, probabil pe serverele firmelor "de scara blocului", insa eu nu vorbeam de astea, eu vorbeam de un server adevarat.
    oricum ce ai sarit ca ars, ca doar nu vroiai sa vinzi ceva iar eu m-am bagat sa-ti stric afacerea. eu am spus pentru cei care nu stiau ca exista ceva poate la fel de bun si la un pret mai mic. atita tot. n-am dat nume de firme, nimic, am zis doar ca se gaseste hosting mai ieftin si bun.
    cind o sa-mi fac un magazin online... atunci probabil ca o sa-mi iau si eu hosting la ei, pentru restul site-urilor consider ca sunt bani cheltuiti aiurea.

ps. daca esti amabil, tu cit platesti pt. hostingul lui xperts.ro? l-ai pune pe un server de 7 dolari pe luna?

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

[b]
    ps. daca esti amabil, tu cit platesti pt. hostingul lui xperts.ro? l-ai pune pe un server de 7 dolari pe luna?
    Eu am inteles ca doar baza de date costa 7$ pe luna, nu hostingul.

Inainte de alegerea unui nou webhost eu prefer sa intreb pe cineva care ii foloseste deja. Degeaba au preturi mici daca serviciile sunt de 2 lei, plus ca tepele sunt la ordinea zilei pentru unele firma romanesti. Detalii pe forumul propus de bruzli mai devreme: gazduire.info

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu recomand mxhost.ro... Il cunosc de-acolo pe Adi (the big boss) (I think) si am vreo 4 domenii cumparate si 2 site-uri hostate... Super tare: ii dau telefon omului, ii zic ca am comandat hosting sau domeniu, in juma' de ora e gata frate. Up 'n' running perfectly.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    40

Implicit

Originally posted by andypopa
    [b]Eu recomand mxhost.ro... Il cunosc de-acolo pe Adi (the big boss) (I think) si am vreo 4 domenii cumparate si 2 site-uri hostate... Super tare: ii dau telefon omului, ii zic ca am comandat hosting sau domeniu, in juma' de ora e gata frate. Up 'n' running perfectly.
    Hahahahahahhahaha asta cea mai mare aberatie care am auzit-o vreodata!!!

Ma... acuma doua zile ma uitam pe webhostingtalk, am ales o oferta din zecile de mii, am intrat pe site, am scris datele de inregistrare si nr. cardului, am primit email-ul cu confirmarea comenzii si la doua minute am primit email-ul cu datele de acces la whm, cpanel, ftp si celelalte. Si totul la 5$... o gramada de chestii nelimitate, 750 de mega storage si 20 gb trafic. Asta se numeste INSTANT si asa se fac cumparaturile si afacerile in general.

Chestia cu juma' de ora... cred ca as innebuni sa astept atata, iar unora li se pare un rai pe pamant... In Europa/SUA ai da faliment cu jumatea' ta ora!!! Si sa-l mai si sun pe ala??? AAAAAAAAA...

Mai deschideti ochii si la ce se intampla in afara, altfel ramaneti in urma... Chiar daca nu cumparati, macar sa stiti si voi "cum se face" - varianta normala, nu cea romaneasca.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

[b]oricum ce ai sarit ca ars
    Man .. Chill :lol:

AM fost eu putin acid .. nu a fost cu rea intentie.

Am vrut doar sa spun : vrei calitate si tot ce am spus mai sus, platesti.

Atat
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Originally posted by WeaselMan
    [b]acuma doua zile ma uitam pe webhostingtalk, am ales o oferta din zecile de mii, am intrat pe site, am scris datele de inregistrare si nr. cardului, am primit email-ul cu confirmarea comenzii si la doua minute am primit email-ul cu datele de acces la whm, cpanel, ftp si celelalte. Si totul la 5$... o gramada de chestii nelimitate, 750 de mega storage si 20 gb trafic. Asta se numeste INSTANT si asa se fac cumparaturile si afacerile in general.
    Recunosc. Romania nu este pregatita inca pentru astfel de afaceri online. :?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

Ba Weasel, eu iti respect parerea, tot ce trebuie sa faci e s-o zici civilizat. Mie nu-mi place stilul asta de abordare "eu sunt destept tu esti prost". Daca vrei sa discutam, discutam dom'le. Vrei sa tipi la mine? /dev/null tata, eu nu iti mai citesc comentariile.
    Tu ai pareri faine si argumentate la fel de fain, dar eu refuz sa le mai citesc daca mai faci posturi de genul asta.

E adevarat ce zici, recunosc... Nu am folosit niciodata servicii din afara, poate ca ar tb. sa incerc.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    374
    Putere Rep
    39

Implicit

WeaselMan, daca vorbesti despre routhost ai ales bine. Am si eu acolo un pachet de 1gb jumate pe care tin 2 domenii si se misca bine.

Daca nu vorbesti despre routhost, atunci ar trebui :lol:

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    40

Implicit

Originally posted by andypopa
    [b]Ba Weasel, eu iti respect parerea, tot ce trebuie sa faci e s-o zici civilizat. Mie nu-mi place stilul asta de abordare "eu sunt destept tu esti prost". Daca vrei sa discutam, discutam dom'le. Vrei sa tipi la mine? /dev/null tata, eu nu iti mai citesc comentariile.
    Tu ai pareri faine si argumentate la fel de fain, dar eu refuz sa le mai citesc daca mai faci posturi de genul asta.

E adevarat ce zici, recunosc... Nu am folosit niciodata servicii din afara, poate ca ar tb. sa incerc.
    Citesti sau nu, treaba ta. Eu zic sa te gandesti de doua ori inainte sa scrii ceva fara sa cunosti toate datele, iar daca scrii sa fii pregatit sa primesti raspunsuri pe masura, nu sa dai fuga la mami "Mami, mami, baiatului nu-i place ce am zis eu"... Pfff, da-mi o contra-replica daca esti asa de destept. Altfel, da-mi dreptate si stfu! :wink: In plus, nu stiu cum se poate "tipa" pe un forum... ?!

Originally posted by necropsique
    [b]WeaselMan, daca vorbesti despre routhost ai ales bine. Am si eu acolo un pachet de 1gb jumate pe care tin 2 domenii si se misca bine.

Daca nu vorbesti despre routhost, atunci ar trebui :lol:
    Nu despre asta vorbesc, dar din cate am vazut au pachete faine de hosting. Eu am cumparat un pachet de reseller, ceea ce imi da posibilitatea sa am conturi nelimitate, deci nu doar 2-3 site-uri (a se intelege cu cate un domeniu fiecare). Sincer nici nu mai stiu firma, tre' sa ma uit prin mail sa vad ce si cum. De mers merge bine si serverul nu a cazut niciodata pana acuma, asa ca pot spune ca sunt destul de multumit, mai ales ca am pus niste scripturi care il sug de resurse... :roll:
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link Exchange 3 way domeniu AUTO pot oferi PR3,4 din orice domeniu
    De Iskander în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2008, 13:58
  2. domeniu vechi neoptimizat sau domeniu nou
    De gyf_025 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd May 2008, 21:06
  3. achizitionare nume domeniu
    De pdaniel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 26th April 2007, 15:51
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th April 2007, 16:08
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th February 2007, 17:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •