Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: Achizitionare domeniu .com

Afișare hibrid

Duncan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    135
    Putere Rep
    38

Implicit Achizitionare domeniu .com

Salut!

As vrea sa stiu impresiile voastre despre operatiunea din titlu: de unde?, cat de multumiti sunteti de alegere? etc.
    Trebuie sa cumpar si eu un nume de domeniu .com si pana acum am studiat oferta de la www.godaddy.com, www.netfirms.com, smallbusiness.yahoo.com/domains/ etc. plus alte cateva.

Sunt curios de parerile voastre pe aceasta tema. 8)

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Pentru un singur domeniu iti recomand sa cumperi de la cei din romania. Gasesti o lista cu ei aici:
    gazduire.info

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu am lucrat (si lucrez inca) cu cei de la edomenii. Pe langa faptul ca se misca foarte repede si pana acum au fost seriosi, au avut si o oferta foarte draguta in octombrie: iti dadeau domeniul .com gratis, evident pe un an, la plata unui pachet de gazduire pe un an. Misto e ca pachetul cel mai mic din oferta costa cat domeniul si ofera aproape tot ce vrei.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    374
    Putere Rep
    39

Implicit

Inainte sa ma apuc de cumparat domenii am facut un fel de statistica sa vad care e cel mai laudat, reumit, folosit domain registrar si in top la o distanta confortabila a iesit godaddy.com

Nu iti pot spune de ce dar servicii de genul asta nu as cumpara niciodata de la romani.

P.S.: Daca te hotarasti intr-un final iei domeniul de la godaddy , sa nu faci greseala sa iti iei si hosting tot de la ei. E varza, jale, trist, sinistru,... crede-ma.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu merg pe http://www.mxhost.ro sunt niste oameni pusi serios pe treaba si trebuie sa marturisesc ca treburile merg de la foarte bine in sus.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    135
    Putere Rep
    38

Implicit

Originally posted by necropsique
    [b]Inainte sa ma apuc de cumparat domenii am facut un fel de statistica sa vad care e cel mai laudat, reumit, folosit domain registrar si in top la o distanta confortabila a iesit godaddy.com

Nu iti pot spune de ce dar servicii de genul asta nu as cumpara niciodata de la romani.

P.S.: Daca te hotarasti intr-un final iei domeniul de la godaddy , sa nu faci greseala sa iti iei si hosting tot de la ei. E varza, jale, trist, sinistru,... crede-ma.
    Sa stii ca si eu ma gandeam foarte serios la godaddy.com...vorba ta, parca n-as cumpara din Romania un astfel de serviciu. Da' bine ca mi-ai zis de hostingul lor, ca sa-l evit...tnx! :wink:

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Da ce au romanii?

Tipul asta de atitudine nu ne face bine, daca nici macar noi romanii nu mai avem apreciere intre noi cum sa aiba altii...

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    40

Implicit

eu numa' de la romani cumpar. parca le inteleg mai bine limba si sunt cativa in care am incredere...

p.s. offtopic: imi plac produsele marcate cu "fabricat in romania"
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    135
    Putere Rep
    38

Implicit

Originally posted by Bruzli
    [b]Da ce au romanii?

Tipul asta de atitudine nu ne face bine, daca nici macar noi romanii nu mai avem apreciere intre noi cum sa aiba altii...
    Man, no offence, dar suntem lideri la tzepe online si la lucru de mantuiala pentru ban usor...Acum eu nu zic ca nu exista si oferte profesionale si reliable in acest sens pe site-urile romanesti, dar parca as vrea sa mai vad cateva pareri pe tema asta inainte de a ma hotari (la godaddy.com m-am uitat mai atent pentru ca mi-a fost recomandat de un prieten care are firma de web design si care tocmai a cumparat un domeniu de la ei si a fost multumit de serviciile lor). Daca vad ca majoritatea va recomanda un site romanesc si de incredere, nu voi avea nici o problema in a cumpara de la ei. 8)

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Suntem lideri ... pentru ca se face reclama, avem stilul de a prezenta lucrurile..., ma uit la stiri la tv si din orice lucru banal fac eveniment de presa, dar ai sa fii surprins cate lucruri bune fac si romanii, dar la asta nu se face reclama...

Periodic dau peste site-uri de dincolo, proiecte mari cu zeci, sute de mii vizitatori zilnici, si nimeni nu stie ca acel ceva e facut in Romania (asta din diverse motive in general specificate in contract). Daca ar fi sa scrie si la site-uri Made in whatever... ca la produsele palpabile alta ar fi situatia.

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link Exchange 3 way domeniu AUTO pot oferi PR3,4 din orice domeniu
    De Iskander în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2008, 13:58
  2. domeniu vechi neoptimizat sau domeniu nou
    De gyf_025 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd May 2008, 21:06
  3. achizitionare nume domeniu
    De pdaniel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 26th April 2007, 15:51
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th April 2007, 16:08
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th February 2007, 17:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •